X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Mamusie luty 2015 ;)
Odpowiedz

Mamusie luty 2015 ;)

Oceń ten wątek:
  • megg Autorytet

Wysłany: 29 sierpnia 2014, 18:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bietka wrote:
    Katiś piękne ciuszki:)

Ja dzisiaj byłam w Smyku w Factory Outlet i tam są mega przeceny, co prawda nic nie kupiłam, ale oko nacieszyłam;p były buciki np takie 42de3adc692c77ecmed.jpg cena śmieszna a było ich mnóstwo

cude te buciki - ten Factory to w jakim miescie?

twoje "łupy" Katis tez przesliczne

3i49tv73uljfbfpq.png

syy220mm7vyhqyjp.png

pamietam...Aniołek 21.02.2014 (9 tydz)
  • truskawkax25 Autorytet

Wysłany: 29 sierpnia 2014, 18:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Też już patrzyłam na tablicę :) naprawdę można upolować super ciuszki :) A takie maluszki tak szybko wyrastają, że ciuszki wyglądają jak nowe ;) szkoda, że nie wiem jeszcze co u mnie rośnie bo już powolutku bym sobie kompletowała :)

qb3c3e5eerxx6827.png
  • Katiś Autorytet

Wysłany: 29 sierpnia 2014, 18:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    truskawka, u nas jak można zauważyć wszystkie ciuszki unisex, nie to, że nie wiem na 100 % czy to Pola siedzi mi w brzuchu, ale jakoś nie podobają mi się dziewczeńskie ciuszki.
    Oczywiście Pola będzie miała sukienki, ale jeszcze żadna mi się nie spodobała :D

Pola <3klz9df9h07yjky2k.png
    Hania <3klz9df9h6qms3c6n.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 sierpnia 2014, 18:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lara wpadaj, albo wyślę Ci coś pocztą jak się ochłodzi:P Wgl czy dobrze przeczytalam, jestes ze Slaska? Skad dokladnie? JESLI MOZNA WIEDZIEC;P

Katiś cudowne ubranka, ja swoje sfotografuję po weekendzie jak będę sama w domku;)

A teraz skonczylam przygotowywac lasagne! Nie wspomne o tym, ze moj D wrzucil wszystkie platy makaronu i sie posklejaly;/ Myslalam, ze go udusze jak lecialam po nowe!!

• truskawkax25 Autorytet

Wysłany: 29 sierpnia 2014, 19:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katiś na tablicy widziałam takie śliczne koszule albo sweterki dla chłopczyka :)
    Jeszcze troszeczkę wytrzymam :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 sierpnia 2014, 19:01

qb3c3e5eerxx6827.png
  • Katiś Autorytet

Wysłany: 29 sierpnia 2014, 19:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    angelcia wrote:

A teraz skonczylam przygotowywac lasagne! Nie wspomne o tym, ze moj D wrzucil wszystkie platy makaronu i sie posklejaly;/ Myslalam, ze go udusze jak lecialam po nowe!!

Ty leciałaś ?! Trzeba było go wysłać!!! Mój T właśnie poleciał po salami :P

• Asiaa1201 Autorytet

Wysłany: 29 sierpnia 2014, 19:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja zjadłam kolacje i lenieeee się w łóżku ;););)

Ciuszki superowe ;)

atdcanliuj218uui.png
    l22ndf9hdqcjnu93.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 sierpnia 2014, 19:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katiś jak On by znowu kupił makaron to bym go chyba nie zjadła!

Mama mi kupiła dzisiaj ser gołda z orzechami, ciekawe czy dobry...;]

Oby ten tort był jutro dobry, bo inaczej się wsciekne! Ogolnie D zadowolony z prezentow. Szkoda tylko, ze od niego z rodziny nikt nie przyjdzie na jego urodziny.. Brat będzie u swojej 38 letniej dziewczyny z dwojka dzieci (szkoda, ze on sam ma 24;/ no coz..). Ojciec w trasie, a matka stwierdzila, ze jej nie będzie, bo sama bez ojca nie będzie szla.. A wczoraj była sama na imprezie w Mega Pizzy;/ no coz.. widać jak równo traktuje swoje dzieci, rece dupa i cycki mi opadają jak o tym mysle..

