Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Arka wrote:Sebza a widziałaś rajstopki do raczkowania
? Mają wzmocnioną stopkę i absy nakolankach. Teraz już nie będzie upałów wiec można zakładać
Nie widziałam Kupiłam trzy pary zwykłych. Także poproszę linka.
Dopiero co napisałam,że Maks nie ma ząbków, a tu jest - piękniusia dolna jedyneczkaasia888, derii84 lubią tę wiadomość
-
Ja kupilam kombinezony z bucikami materialowymi - nie sadze, aby Ada chodzila w ta zime. Nawet jesli to pewnie chwiejnym krokiem wiec nie bedzie buszować po sniegu... Jesli zrobi mi niespodzianke to kupie butki - sklepow jest wiele - Befado, Bartek, Ecco..
Wiem jedno - Ada bedzie strasznie antybutna! Dzisiaj bylo u Nas tylko 15st i zalozylam jej trampki dla niemowlaka - finał byl taki, ze meczylam sie z 10 min, aby noga trafila na wlasciwe miejsce... -
Uuu nowe tematy Ja na pewno kupie sanki, bo u nas na bank znowu beda zaspy po szyje od listopada do kwietnia, ale rozejrze sie za tym jak mala zacznie siedziec sztywno.
O bucikach w ogole jeszcze nie myslalam. Ciekawa jestem komu sie trafi anty-bucikowe dziecko, ktore bedzie sciagalo obuwie - w kazdej grupie zawsze jest jedno )))
W poniedzialek tutaj Swieto pracy, wiec jedziemy dzis po robocie nad jezioro. Nie wiem jak ta podorz bedzie wygladac, bo jak zajedziemy to juz praktycznie bedzie dla Luny pora do lozka, ale szkoda jechac dopiero jutro rano i tracic pol dnia.08.02.2015 Luna
28.07.2017 Gaja
21.09.2019 Enya -
Proszę
http://allegro.pl/68-74-yo-rajstopy-rajstopki-do-raczkowania-abs-i5644715565.html
http://allegro.pl/wola-rajstopy-do-raczkowania-2xabs-gatta-62-68-74-i5623412729.html
są też same nakolanniki
http://allegro.pl/yo-nakolanniki-do-raczkowania-nie-rajstopki-abs-i5009023427.html
to też jest fajny patent przy nauce chodzenia
http://allegro.pl/skarpetki-do-domu-abs-silikon-niemowlece-risocks-i5621689906.htmlGosiak, sebza, dorocia2324, marcela29, asia888, derii84 lubią tę wiadomość
-
Laurka wrote:
O bucikach w ogole jeszcze nie myslalam. Ciekawa jestem komu sie trafi anty-bucikowe dziecko, ktore bedzie sciagalo obuwie - w kazdej grupie zawsze jest jedno )))/QUOTE]
Laurka, moje dziecko jest antyskarpetkowe. Nawet nie chce myśleć co będzie z butami...Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 września 2015, 14:57
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Gosiak wrote:http://triny.pl/mydla/1665-najel-mydlo-aleppo-z-40-procent-olejku-laurowego-200-g.html?gclid=CMfmt-_m8cUCFYUMcwod_gsA_w
A ja wlasnie zamawiam mydlo z mleka koziego z jakiejs lokalnej farmy, ktora odkrylam tydzien temu Dwa duze dla mnie (roza) i meza (eukaliptus) i jedno male dla Luny (eukaliptus). Jestem bardzo ciekawa czy nam sie spodoba.Gosiak lubi tę wiadomość
08.02.2015 Luna
28.07.2017 Gaja
21.09.2019 Enya -
My też w tym roku kombinezon że stopami, nie sadze aby w styczniu/ lutym mała płynnie chodziła, napewno na wiosne jak już będzie dobrze biegać kupimy dobre skórzane buciki, a nie jakies " adidaski nike", napewno skusimy sie na jedna pare bucikow gucio mój M ma hopla na punkcie butów a ją jako fizjoterapeta tez;) Zawitkowski fajnie opisuje na co zwrócić uwagę przy zakupie butow....w domu i w żłobku nie będę zakładać żadnych ciapkow, boso lub skarpetki z abs
Sanek napewno na ten rok nie kupujemy, uważam że to zbędny wydatek jak dla 10-12mc dziecka"Być może dla świata jesteś jedynie człowiekiem, lecz dla nas Twoich rodziców jesteś całym światem"
Dwa wymarzone Cuda(czki) - Laura 13.02.2015 i Adaś 23.02.2017 -
Janeczka dziś stanęła na nóżkach - przy spakowanych walizkach
Śmialiśmy się, że nie może się już doczekać podróży.
Jesteśmy już odprawieni, spakowani, jutro tylko załatwiamy ostatnie drobne zakupy, kończymy sprzątanie i w niedzielę skoro świt lecimy.
monika_, dorocia2324, kasia_1988, NASTA, sebza, derii84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej. Czytam was.
Cos mi sie przestawilo w tel i za kazdym razem musze sie logowac, a czAsem nawet i tego nie moge zrobic.
Widze postepy u maluchow.
U nas jeszcze mama nie bylo ani stania na nozkach- do siadania sie rwie ale taczej siada tak " na czworaka" podparty z przodu.
Jesc nadal nie chce nic i wypluwa wszystko co mu dam. Nie wiem co to bedzie.
Czy ktores dziecko jest tez tylko na piersi? Kaszka nie ( pomijam fajt picia z butli..)
Owoce ble, zupki be..
W nocy podjada jak podjadal.. Kilka razy. Pewnie z 5
Takze poprawy zadnej nie widacArka lubi tę wiadomość
-
podpowie mi ktos jak dawkuje sie wit C (100mg/ml) i wapno (114mg/ml) mala od 3 dni ma lekki katarek, dostaje nasivin i kupilam dzis dodatkowo wit ale na ulotce pisze ze ponizej 2rz wg zalecen lekarza dawac a nie chcialam isc do przychodni zeby cos nie zlapala, jak nie minie pojde w pn/wt
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 września 2015, 12:41
"Być może dla świata jesteś jedynie człowiekiem, lecz dla nas Twoich rodziców jesteś całym światem"
Dwa wymarzone Cuda(czki) - Laura 13.02.2015 i Adaś 23.02.2017 -
sloneczna- moja tez niejadek zjada po pare lyzeczek obiadku a smakuje jej jedynie kaszka jaglana bez glutenu baby sun z lyzeczka przecieru owocowego- zjada 50g"Być może dla świata jesteś jedynie człowiekiem, lecz dla nas Twoich rodziców jesteś całym światem"
Dwa wymarzone Cuda(czki) - Laura 13.02.2015 i Adaś 23.02.2017