Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Lara ja tez moge bez problemu isc na l4, juz bylam nawet 6 tyg ale to z powodu wymiotow, u mnie juz nawet beda mieli zastepstwo za mnie wiec jesli nie pojde na zwolnienie to maja dodatkowy etat :p wiec pewnie nawt na reke im bedzie jak to zastrpstwo zacznie prace... Tylko ja w do u wysiedziec nie umiem, lubie chodzic do pracy gadac z ludzmi szybciej mi czas leci... Do tego moj maz plywa wiec poprostu bylabym ciagle sama gdy on jest w morzu:(i to mi jakos srednio pasuje, inaczej gdy wraca wtedy siedziec bedziemy razem w domu, a tak to nie wiem co ze soba poczac i poza tym boje sie ze sie rozleniwie i nie bede miala zadnego ruchu na zwolnieniu, a tak jak do pracy chodze to zawsze jakis tam jest maly bo maly bo przy kompue pracuje ale jest bo to na lunch pojde to na spotkanie jakies i cos sie dzieje:/ ale jesli zauwaze ze u mnie ludzie zaczynaja chorowac i lazic do pracy z tymi zarazkami to ide na l4 od razu by nie ryzykowac...
-
nick nieaktualnymadziutek 23 wrote:a nie jadlam nic czerwonego a krew byla na papierze taka zywa ale to napewno nie bylo z pochwy...
może otarłaś sobie naskórek????
jak masz ostra biegunkę to możesz jeść banany, rozgotowany ryż, twaróg i jajko na twardo. Pij dużo miętowej herbatymadziutek 23 lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny, ja mam koleznaki we wrzesniowkach, i normalnie sa tam relacje prawie na zywo z sali porodowej ... jedna miala wczoraj wywolanie porodu a dzisiaj w koncu urodzila pod wieczor przez c.c. Sporo dziewczyn juz od nich urodzilo w sierpniu - czyli przed terminem ..... Dzielne sa tam dziewczyny ... ciekawe jak u nas bedzie szlo, mamy jeszcze troche czasu - musze dodac na szczescie, zeby sie do tego przygotowac ...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 sierpnia 2014, 23:15
Penelope, Fedra lubią tę wiadomość
-
ale mam dzisiaj dobry dzień, mówię Wam. Energia mnie normalnie od środka rozsadza. Nawet grzybobranie zaliczyłam. 146 borowików w godzinę. Teraz drugie pranie się robi, no i zaraz będę grzyby w słoiki pakować. A jaki zapach przepiękny mam przez to w domu to poezja!
Ja za 13 dni poznam płeć, więc wtedy będę się za ciuszkami już rozglądać. Doczekać się nie mogę!
A dziś dostałam już łóżeczko od koleżankichociaż to mam z głowy.
A tak w ogóle to obżeram się chipsami bekonowymi. Będę tłusta.Penelope, Fedra, Carola55 lubią tę wiadomość
-
Lara ale mi smaka narobilas kapusta kiszona jak pisalas madziutkowi co moze jesc!!
LadyDi uwielbiam zbierac grzybyale chyba nie zbieralam juz z 6lat
zazdroszcze !
Ja wlasnie sie zamierzam ogarniac i jade na to 4d, zobaczymy czy mi cos tam powiedzaGosiak, LadyDi, Penelope lubią tę wiadomość
-
Co do ogórków kiszonych to mój mąż pracuje na giełdzie w gdyni i ma dostęp do tego typu rzeczy i mam wypróbowane ogórki kiszone od Jarosza
w plastikowych malych wiaderka h z zolta pokrywką
polecam wam te co sa z pomorza
sa to najlepsze ogórki dostępne w sklpie. Nie sa slone tylko wlasnie maja bardziej smak kiszony:) oczywiście nie dorównają domowym ale jak ktos je znajdzie zobaczy ze sa jak na sklepowe wyjątkowo dobre
ja do salatek je używam albo do ogórkowej
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Vel pewnie będzie po 16:00 dopiero, ten cały event trwa od 11 do 16 i to spory kawał od Gdańska. Musimy uzbroić się w cierpliwość
A ja mam do Was pytanie odnośnie fotelików, bo jestem zielona.
Czy do fotelika trzeba mieć adapter czy to jest opcjonalne i fotelik można przymocować za pomocą pasów LUB adaptera? Może któraś z Was wie? -
No i wyczytałam też, że foteliki maxi cosi były testowane 7 lat temu i wcale nie są takie super, nie wiadomo czemu zawdzięczają swoją popularność, więc raczej nie będę kupować wózka 3w1, tylko w fotelik zainwestuję osobno.
Tutaj ciekawy blog na ten temat: http://osiemgwiazdek.blogspot.com.es/search?updated-max=2013-05-14T02:31:00-07:00&max-results=7&start=28&by-date=false
i wątek na belly: https://bellybestfriend.pl/forum/w-ciazy-ogolne/jak-wybrac-bezpieczny-fotelik-samochodowy-0-13,4073.htmlWiadomość wyedytowana przez autora: 30 sierpnia 2014, 09:09
-
nick nieaktualny
-
My kupujemy foteliki firmy recaro
ponieważ ta firma produkuje siedzenia kubelkowe do sportowych samochodów i to jedyny warunek mojego męża ze pierwszy fotelik będzie tej firmy dokładniejrecaro Young Profi plus i potem mamy juz wypatrzony tez od 9 kg do 36 kg Recaro Young sport
Do najtańszych nie należą ale są dobre i maja te atesty, testybezpieczeństwem w samochodzie i elektronika zajmuje sie mój mąż
A najlepsze jest to ze nie mamy jakim samochodem dziecka wozićmamy trzy samochody i ani jeden nie jest przystosowany aby dziecko wozić
no moze w jednym jakos damy rade.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 sierpnia 2014, 09:34
Gosiak lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny