Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Gosiak i jak tam z M?
My tes sie ostatnio klocimy ale to chyba dlatego ze jestem zmeczona- rozdrazniona.
Jak czasem poniose glos to maly zaplacze. Wiec sie stram sie klocic:)my wyruszylismy! Zapakowani.
Mam nadzieje ze malego jakos pod prysznicem bedziemy umieli umyc.
Ja nie mam zabawki z lamaze ale moze cos kupie. Mamy rozne inne. Teraz byl wujek ( moj brat) przywiozl misia, nozki to jakies gruzaki, kocyk, mate do przewijania:) i arbek w ksztalcie pomidora:) zebym gotowala zupki:))
U nas drzemki sie poprzesuwy i dopiero zasnal na druga drzemke. Wczoraj tez tak bylo.
Boze, oby dojechac szczelisiwe i bez wiekszego placzu -
Ja musze kupic krzeselko do karmienia- czekam bo i tak sam nie siada wiec i tak bym go nie sadzala.
Moj stasznie sie kreci i wstaje na nogi na czworaka.
Ostatnio zsunal mi sie z lozka:( ale siedzialam za nim i upadl miekko na bok.
Dobrze ze nie na twarda podloge.
A no i chcialabym kupic jeszze takie slimaka Z fishera co sie wrzuca klocki -
dorocia2324 wrote:Laurka ja nie mam ani rolet ani zaslon wiec slonce bije. Jak mam wszystko pozamykane to nie ma czym oddychac a tak mimo ze goraco to chociaz przewiew jest. Na dworze 38st. Masakra!!
O matko : - O My zanim sie przeprowadzilismy tez mieszkalismy w domu bez zaluzji ani zaslon. Nienawidzilam tego.
Sloneczna a dokad jedziecie, bo mi umknelo? I dlaczego pod prysznicem kapac malenstwo?
Gosiak przykro mi. A ja myslalam, ze Wy sie klocicie konstruktywnie i w taki tylko sposob, zeby oczyscic atmosfere.08.02.2015 Luna
28.07.2017 Gaja
21.09.2019 Enya -
Laurka wrote:Gosiak przykro mi. A ja myslalam, ze Wy sie klocicie konstruktywnie i w taki tylko sposob, zeby oczyscic atmosfere.
Nie wiem skąd ten foch, myślę, że oboje przegięliśmy, ja swoim czepianiem się, on tym fochem.
No nic, najgorzej to się jeszcze nakręcać, już napisał maila, więc jest lepiejPia Gizela lubi tę wiadomość
-
A my się z Janeczką zaczęłyśmy kąpać w dorosłej wannie. Wiaderko już się zrobiło za małe i się razem kąpiemy - ona się tak cieszy i piszczy z radości jak już ją tata zaczyna rozbierać - a jak wchodzą do łazienki, to aż cała chodzi z radości. Tam na półsiedząco ją myję, a później robi hyc na brzuszek i chce pływać jak na basenie, więc podpływa do kaczuszki, chlapie wodą, zabawa na całego
Laurka, monika_ lubią tę wiadomość
-
Ja nie mam ani jednej zabawki Lamaze. Jakos sie nie przekonalam. Za to kupilam klocki od Zyrafki Sophie http://www.amazon.com/Vulli-SoPure-Blocks-Sophie-Giraffe/dp/B0071L9ZFW/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1439293856&sr=8-1&keywords=sophie+the+giraffe+cubes
Dwa dni temu odkrylam, ze schlodzony smoczek Avent Soothie dziala na Lune lepiej niz wszystkie inne gryzaki razem wziete.08.02.2015 Luna
28.07.2017 Gaja
21.09.2019 Enya -
Laurka, jeździsz autem i dopiero masz egzamin? W Stanach to wszystko inaczej
Janeczka dostała od babci takie klocki i je uwielbia wręcz:
https://www.mall.pl/zabawki-rozwoj-dzieci/fisherprice-cdc48-rozkolysany-krokodyl?gclid=CIHa2oz9oMcCFULjcgod9gEAgw -
Jezdze z polskim i na nowojorskim permit. Powinnam byla wczesniej zrobic, ale przez prawie rok nie potrzebowalam, bo jezdzilam do pracy z mezem. A jak godziny pracy sie zmienily, to byla mega sroga zima i bylam w 7. miesiacu ciazy :[08.02.2015 Luna
28.07.2017 Gaja
21.09.2019 Enya