Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Zazdroszczę tak szybkich wizyt. Ja swoją mam dzień przed urodzinami 27 sierpnia. Już się nie mogę doczekać.
Vel od jutra 15tydzień zaczynamy i w kalendarzu ciąży zaznaczone są pierwsze ruchy. ... ale póki co to marzenie. Zamówiłam detektor tętna na allegro. Już się nie mogę doczekać kiedy będę mogła go użyć
madziutek witaj wśród przyszłych mamusiek
Spokojnej nocy.Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 sierpnia 2014, 22:05
-
Widziałyście jaki powstał nowy temat???-
DO WSZYSTKICH!!! NIE POTRZEBNE GROMADZENIE SIĘ TEMATÓW
Co tam się dzieje:)
Dziewczyny są przeciwne zakładaniu nowych wątków takich np. jak nasz "lutówki", co one wymyślają, chcą zgłaszać do usunięcia takie tematy. Dramat. Będę protestować!!!
Praktycznie nie udzielam się na innych wątkach, tylko na tym, tutaj można uzyskać wszystkie informacje. I jesteśmy na tym samym etapie ciąży.Gosiak, LadyMK, Fedra lubią tę wiadomość
-
Ja udzielam sie tylko na tym wątku, Was znam. I jest nas o wiele wiecej niż 10, jak pisza.
Przejrzałam dwie strony i sie zdenerwowalam. Wątek nazywa sie "w ciazy - ogólne", wiec co, ma byc jeden wątek dla wszystkich ciezarnych? Ja nie wejdę na forum jeden dzien i mam 5 stron do nadrabiania, to co dopiero dowiedzieć sie czegos na takim "spedzie".
Masakra jakas, w życiu nawet nie pomyslalam, ze komuś nasz wątek mógłby przeszkadzać
-
No wlasnie, szkoda nerwów:) zawsze sie znajdzie ktoś, kto bedzie szukać dziury w całym
Pamiętacie, u nas na początku zdarzały sie spięcia, musialysmy sie "dotrzeć".
Az sie boje co by to było, gdyby nas było dwa razy wiecej
Ide spac, moze jutro bedzie lepiej:) boje sie, ze mi sie spodoba na tym l4 i juz nie bedzie chciała wraca
Dobranoc, Mamusie :*Fedra, Madlene lubią tę wiadomość
-
Sue na L4 jest fajnie:) w moim przypadku pensja wpływa na konto, mąż daje mi też pieniążki, pracować nie muszę, siedzę w domku, mam ochotę poleżeć to leżę, wstaje o której chce:) A przygotowanie obiadu i sprzątanie to teraz rozrywka:)
Dobranoc:) -
Rudasku, Sue uważajcie na siebie :* Teraz łatwo w tym naszym stanie odlecieć, a zemdlenie niesie za sobą konsekwencję i dzidzia też to czuje. Ja zemdlałam wtedy raz w lipcu , teraz uważam jak nie muszę to nie wychodzę w upały, pije dużo wody, w kolejkach nie stoję tylko siedzę.. Ale codziennie rano mijają z 2 godziny nim dojdę do siebie, z racji, że jestem na L4 to czasami maluje się po południu i wtedy też muszę zazwyczaj usiąść bo mi słabo się nagle robi, choć się u nas ochłodziło.
