Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnycześć dziewczyny!! Ale wam zadroszczę ruchów i brzuszków. Dzisiaj w nocy co chwilę sprawdzałam czy coś poczuję bo napinał mi się lekko brzuch i nic..... rano brzucha tez nie widać. Lekko powiekszony w dole ale to TYLE!!! A to mój 15tc+5d
Tez chcialam wczoraj iść na to darmowe usg 4d ale z tego co Vel piszesz dobrze że nie poszłam. Ja mam wizyte u swojego lekarza dopiero 11 września..... mam nadzieję, że czas szybko zleci ;] -
Czesc
Sewerynka wychodzi dzis ze szpitalawszystko jest ok
tyle strachu mi narobila bo spędziłam z nią ten dzien jak trafila do szpitala. Ale juz jest wszystko ok :*
Angelcia moja szwagierka Nikona oddawala swojego juz 4 razy do naprawy i dalej nie ostrzy.oddaj to ustrojstwo, bierz kasę i wybieraj Canona
Sewerynka, Fedra lubią tę wiadomość
-
I wysylam wam nasze zdjecie z wczoraj
niestety w pilocie do Canonka musze wymienić baterie i dlatego tak słabo wyostrzone
juska19, Katiś, MistrzyniWKochamCieMisiu, Januszkowa, truskawkax25, megg, przedszkolanka:), angelcia, justta, LadyDi, Sue, Sewerynka, Fedra lubią tę wiadomość
-
Witam was kobietki troszkie mnie nie bylo ale podczytuje was
ostatnie dni byly szalowe wiecznie cos jakies zakupy ostatnie do szkoly dla dzieci wiec szal pal
u mnie nocki sa okropne wogole spac nie moge za to nad ranem zasypiam i najlepiej mi sie spi ale wtedy tzreba wstac do dzieci .. co do fotelikow hmm nie wiem jeszcze na co sie zdecydujemy nie jestesmy na tym etapie Sewerynka dobrze ze wszystko dobrze bo stresu mialas duzo
gratuluje poznania plci kobietki
I ja wam sie pochwale w piatek maluch pierwszy raz dal znak o sobie ale bylam szczesliwaSewerynka, Fedra lubią tę wiadomość
-
Katiś wrote:Cath bardzo ładne zdjęcie. My też planujemy jakąs sesyjkę, ale to bardziej w okolicach 30 tyg razem z psami i kotem
Mam nadzieję,że dobrze wyjdzie
i tez chcemy z naszymi kaukazami zrobić taki klip ciążowy
-
juska19 wrote:u mnie nocki sa okropne wogole spac nie moge za to nad ranem zasypiam i najlepiej mi sie spi ale wtedy tzreba wstac do dzieci
cath - bardzo ladne zdjecie
tez planuje sesje za jakis czas, no ale dzis obowiazkowo musze zrobic zdjecie brzuszka z okazji polowki.
Wzruszylam sie jak doczytalam, ze dzisiaj wrzesniowka i pierwsza pazdziernikowka urodzily :-> -
i musze wam kobietki powiedziec ze mimo to ze sie smaruje 2 razy dziennie pojawily mi sie na brzuchu 2 rozstepny
masakra wczoraj jak je zobaczylam plakalam jak dziecko
MistrzyniWKochamCieMisiu to widze ze nie jestem samakurcze oczy na zapalki mam normalnie myslalam ze zmeczenia bede zasypiala szybciej ale sie nie da leze przewracam sie z boku na bok
-
Sewerynko będzie dobrze, trzymaj się!!! Twój Synuś jest już taki duży, że na pewno wszystko przetrwa.
Cath jak zwykle cudne zdjęcie, brzuszek spory- słodki:), a mąż jaki przystojny:)
Ja też dzisiaj nie mogłam spać, ciągle się wierciłam.