• Vel Autorytet

Wysłany: 29 sierpnia 2014, 19:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katiś wrote:
    truskawka, u nas jak można zauważyć wszystkie ciuszki unisex, nie to, że nie wiem na 100 % czy to Pola siedzi mi w brzuchu, ale jakoś nie podobają mi się dziewczeńskie ciuszki.
    Oczywiście Pola będzie miała sukienki, ale jeszcze żadna mi się nie spodobała :D

Te pierwsze cztery zdjecia to tak srednio unisex wygladaja :P nie widze w tym chlopca :D

a jakie to sa rozmiary? wygladaja na dosc duze :)

zjk3p18.png

Lutówko 2015 dopisz się :) >klik<
  • madziutek 23 Autorytet

Wysłany: 29 sierpnia 2014, 19:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katiś wrote:
    Wiesz co nie wiem, co Ci doradzić, może po prostu to zbieg okoliczności. Ja dziś też mam biegunkę, ale to dlatego, że zjadłam barszcz taki bardzo przyprawiony.

Ale myślisz, że co te twoje objawy mogą znaczyć?

nie wiem wlasnie co... do tego ostatnia morfologia z bialych krwinek wyszla wlasciwie zerowa... ah juz nie wiem . mimo ze nie wymiotuje od ostatniego wazenia(wazylam sie 3 dni temu przed sniadaniem a dzis po calym dniu,obiedzie to 2 kg schudlam

f2w3rjjgx78wxuhp.png
    y7y4ocjz2n6l6nvq.png
  • madziutek 23 Autorytet

Wysłany: 29 sierpnia 2014, 19:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ok ja juz ide sie polozyc... zobaczymy co bedzie do rana...

f2w3rjjgx78wxuhp.png
    y7y4ocjz2n6l6nvq.png
  • Vel Autorytet

Wysłany: 29 sierpnia 2014, 19:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katis moze Ciebie zainteresuje

http://olx.pl/oferta/ciuszki-0-6-miesiecy-150-sztuk-wyprawka-body-kaftaniki-i-inne-rzeczy-CID88-ID6TUjJ.html#be14b95669

za darmo i chyba nie az tak daleko od Ciebie :)

zjk3p18.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 sierpnia 2014, 19:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziutek, a nie zjadłaś nic co by Ci mogło zaszkodzić? Może organizm odrzuca jakiś produkt? Ja tak mam odkąd jestem w ciązy - mój organizm nie toleruje pietruszki i koperku.

Uważaj żebyś się nie odwodniła, ja jak czułam się podobnie to byłam u kresu takiego stanu i właśnie miałam śluz w kale. Co do krwi to może jadłas buraki lub coś czerwonego? Czasami się tak zdarza, wyobraź sobie jak kiedyś zrobiłam niebieskie naleśniki, jaki miałam armagedon w łazience...;]

Oczywiście Tobie może dolegać co innego, ale pamiętaj pij dużo.

• Katiś Autorytet

Wysłany: 29 sierpnia 2014, 19:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Vel, dzięki ale to daaaleko :)
    Co do ciuszków to właśnie te pierwsze 4 są po chłopcu ;) zależy jak kto widzi :)
    Co do rozmiarów to są głownie 50-56

• Vel Autorytet

Wysłany: 29 sierpnia 2014, 19:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moze swiatlo tak pada bo wydaja sie rozowe :D i inaczej na dziecku a inaczej na lozku :)

ja sie zastanawiam jak w tym chodzic

http://olx.pl/oferta/koturny-espadryle-botki-CID87-ID4vuXP.html#a085706498

zjk3p18.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 sierpnia 2014, 19:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bietka wrote:
    A to mój brzucholek z dzisiejszego ranka;)
    fc005adb0dc12716med.jpg

zazdroszczę brzuszka........u mnie nic.... :/

• Januszkowa Autorytet

Wysłany: 29 sierpnia 2014, 19:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Musiałam dzisiaj poprawić sobie humor:) Odwiedziłam koleżankę i jej 3-miesięcznego synka, a później pojechałam na pizze z resztą koleżanek i wypiłam nawet cole:)

Muszę się wybrać do smyka w Factory skoro takie przeceny. Może w niedziele.

