Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Bez wątpliwości dziewczynka. Vel, możesz dopisać na listę
Nawet nie poczułam rozczarowania aż takiego, bo od rana się nastawiłam... No to będę kupować lalki i sukienki i będzie mała Janinka
Topola, olcia87, truskawkax25, Sue, Bietka, słoneczna 85, Fedra, juska19, Suri, Januszkowa, LadyDi, MistrzyniWKochamCieMisiu, przedszkolanka:), MS, Penelope, megg, Sewerynka, justta lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Gratulacje Gosiak.
Ja chyba chciałabym też dziewczynkę chociaż nie ma to takiego wielkiego znaczenia dla mnie. Będę się cieszyć tak czy siak.
Mam takie śmieszne przeczucie, że jeśli będzie dziewczynka to będzie szatan wrodzony, rozrabiara, łamaczka sercA jeśli chłopiec to aniołek, cuchutki, grzeczniutki i spokojny, syneczek mamusi
Hihihi!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 sierpnia 2014, 14:59
Fedra lubi tę wiadomość
-
Gosiak wrote:Bez wątpliwości dziewczynka. Vel, możesz dopisać na listę
Nawet nie poczułam rozczarowania aż takiego, bo od rana się nastawiłam... No to będę kupować lalki i sukienki i będzie mała Janinka
gratuluje Kochana ze poznałaś płećno i gratuluje córci
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualnyWidze, ze kazda z Nas jest nastawiona na dana płeć.. No coz.. ze tez nie mamy na to wpływu, w sumie.. W takim przypadku mogloby być nudno i za pięknie.
Lasagne już w piekarniku, mogłam zrobić sama, taka domowa i pyszna, ale poleciałam na latwizne.. Z reszta czekać 30min na tego gotowca to już wieczność, a co dopiero samej gotować.. Miewacie też takie dni, że chcecie mieć wszystko tu i teraz? Mnie dopadło to właśnie dziś.Asiaa1201 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Gosiak gratulacje:) Przeczucia się sprawdziły.
Ja nie nastawiam się na żadną z płci, nie potrafię nawet samej sobie odpowiedzieć co bym wolała. U mnie w domu jest raczej ciśnienie na chłopca, bo same dziewczynki się rodzą w rodzinie, ale dla mnie obojętne. Dziewczynki są takie słodkie, a chłopcy uroczy:)Fedra lubi tę wiadomość
-
Gratulacje Gosiak
ale się najadłam zupki grzybowej mojej mamy
Asiaa1201 lubi tę wiadomość
Mama Aniołka - Szymuś [*] 26.09.2014r. - 19tc
Mama Mai - mój cud ( 15.02..2016) - 2920g 52cm - 38tc cc
Mama Kingi - drugi cud ( 28.06.2018) - 3940g 56cm - 40tc cc -
Dzięki, jechałam teraz autem, zajechałam teraz na chińskie żarcie, bo z tego wszystkiego prawie nic nie jadłam i jeszcze wymiotowałam. Mama mnie zapewniła, że dziewczynka na 1 dziecko idealna, bo mniej siusia i zwykle spokojniejsza jest
powoli to do mnie dociera i zaczynam się cieszyć
Januszkowa, madziutek 23, Fedra, Bietka lubią tę wiadomość