Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Bietka wrote:
cude te buciki - ten Factory to w jakim miescie?
twoje "łupy" Katis tez przesliczne
-
truskawka, u nas jak można zauważyć wszystkie ciuszki unisex, nie to, że nie wiem na 100 % czy to Pola siedzi mi w brzuchu, ale jakoś nie podobają mi się dziewczeńskie ciuszki.
Oczywiście Pola będzie miała sukienki, ale jeszcze żadna mi się nie spodobałaPola
Hania -
nick nieaktualnyLara wpadaj, albo wyślę Ci coś pocztą jak się ochłodzi:P Wgl czy dobrze przeczytalam, jestes ze Slaska? Skad dokladnie? JESLI MOZNA WIEDZIEC;P
Katiś cudowne ubranka, ja swoje sfotografuję po weekendzie jak będę sama w domku;)
A teraz skonczylam przygotowywac lasagne! Nie wspomne o tym, ze moj D wrzucil wszystkie platy makaronu i sie posklejaly;/ Myslalam, ze go udusze jak lecialam po nowe!! -
angelcia wrote:
A teraz skonczylam przygotowywac lasagne! Nie wspomne o tym, ze moj D wrzucil wszystkie platy makaronu i sie posklejaly;/ Myslalam, ze go udusze jak lecialam po nowe!!
Ty leciałaś ?! Trzeba było go wysłać!!! Mój T właśnie poleciał po salami
Pola
Hania -
nick nieaktualnyKatiś jak On by znowu kupił makaron to bym go chyba nie zjadła!
Mama mi kupiła dzisiaj ser gołda z orzechami, ciekawe czy dobry...;]
Oby ten tort był jutro dobry, bo inaczej się wsciekne! Ogolnie D zadowolony z prezentow. Szkoda tylko, ze od niego z rodziny nikt nie przyjdzie na jego urodziny.. Brat będzie u swojej 38 letniej dziewczyny z dwojka dzieci (szkoda, ze on sam ma 24;/ no coz..). Ojciec w trasie, a matka stwierdzila, ze jej nie będzie, bo sama bez ojca nie będzie szla.. A wczoraj była sama na imprezie w Mega Pizzy;/ no coz.. widać jak równo traktuje swoje dzieci, rece dupa i cycki mi opadają jak o tym mysle.. -
Katiś wrote:truskawka, u nas jak można zauważyć wszystkie ciuszki unisex, nie to, że nie wiem na 100 % czy to Pola siedzi mi w brzuchu, ale jakoś nie podobają mi się dziewczeńskie ciuszki.
Oczywiście Pola będzie miała sukienki, ale jeszcze żadna mi się nie spodobała
Te pierwsze cztery zdjecia to tak srednio unisex wygladajanie widze w tym chlopca
a jakie to sa rozmiary? wygladaja na dosc duze -
Katiś wrote:Wiesz co nie wiem, co Ci doradzić, może po prostu to zbieg okoliczności. Ja dziś też mam biegunkę, ale to dlatego, że zjadłam barszcz taki bardzo przyprawiony.
Ale myślisz, że co te twoje objawy mogą znaczyć?
nie wiem wlasnie co... do tego ostatnia morfologia z bialych krwinek wyszla wlasciwie zerowa... ah juz nie wiem . mimo ze nie wymiotuje od ostatniego wazenia(wazylam sie 3 dni temu przed sniadaniem a dzis po calym dniu,obiedzie to 2 kg schudlam -
Katis moze Ciebie zainteresuje
http://olx.pl/oferta/ciuszki-0-6-miesiecy-150-sztuk-wyprawka-body-kaftaniki-i-inne-rzeczy-CID88-ID6TUjJ.html#be14b95669
za darmo i chyba nie az tak daleko od Ciebie -
nick nieaktualnyMadziutek, a nie zjadłaś nic co by Ci mogło zaszkodzić? Może organizm odrzuca jakiś produkt? Ja tak mam odkąd jestem w ciązy - mój organizm nie toleruje pietruszki i koperku.
Uważaj żebyś się nie odwodniła, ja jak czułam się podobnie to byłam u kresu takiego stanu i właśnie miałam śluz w kale. Co do krwi to może jadłas buraki lub coś czerwonego? Czasami się tak zdarza, wyobraź sobie jak kiedyś zrobiłam niebieskie naleśniki, jaki miałam armagedon w łazience...;]
Oczywiście Tobie może dolegać co innego, ale pamiętaj pij dużo. -
moze swiatlo tak pada bo wydaja sie rozowe
i inaczej na dziecku a inaczej na lozku
ja sie zastanawiam jak w tym chodzic
http://olx.pl/oferta/koturny-espadryle-botki-CID87-ID4vuXP.html#a085706498 -
nick nieaktualny
-
Musiałam dzisiaj poprawić sobie humor:) Odwiedziłam koleżankę i jej 3-miesięcznego synka, a później pojechałam na pizze z resztą koleżanek i wypiłam nawet cole:)
Muszę się wybrać do smyka w Factory skoro takie przeceny. Może w niedziele. -
Dziewczyny mam takie pytanie
Ponieważ często w ciąży mogą się przyplątać jakieś infekcje... niestety mnie to spotkało.
I zastanawiam się czy może stosuje któraś jakiś probiotyk w celu przywrócenia lub uzupełnienia prawidłowej flory bakteryjnej.
Myślałam o Lactovaginal, kapsułki dopochwowe:)
Ale nie wiem jak wygląda sprawa gdy jest się w ciąży -
OK najpierw Madziutek,
Kochana wszędzie się słyszy że w ciąży są zaparcia, więc jak raz na jakiś czas nawet 1 czy 2 w tyg. miałam biegunkę to się zaczęłam martwić, ale pogadałam z koleżankami co maja dzieci poczytałam. I zatrucie czy taka super biegunka, to jest po pierwsze kilka dni z rzędu po drugie towarzyszą temu bóle brzucha i czasem gorączka.
No ja tak nie miałam, więc się trochę uspokoiłam. A hormony w ciąży powodują nie tylko wymioty, czasem też rozwolnienie. My już inaczej trawimy, wszystko każdego dnia jest bardziej zciśnięte i się przesuwa w różne strony, także myślę, że jelita też swoje muszą wycierpieć. Czasem tak jak pisała Angelcia po burakach lub nawet po czerwonych warzywach czy owocach mogą pojawić się resztki niestrawione koloru czerwonego.
No ale wiesz sama musisz stwierdzić co tak naprawdę czujesz, nie będziemy tutaj polemizować, że widziałaś coś innego.
Po prostu spokojnie jak przetrwasz noc i nie będzie Cie nic boleć to jutro na suchych bułeczkach i jakimś rosołku może, w małych porcjach. I zrób odstępy między posiłkami, tak aby jelita i wątroba miały czas na trawienie. No i żadnych przekąsek między posiłkami. I pij najlepiej przegotowaną wodę.
Ale oczywiście jakbyś się naprawdę źle czuła nie zwlekaj tylko na izbę przyjęć !!!madziutek 23 lubi tę wiadomość