16.02.2015 Powitaliśmy na świecie Natalkę :)
    z789jaq.png
  • truskawkax25 Autorytet

Wysłany: 29 sierpnia 2014, 20:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny mam takie pytanie :)
    Ponieważ często w ciąży mogą się przyplątać jakieś infekcje... niestety mnie to spotkało.
    I zastanawiam się czy może stosuje któraś jakiś probiotyk w celu przywrócenia lub uzupełnienia prawidłowej flory bakteryjnej.
    Myślałam o Lactovaginal, kapsułki dopochwowe:)
    Ale nie wiem jak wygląda sprawa gdy jest się w ciąży :)

qb3c3e5eerxx6827.png
  • Lara 82 Autorytet

Wysłany: 29 sierpnia 2014, 20:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    OK najpierw Madziutek,

Kochana wszędzie się słyszy że w ciąży są zaparcia, więc jak raz na jakiś czas nawet 1 czy 2 w tyg. miałam biegunkę to się zaczęłam martwić, ale pogadałam z koleżankami co maja dzieci poczytałam. I zatrucie czy taka super biegunka, to jest po pierwsze kilka dni z rzędu po drugie towarzyszą temu bóle brzucha i czasem gorączka.
    No ja tak nie miałam, więc się trochę uspokoiłam. A hormony w ciąży powodują nie tylko wymioty, czasem też rozwolnienie. My już inaczej trawimy, wszystko każdego dnia jest bardziej zciśnięte i się przesuwa w różne strony, także myślę, że jelita też swoje muszą wycierpieć. Czasem tak jak pisała Angelcia po burakach lub nawet po czerwonych warzywach czy owocach mogą pojawić się resztki niestrawione koloru czerwonego.
    No ale wiesz sama musisz stwierdzić co tak naprawdę czujesz, nie będziemy tutaj polemizować, że widziałaś coś innego.
    Po prostu spokojnie jak przetrwasz noc i nie będzie Cie nic boleć to jutro na suchych bułeczkach i jakimś rosołku może, w małych porcjach. I zrób odstępy między posiłkami, tak aby jelita i wątroba miały czas na trawienie. No i żadnych przekąsek między posiłkami. I pij najlepiej przegotowaną wodę.

Ale oczywiście jakbyś się naprawdę źle czuła nie zwlekaj tylko na izbę przyjęć !!!

madziutek 23 lubi tę wiadomość

relge6yd3cl8y0me.png
  • Lara 82 Autorytet

Wysłany: 29 sierpnia 2014, 20:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Truskwka, Ja miałam już infekcje dwa razy. Ja od początku ciąży codziennie biorę tabletkę provag doustnie.
    Nic nie możesz sama sobie aplikować!!!

relge6yd3cl8y0me.png
‹‹ 450 451 452 453 454 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Torbiel na jajniku - przyczyny, objawy i leczenie

Torbiel na jajniku od czasu do czasu pojawia się u większości kobiet. Są to cysty lub pęcherzyki, które zazwyczaj wypełnione są płynem i które najczęściej samoistnie znikają. Dowiedz się jakie są objawy torbieli i czy mogą być przeszkodą w zajściu w ciążę? Kiedy należy je leczyć i z jakimi chorobami mogą współwystępować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Metody leczenia endometriozy - techniki leczenia, skuteczność, koszty

Endometrioza jest w dalszym ciągu bardzo tajemniczą chorobą. Nic dziwnego, że zarówno diagnostyka, jak i leczenie nie należą do łatwych. Jakie metody stosuje się w zależności od postaci endometriozy? Na czym polegają? Czy są one skuteczne? Jakie czynniki zwiększają szanse na powodzenie leczenia operacyjnego? Czy leczenie endometriozy jest drogie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę?

W dzisiejszych czasach wiele par zmaga się z problemem niepłodności. Szacuje się, że w krajach rozwiniętych od 10 do 12% kobiet ma problem z zajściem w ciążę. Dane w Polsce także nie napawają optymizmem, gdyż nawet 20% par w wieku rozrodczym cierpi na niepłodność. Powodów takiego stanu rzeczy jest dużo. Przeczytaj jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę, za pomocą ziól i odpowiedniej diety.   

CZYTAJ WIĘCEJ