Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Asiaa1201 wrote:Czy te dziewczyny co są na zwolnienie to kase już dostalyscie z zusu? Po jakim czasie wam przelali?
Tak, dostałam już pieniądze. Na zwolnienie poszłam 27 czerwca, a pieniądze dostałam na początku zeszłego tygodnia. Pracodawca płacił mi jeszcze za prawie cały lipiec.
Różnie bywa, czasami coś zablokują, moja szwagierka poszła wcześniej ode mnie na L4, do tej pory nie dostała pieniędzy, bo jej pracodawca nie dopełnił formalności. Jednym z powodów było to, że nie prowadził listy obecności:/Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 sierpnia 2014, 13:04
-
megg wrote:
Januszkowa w Factory w krk sie dowiadywalam i nie ma Smyka
Jest tam smyk na 100%, bo w nim byłam już wiele razy. Dla mojej siostrzenicy wybierałam tam rzeczy.
A to z oficjalnej strony smyka:
"19 października 2011 roku w centrum handlowym Futura Park Kraków został otwarty najnowszy sklep sieci SMYK. To już szósty SMYK w aglomeracji krakowskiej, a zarazem trzeci w Polsce salon sieci w formacie SMYK Megastore."Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 sierpnia 2014, 13:05
-
bella84 wrote:Gosiaku, czy mozesz mi podeslac jeszcze raz linka do tej jogi w sopocie? I przypomnij mi prosze bo pamietam ze zajecia sa we wtorki i czwartki ale w ten czwartek zajec nie bedzie? Czy cos pomieszalam? Ale we wtoek beda teraz?
Potem regularnie wtorki i czwartki o 17:30
Tutaj link: http://www.joga-trojmiasto.pl/joga-zajcia
I w październiku jakoś mają się zacząć spotkania z położną chyba w poniedziałki.
Link mówi o starych wydarzeniach, ale to będzie powtórzenie tego co tu masz opisane:
http://www.szkolarodzenia-sopot.plWiadomość wyedytowana przez autora: 31 sierpnia 2014, 13:43
-
Januszkowa wrote:Tak, dostałam już pieniądze. Na zwolnienie poszłam 27 czerwca, a pieniądze dostałam na początku zeszłego tygodnia. Pracodawca płacił mi jeszcze za prawie cały lipiec.
Różnie bywa, czasami coś zablokują, moja szwagierka poszła wcześniej ode mnie na L4, do tej pory nie dostała pieniędzy, bo jej pracodawca nie dopełnił formalności. Jednym z powodów było to, że nie prowadził listy obecności:/
-
Pewnie była kontrola, ale u mnie była burza
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 sierpnia 2014, 14:24
Mama Aniołka - Szymuś [*] 26.09.2014r. - 19tc
Mama Mai - mój cud ( 15.02..2016) - 2920g 52cm - 38tc cc
Mama Kingi - drugi cud ( 28.06.2018) - 3940g 56cm - 40tc cc -
nick nieaktualny
-
Dziewczyny, kojarzycie Iwonę Węgrowską?
Na jakimś plotkarskim portalu dziś było, że do szczęścia potrzebuje już tylko maleństwa - ale się zdziwiłam. Byłam przekonana, że ona dobija 50-tki... taka sztuczna i napompowana silikonem, a ona jest 82 rocznik, mega szok!