Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Monika ja w Warszawie na "Oblewniczej" mialam 8 podejsc. Dramat.
Pia nasza sie rozklada, ale nie calkiem na plasko. Chyba pod katem mniej wiecej takim jak fotelik samochodowy. Dobrze, ze sa te pasy bezpieczenstwa, bo z podporka pod nogi Luna sie tak wyginala, zeby wstac, ze strach.Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 sierpnia 2015, 16:56
08.02.2015 Luna
28.07.2017 Gaja
21.09.2019 Enya -
Nasza spacerówka tak się rozkłada najmocniej
http://4.bp.blogspot.com/-nH88LVEHPsI/VDlko06cNMI/AAAAAAAARKw/pfw87lJpjts/s1600/jane%2Bmuum%2Bw%C3%B3zek%2Bspacerowy.jpg
Jeszcze prawie 3 tyg do naszego wyjazdu, może zacznie juz siadać i będzie problem z głowy? Macie rację ze szkoda pieniędzy na nową spacerówke, trzeba oszczędzać na wakacje -
Staś jeszcze nie siada. Na razie podpiera się na kolanach i rękach i czolga
Gosiak to w miarę szybko się pogodziliscie
Laurka i Monika witajcie w gronie zdających kilka razy egzamin na prawko. Ja zdawałam 9 razy w tym 6 na Odlewniczej w Warszawie. Później stwierdziłam, że to mija się z celem i zdawałam w mojej mieścinie.
Pia ja też zrobię gołąbki, bo kapustę mam większą niż moja głowa tak to jest wysłać faceta po zakupy
My juz się usypiamy na noc pewnie jeszcze z raz wstanie by się poprzytulać -
Wiecie co ...w spacerówkach pozycja półleżąca dla takich dzieci jak nasze juz jest jak najbardziej ok. Pytalam ortopedy i fizjoterapeutki, która prowadzi zajęcia Bobath. Sadzać oczywiście nie ale do takiej pozycji półleżącej bujaczkowej dziecko nie musi siedziec. jak już usiadzie to nie będzie chcialo w półleżącej tylko w siadzie na sztywno. I tak każde z naszych bobasów juz się dźwiga. ja wożę w spacerówce ale moja rozklada się całkiem na płasko. jak śpi to kładę na płasko a jak nie to lekko podnoszę oparcie. Mi się wydaje , że to juz nic złego wozić dziecko w takiej bujaczkowej pozycji. No i w gondoli rzeczywiscie jest patelnia. W spacerówce przewiew większy.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 sierpnia 2015, 19:38
Gosiak, bella84 lubią tę wiadomość
-
Pia Gizela wrote:moje dziecko wykąpane, pojadło, a teraz uśmiechnięty od ucha do ucha z tatą siedzą na balkonie
a ja myślę co ugotować z kalafiora, który mam domuWiadomość wyedytowana przez autora: 11 sierpnia 2015, 20:45