Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Bietka zobacz czy nie masz bialej kropki wielkosci glowki od szpilki.
Marcela mi kolezanka mowila zeby dawac w kolko z jednej butelki. Nawet jak nie chce ale dawac z jednej.
Ja daje z lovi ale tez raz gryzie smoczek raz nie chce a czasem pociagnie wode. Ucze z woda lub herbatke z kopru lub rumianku.
Moj dZis wszystkie drzemkie poprzesuwal i dop teraz zasnal.
Probowal dzis pasternak i dzis dalam mu odrobine kaszki mannej do tego. DZis nawet cos polknal:)) -
Gosiak wrote:A ta butelka dobra jakaś?
Też może bym coś zamówiła, skoro pije... może będę jej gotować wodę z jabłuszkiem - taki kompocik bez cukru - dla smaku.
Nasza medela jest w komisie po 3 próbach użycia zakończonych rykiem i odruchem wymiotnym więc już nie kombinuje z butelkami powyżej 20zl:-\"Być może dla świata jesteś jedynie człowiekiem, lecz dla nas Twoich rodziców jesteś całym światem"
Dwa wymarzone Cuda(czki) - Laura 13.02.2015 i Adaś 23.02.2017 -
słoneczna 85 wrote:Bietka zobacz czy nie masz bialej kropki wielkosci glowki od szpilki.
Marcela mi kolezanka mowila zeby dawac w kolko z jednej butelki. Nawet jak nie chce ale dawac z jednej.
Ja daje z lovi ale tez raz gryzie smoczek raz nie chce a czasem pociagnie wode. Ucze z woda lub herbatke z kopru lub rumianku.
Moj dZis wszystkie drzemkie poprzesuwal i dop teraz zasnal.
Probowal dzis pasternak i dzis dalam mu odrobine kaszki mannej do tego. DZis nawet cos polknal:))
Ją też będę wodę podawać, bo podobno dziecko może się do słodkich soków przyzwyczaić ( nawet te nie slodzone i tak są słodkie) wolę podać owoc w kawałku lub mus, koleżanką tak miała że jak synek spróbował sokow to już wody wcale nie chciał a takie roczne czy dwuletnie dziecko trochę już dziennie pije napojów więc wolalabym wodę
Dobrej nocki, lece pod prysznic...a M nadal w pracy;-\"Być może dla świata jesteś jedynie człowiekiem, lecz dla nas Twoich rodziców jesteś całym światem"
Dwa wymarzone Cuda(czki) - Laura 13.02.2015 i Adaś 23.02.2017 -
Zoja już śpi, miała dziś 2 drzemki tylko, więc zobaczymy ile pośpi.
Ja też zabawki Lamaze uwielbiam! Kupuję używane na pchlim targu za grosze. Mam już ich dość sporą kolekcję
Drugie dziecko, dla mnie to abstrakcja, chociaż chciałabym, ale teraz nie mogę :p -
Upsss, przejrzałam zabawki i myślałam, że mam ich więcej, a się okazało, że niektóre są innych firm, a takie do lamaze podobne. Więc przechwaliłam, przepraszam! A mam takie:
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/489360d595c0.jpg
Pia, te zdjęcia jedzenia wyglądają cudnie i pysznie! Nie przepadam za bezą, czy Pavlova by mi smakowała i czy jest bardzo słodka? A te paluchy to jak się robi?Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 sierpnia 2015, 22:12