Pisałam ostatnio, że kłócę się z mężem. Poszłam wczoraj do spowiedzi, czuje się oczyszczona z moich grzeszków. Też nie byłam święta. Hormony wariują. Czuję, że od razu jest między nami lepiej.
A dzisiaj jedziemy do restauracji na obiad, jestem zaproszona przez J, a co- należy mi sięw końcu żonka gotuje mu codziennie:)
Mam nadzieję, że zbałamucę Go jeszcze na jakieś zakupy, któraś z dziewczyn pisała ostatnio, że są duże przeceny w Smyku w Factory, mamy go w Krakowie więc pobuszowałabym po nim.
Może kupie coś dla synka znajomej. Chłopiec urodził się w szóstym miesiącu ciąży w maju, teraz jest już w domu. Ważył 80 dag, teraz już prawie 3 kg:) Lekarze nie wierzyli w niego, a on jest całkowicie zdrowy.Asiaa1201, cath, MistrzyniWKochamCieMisiu, Laurka, Sue, Sewerynka, Fedra lubią tę wiadomość
-
Eee nie no super
takie zdjęcia są zawsze ekstra pamiątka
Ja swojego berbecia czuję codziennie, najczęściej wieczorem
Zaraz muszę z wyrka wstawać, bo czekają na mnie naleśniki wytrawne z mięsem do zrobienia
Oo dziś niezła pogodaJanuszkowa lubi tę wiadomość
-
Dziekuje bardzo wam za mile słowa
januszkowa mąż chudzina pól maratony biega
sie z niego śmieje ze teraz on chudnie a ja będę przybierać jego kilogramy
My dzis jedziemy na mojego dziadka imieninki. W naszej ulubionej restauracjizjemy to co z Konstancja lubimy najbardziej czyli .... MAKARON
hahah mój M nienawidzi makaronów
on tylko miesooooo
Januszkowa, Fedra lubią tę wiadomość
-
Sewerynka- zdrówka dla Was
Cath super zdjecie
ja teraz co mc jezdze do znajomej fotograf i robi mi zdjecie a pozniej polaczy w 1 fotke jak rośliśmynie moge doczekac sie rezultatu
Januszkowa w Factory w krk sie dowiadywalam i nie ma Smyka
zazdroszcze dziewczyna kopniakow, ja nic jeszcze nie poczulam i czekam....
milej niedzieli
Januszkowa, Sewerynka lubią tę wiadomość
-
Asiaa1201 wrote:Czy te dziewczyny co są na zwolnienie to kase już dostalyscie z zusu? Po jakim czasie wam przelali?Mama Aniołka - Szymuś [*] 26.09.2014r. - 19tc
Mama Mai - mój cud ( 15.02..2016) - 2920g 52cm - 38tc cc
Mama Kingi - drugi cud ( 28.06.2018) - 3940g 56cm - 40tc cc -
Asiaa1201 wrote:Czy te dziewczyny co są na zwolnienie to kase już dostalyscie z zusu? Po jakim czasie wam przelali?
Ja również jeszcze nie dostałam. Pierwszy miesiąc czyli lipiec wypłacił mi mój pracodawca w okolicach 10 sierpnia.
Następne L4 mam od 12 sierpnia do 9 września i to już będzie przez ZUS wypłąconePola
Hania -
nick nieaktualnyAparat wymieniony, a jaką wiochę im zrobiłam w sklepie to poezja. Czuję, że pół miasta mnie słyszało jak jechałam po tym facecie. W sumie, nic nie był winny, ale to on reprezentuje ten sklep i bezczelnie wmawiał mi rzeczy, których w ogóle nie było. Jak mu kazałam rozwiązać umowę kredytową to nagle przyniósł nowy egzemplarz. Na koniec dodałam mu, że mam nadzieje, że tym razem nie dał mi zepsutego bubla - wydarł się na mnie czy jestem rzeczoznawcą, że zarzucam mu coś takiego.. BIEDNY, URAŻONY PAN!
Teraz czas zjeść rosołek!