Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
madziutek 23 wrote:rudasek to wstaw focie zeby mnie podtrzymac na duchu
ja tez raczej naleze do niebrzuchatych
prosze, ale to po mega jedzeniu....dziś np nie mam nic..w zyciu by nikt nie powiedział ze jestem w ciązy..zero brzucha, nic....
http://wrzucaj.net/images/2014/08/26/105967508154711484870641400736517o.jpg
Fedra lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dżulietta wrote:olaboga to tylko ja już taka brzuchata?
co to będzie w 9 miesiącu maaasakra!
Ale wrzucę jeszcze raz:
http://wrzucaj.net/images/2014/08/24/brzuch1.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 26 sierpnia 2014, 15:44
Fedra, Carola55 lubią tę wiadomość
-
słoneczna 85 wrote:tak sobie teraz przypomnialam, dziewczyny deklarowalyscie juz polozna srodowiskowa?
ja chode prywatnie no ale polozna podobno trzeba zadeklarowac i w sumei fajnie jakby ktos wpadl po porodzie i mial oko.
zapomnialam o tym
Ja bylam z bolacym gardlem u lekarza jakies pol roku temu i mi pielegniarki powiedzialy przy okazji ze nie mam takiej poloznej zadeklarowane i daly mi kwit do wypelnienia, a ja nawet nie wiedzialam o co chodzi
potem doslownie dwa miesiace pozniej zaszlam w ciaze i sie dowiedzialam o co chodzi, malo tego poznalam ta jedze i ja bez problemu zmienilamposzlam do innego gina i powiedzialam, ze chce miec inna polozna i dwa razy w ciagu roku mozna bezplatnie zmienic polozna, wystarczy wypelnic druk u tej poloznej, ktora sie chce miec
oczywiscie to musi byc najlepiej w przychodni swojej albo w innej ale zeby byla niedaleko miejsca zamieszkania bo taka polozna z drugiego konca miasta raczej do nas nie przyjdzie
mi sie wlasnie snila ogorkowa, myslalam ze jest po 11 a jest po 15
spalam od ostatniego posta czyli pol dnia z glowy
Sue a nie wiesz gdzie isc z tym dalej jak lekarz takie cos wystawi??
-
słoneczna 85 wrote:wlasnie mi sie wydaje ze teraz jakos trzeba bo ich wizyta pierwsza jest po 20 tyg i mowia co kupic i co zabrac do szpitala- tak gdzies czytalam
pytalam sie u mnie i pierwsza wizyta po porodzie -
Dziewczyny ja tez nie mam jeszcze ciuszków, na razie jakoś nie mam wielkiego parcia, może dlatego, że dostanę trochę rzeczy i nie znam jeszcze płci:)
Za to na pokoik mam już ciśnienie;) wizję mam, meble wybrane, teraz tylko mąż musi pomalować i ja będę rządzić w tym małym królestwie;)
Wiecie na co ja mam ostatnio zachciankę? na jabłka!!! mogłabym je jeść kilogramami. Wczoraj około 21 zachciało mi się, powiedziałam to mężowi a on pyta czy iść do sklepu. Ja w wielkim szoku bo wysłać go po coś do sklepu graniczy z cudem,a on mi na to, że w końcu by doświadczył jak to jest mieć ciężarówkę z zachciankami hahaFedra lubi tę wiadomość
-
Słoneczna, nie martw się, ja nie mam ani jednej najmniejszej rzeczy. Damy radęsłoneczna 85 wrote:ja tak slucham to WY wsyztsko macie - szal zakupow! ja nic nie mam .
ubranka jakies mama mi kupila w ciuchu no i mam czapeczke:) jeszcze tyle czasu
moj wczoraj pwoeidzial ze w grudniu moze sie wybierzmey na zakupy:)!!! -
Bietka wrote:
Wiecie na co ja mam ostatnio zachciankę? na jabłka!!! mogłabym je jeść kilogramami. Wczoraj około 21 zachciało mi się, powiedziałam to mężowi a on pyta czy iść do sklepu. Ja w wielkim szoku bo wysłać go po coś do sklepu graniczy z cudem,a on mi na to, że w końcu by doświadczył jak to jest mieć ciężarówkę z zachciankami hahateż jem jabłek chyba tone dziennie ale to u mnie nie nowość
Wg dziewczyny czuję Konstancję jak się ułożyła śmiesznie bo po lewej stronie podbrzusza.Tą stronę dziś mam większą niż prawą
i czuję że po lewej stronie jest twardszy
po prawej tak jak zwykle
Tzn tak mi się wydaje ze to onaWiadomość wyedytowana przez autora: 26 sierpnia 2014, 16:31
Penelope, kasia_1988, Sue, Bietka, Fedra lubią tę wiadomość