Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Sara_nar ja zamowilam waleczki do lozeczka, choc nie mam pewnosci czy to cos da na obracanie w tym wieku. Moze one sa tylko dla noworodkow dobre? Nadal czekam na przesylke, chyba z Chin ida poczta slimacza...
Arka dam znac jak juz walki przyjda. Poki co widze, ze 30.08. przeszly przez clo w New York City i zadnych updejtow od tamtej pory.Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 września 2015, 14:34
08.02.2015 Luna
28.07.2017 Gaja
21.09.2019 Enya -
Dziewczyny wpadłam się pochwalić ze Lila pierwszy raz stanęła w łóżeczku i zawołała mamama.
Gada już od dobrego tygodnia mamama tata i babababa, a i pappa.
Widok bezcenny. Aż się popłakałam.Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 września 2015, 15:58
dorocia2324, NASTA, justta, Laurka, monika_, marcela29, sebza, asia888 lubią tę wiadomość
-
Myslalysscie już o bucikach dla dzieci?
W te zimę już nie będzie się kupowalo kombinezonu z pełnymi nóżkami więc trzeba jakoś ochronić nóżki.
Wiadomo o domu najlepiej na boso ale ja Znalazłam wersję " domowa", jeżeli chodzi o pierwsze buciki na zewnątrz to Noe wiem jakie mają być. Robilyscie już rozeznanie? -
Kasia, ja mam kilka par taki ciepłych bucików do wózka (nie do chodzenia) - dostałam od znajomej po jej córeczce, ale właśnie zastanawiam się nad bucikami do chodzenia.
Nie mam w tym rozeznania jeszcze a chciałabym coś zdrowego, polecicie coś?
O sankach jeszcze nie myślałam, pewnie się kupi jak spadnie śnieg -
kasia_1988 wrote:Attipas polecam skarpetko- buciki. Ja jeszcze och Noe mam ale widziałam ma synku znajomej super .
Potwierdzam, świetne są. Tylko nie mam przekonania,że są dobre na zimę.Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 września 2015, 10:48
-
Wypróbowałam kilka firm butów i wg mnie najlepsze dla takich maluszków są buty firmy Dawid. Leciutkie, dobrze wyprofilowane, zimowe ocieplane naturalną wełną, nóżka ma ciepło i tak milej niz z sama wkładka z goretexu. To jak dziecko chodzi a jak nie to warto szukać kombinezonu ze stópkami i po spod grube skarpetki.
-
kasia_1988 wrote:Wydaje mi się ze one są wyłącznie " domowe". Później będą fajne na wiosnę koło domku.
No właśnie ja widziałam dzieciaki wiosną w tym butkach, ale nie miałam okazji dotknąć. My pewnie i tak zamówimy teraz bo młody jak pełza to odpycha się paluszkami i duże palce ma czerwone. Skarpetki ściąga jednym ruchem bo mu utrudniają to odpychanie. Może zaakceptuje attipaski.