Cath Ty laska jesteś i nie fisiuj Ruda
Maja piękna dzidzia, jaka ruchliwa i jak sobie skakała radośnie Widziałam jak rozkraczył nożki ) Cudo
Wiecie co, tak sobie czytam o Waszych mężczyznach i stwierdzam, że mój to wcale się nie interesuje tą ciążą... Ostatnio zaptytałam go dlaczego nie rozmawia do brzuszka to zapytał a co ma mówić i czy ja też rozmawiam z brzuchem. Wogle tak jakoś przykro mi, nie chce pogłębiać wiedzy o okresie ciąży ani tacierzyństwie,twierdzi, że ja mu wszystko powiem. Nie całuje nie głaszcze brzucha nic.. Jak dzikus jakiś a przecież taki fajny z niego facet A co do usg i tego jak mu opowiadam co dzidziaj już ma i co robiła to jakoś go to nie ekscytuje i nie wydaje mu się to takie niewarygodne jak mi. Nie wiem.. Teraz 19.08 idzie ze mną ale to chyba raczej za moją namową,sam się do tego nie rwał..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 sierpnia 2014, 23:47
-
No kurde, jak pokasuja nam te tematy to ja przyrzekam że w życiu nie zajrzę już na to forum, udzielam się tylko w tym temacie, bo on mnie dotyczy, uważam że dobrze jest na forum wyodrebnic poszczegolne tematy typu jak u nas mamusie lutowe...mamusie marcowe, kurczę no przecież nie wejdę na forum i nie będę rozmawiać z.kimś kto już albo ma dziecko albo nie może zajść albo zaraz rodzi! Chcę rozmawiać z mamuskami które są na tym samym etapie ciąży, jeśli trzeba będę protestować!
Sue, Gosiak, Fedra, Januszkowa lubią tę wiadomość
-
Sewerynka wrote:
Wiecie co, tak sobie czytam o Waszych mężczyznach i stwierdzam, że mój to wcale się nie interesuje tą ciążą... Ostatnio zaptytałam go dlaczego nie rozmawia do brzuszka to zapytał a co ma mówić i czy ja też rozmawiam z brzuchem. Wogle tak jakoś przykro mi, nie chce pogłębiać wiedzy o okresie ciąży ani tacierzyństwie,twierdzi, że ja mu wszystko powiem. Nie całuje nie głaszcze brzucha nic.. Jak dzikus jakiś a przecież taki fajny z niego facet A co do usg i tego jak mu opowiadam co dzidziaj już ma i co robiła to jakoś go to nie ekscytuje i nie wydaje mu się to takie niewarygodne jak mi. Nie wiem.. Teraz 19.08 idzie ze mną ale to chyba raczej za moją namową,sam się do tego nie rwał..
Nie martw się, mój jest taki sam, ale ja mam nadzieję, że jak brzuch będzie miał już kształt dużego arbuza to się obudzi hehe i zainteresujeSewerynka lubi tę wiadomość
-
Bombelku jak się czujesz, co z Tobą kochana ?? Współczuje Ci ogromnie tego stresu, nie wytrzymałabym w domu tylko pognałabym do szpitala.
Sorry dziewczyny , że ja tak poruszam dawne tematy ale nadrabiam Was wieczorami a teraz kilka dni nie było mnie z Wami :*
Madziulek witaj mamusiu )) I rośnij z nami
Rozmawiałyście o wadze, moja jak na razie stoi w miejscu.. Boję się, że nagle zacznę tyć i porobią się rozstępy.
Wątku nie skasują Laski nie pozwolimy przecież , wkońcu to Nasza grupa wsparcia !
Sue na zwolnieniu jest super :)Tak lajtowo, bez pośpiechu i stresów.. Spodoba Ci się ojjj spodoba :*
Angelcia jak po weselu ?? Wstaw zdjęcie sukni:-) !!
Megg a jaki masz wynik glukozy ?? Ja miałam 5.5 i doktorek wysłał mnie na obciążenie glukozą w 13 tygodniu.
Penelope współczuje Ci objawów , że teraz musiało Ci dać maleństwo odczuć kiedy powinno się uspokajać !
Słodkich snów dziewczyny dla Was i Maluszków, ja ostatnio miewam erotyczne i to takie konkretne aż miłoWiadomość wyedytowana przez autora: 12 sierpnia 2014, 00:10
cath, Fedra, Januszkowa, megg lubią tę wiadomość
-
Ja też udzielam się tylko tu, Was znam i lubię i Wam chcę się zwierzać.
Kilka sfrustrowanych Pań chce zaprowadzić nowe porządki i uważają, że my z początku ciąży powinniśmy pytać o radę koleżanki bardziej doświadczone. Może po prostu przestały być autorytetami na forum i czują niedosyt
Ja myślę, że skoro przez ponad rok nikt tego nie ruszył, to i teraz mogą sobie pogadać...
Miłego dnia wszystkim życzęSue, Sewerynka, Fedra, Januszkowa lubią tę wiadomość