Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
angelcia wrote:Jestem wsciekla!! Zepsul się mój mega wypasiony aparat, który kupiłam tydzień temu;/ jade jutro go oddac! Jutro jest 10 dzień zakupu czyli wymiana na nowy sprzet lub zwrot gotówki... Na żadna naprawę gwarancyjna się nie zgodze ;/ CHAMSTEO
wez zwrot kasy i kup Canona -
nick nieaktualny
-
Sewerynka, bardzo wspolczuje pobytu w szpitalu, ale z dwojga zlego lepiej ze zostawili Cie na obserwacje i upewnili sie ze wszystko ok niż odeslali z kwitkiem do domu! Lepiej dmuchac na zimne, trzymajcie sie
-
angelcia wrote:Vel ciekawe jak będzie wygladal zwrot w przypadku wzięcia sprzętu na raty, chyba anulują kredyt..
Sererynka wracaj szybko do domciu!
Nie wiem czy to cos pomoze ale tu cos masz
http://forumprawne.org/prawa-konsumenta/325317-zakup-na-raty-zwrot-pieniedzy.html
ale mnie wzielo, zapijam kiszona kapuste sokiem pomidorowym ha ha
a to jedzenie slodkiego nic nie daje, zjadlam bajecznego batona i pawelka 5min przed USG albo 10min przed i co ? zobaczylam tylko plecki -
Dzięki dziewczynki,jestem dobrej myśli ale tak mnie nastraszyli,że trochę minie zanim znów będę taka swobodna i nie panikująca.
Vel Twoja dzidzia jest nad wyraz wstydliwa i nie chce pokazać co ma między nóżkami:))
Gratuluje Mamusie kopniaczków,teraz już będą stałym elementem dnia:-) Moja dzidzia też szaleje,nie podoba jej się tutaj w szpitalnej sali...
Penelope, Fedra lubią tę wiadomość
-
Troszkę mnie nie było dziś ale udało się nadrobić. Vel laseczka Ty jesteś
. No szkoda, że nie dowiedziałaś się tego co chciałaś no to czekamy dalej w ciekawości
Ja dziś zjadłam pysznego placka po węgiersku mojej mamusi super byłMoi dziś również znaleźli 2 wiadra grzybów
W ogóle fajny dzień miałamFedra lubi tę wiadomość
-
Co do fotelików samochodowych to są ich tysiące to fakt choć my będziemy brali pod uwagę testy ADAC i to one pokażą co kupimy. I tu nie ma jednoznacznych i 100% zwycięzców więc każdy ma coś dla siebie. Oto ranking 2013:
http://www.sklep-tosia.pl/foteliki-samochodowe-testy-adac_a118
I 2014 ale po niemiecku:
http://www.adac.de/infotestrat/tests/kindersicherung/kindersitz-test/default.aspx?ComponentId=29903&SourcePageId=31900
Można wybierać -
Vel wrote:No wlasnie bierze i dlatego mam pytanie Gosiak czy Doering robi dopochwowo? jak nie zobaczy normalnie :>
-
Sewerynka wrote:Vel to Ty na miniaturce??Jaka Ty ładna:-*!!
tak ja, dziekuje, ah ta magia photoshopa haha
Gosiak wrote:On jak do niego przyszłam powiedział, że na tym etapie na pewno określimy płeć. Nie ściemnaił, że to zależy od tego jak się dziecko ułoży. Gdzieś nawet czytałam o przypadku, że się nie udało zobaczyć u niego, to nie wziął kasy i umówił na następny dzień. Myślę, że dopochwowo też robi. Do niego normalnie babki chodzą też nie w ciąży, a takie USG się czasem robi kontrolnie.
No to dobrzetamten lekarz wczoraj mial dla mnie tylko 10minut i nie mial tej sondy dopochwowej a ja na 3d dokladnie widzialam ze tej plci sie nie da okreslic. Dziecko siedzialo na tylku i nie bylo jak od spodu tam w ogole dotrzec. No a jak Doering ma takie podejscie normalne i bedzie tak dlugo kombinowal az podejrzy to ja sie ciesze, bo niektorzy lekarze nie zobacza i powiedza ze plec nie jest najwazniejsza, a napewno to sie pani po porodzie dowie i tyle. Nie lubie takieggo czegos
-
Dzień dobry wszystkim !
Ja dzisiaj wcześniej niż zawsze się witam. Noc miałam ciężką, bo żadna pozycja do spania nie była dobra, więcej się wierciłam niż spałam.
Sewerynko dobrze, że drugi lekarz był wporzatku i sprawdził wszystko dokładnie !
Wczoraj z mężem mieliśmy 3 rocznicę ślubujak ten czas szybko mija
MistrzyniWKochamCieMisiu, Sewerynka, Fedra lubią tę wiadomość
-
Witam Was, u Nas również mgła, jeszcze nie pada ale w nocy lało bardzo mocno, zobaczymy jak tam dzionek czy się rozpogodzi tak jak wczoraj ?
Zapomniałam o najważniejszym, Sewerynko trzymam kciuki aby przeszło i było spokojnie do końca.Sewerynka lubi tę wiadomość
-
Vel wrote:No to dobrze
tamten lekarz wczoraj mial dla mnie tylko 10minut i nie mial tej sondy dopochwowej a ja na 3d dokladnie widzialam ze tej plci sie nie da okreslic. Dziecko siedzialo na tylku i nie bylo jak od spodu tam w ogole dotrzec. No a jak Doering ma takie podejscie normalne i bedzie tak dlugo kombinowal az podejrzy to ja sie ciesze, bo niektorzy lekarze nie zobacza i powiedza ze plec nie jest najwazniejsza, a napewno to sie pani po porodzie dowie i tyle. Nie lubie takieggo czegos
-
nick nieaktualnyVel dzieki za linka. Ja też jem słodycze przed USG i mój Potworek jest odwrócony tyłkiem. To fakt, jesteś śliczna.
Tak w ogóle to dzień dobry, idę zjeść lasagne, ogarnąć dupsko i walczyć z tymi matołami w sklepie, gdzie kupiłam aparat. Niech lepiej wymieniają na nówkę, bo ja nie będę czekać po 2 miesiące na naprawę. Z resztą.. nie po to kupiłam nowy sprzęt, żeby był w serwisie. Jeszcze teraz jest idealna pogoda, żeby sobie gdzieś wyskoczyć i cyknąć fotki.. Szlag bo to trafil.. -
A ja dzis koncze 18 tc, co dla ciazy mnogiej oznacza, ze polowa juz za mna
!! jupi
kasia_1988, Chanela, Katiś, Gosiak, Bietka, Januszkowa, Asiaa1201, megg, angelcia, Laurka, Sue, Sewerynka, Fedra lubią tę wiadomość