Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMistrzyni gratuluję bycia ciocią, jeszcze trochę i dla Twoich Maleństw znajdzie się multum cioć!;*
Gosiak, hahaha! Rozbawiłaś mnie z tymi spodniami. Myślałam, że takie nosi się tylko 'dla jaj', a tu moda.. Więc jestem niemodna:D
Cath miłej zabawy na weselu i dobrego samopoczucia!
Gusiaa gratuluję, szczęścia życzę na nowej drodze życia!
Oh, dziewczyny ja na szczęście widze na tym moim avatarze torebkę.. ale niezłe macie skojarzenia, brawa dla Was:D
Ja własnie zrzuciłam mojego D z łóżka i czas na sprzątanie, ale najpierw śniadanko - klasycznie płatki z mlekiem. O 15 mamy gości i muszę wcześniej zafarbować sobie włosy, o jak mi sie nie chce.gusiaa lubi tę wiadomość
-
Dzien dobry
dzis zaczynam nowy tydzien jejku jak to leci szok
gusiaa
Wszystkiego najlepszego na nowej drodze zycie !!!
u mnie dzis slonecznie wiec pewnie bedzie piekny dzien ale spedzimy go w domku bo corcia choragusiaa, Fedra lubią tę wiadomość
-
Angelcia, ja tez pomyslalam, ze na zdjeciu widac posladki i musiałam przybliżyć, zeby zobaczyc co to
Cath - udanej zabawy!
Gusiaa - szczescia i milosci na nowej drodze zycia!! Kochajcie sie i szanujcie, całe życie przed Wami.
Buziaki dla całej trójeczki :*
Witam sie z Wami w nowym tygodniu i 5 miesiącu! Ależ to brzmi dumnie "Jestem w 5 miesiącu ciazy"Gosiak, juska19, słoneczna 85, megg, Fedra lubią tę wiadomość
-
Gusiaa, wszystkiego dobrego
My mamy w przyszłym tyg 3. rocznicę slubu i w ten sam dzien moj maz ma urodzinyAkurat w ten dzien idziemy razem na usg i mam nadzieje ze moj maz dostanie prezent na urodziny i dowie się czy bedzie syn czy córka
Wczoraj kupiliśmy wózekTrafiła sie okazja na tablicy, spacerówka Jane Muum za 500 zł, praktycznie nieużywana (nowa 1200 zł)
Do tego dokupimy nową gondolę za 400-500 zł i za cały wózek zmieszczę się w 1000 zł, z nowa gondola. A calkiem nowy zestaw kosztowałby min 1700 zł, wiec kilka stówek do przodu
Kolor to ciemnobordowo-czerwony, ale moj maz powiedzial ze mu bez roznicy, chlopiec tez moze w takim jezdzic, wiec mi tym bardziejjuska19, angelcia, Gosiak, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAtakasobiejedna wrote:Gusiaa, wszystkiego dobrego
My mamy w przyszłym tyg 3. rocznicę slubu i w ten sam dzien moj maz ma urodzinyAkurat w ten dzien idziemy razem na usg i mam nadzieje ze moj maz dostanie prezent na urodziny i dowie się czy bedzie syn czy córka
Wczoraj kupiliśmy wózekTrafiła sie okazja na tablicy, spacerówka Jane Muum za 500 zł, praktycznie nieużywana (nowa 1200 zł)
Do tego dokupimy nową gondolę za 400-500 zł i za cały wózek zmieszczę się w 1000 zł, z nowa gondola. A calkiem nowy zestaw kosztowałby min 1700 zł, wiec kilka stówek do przodu
Kolor to ciemnobordowo-czerwony, ale moj maz powiedzial ze mu bez roznicy, chlopiec tez moze w takim jezdzic, wiec mi tym bardziej
Pokaż zdjęcia, jeśli możesz;* -
A my mieliśmy przed chwilą pierwszy "spór" odnośnie przyszłości naszego dziecka
Ależ to brzmi
Bo ja mam upatrzone przedszkole w super miejscu i okazał się, że ma profil angielsko- matematyczny i mój M. Nie jest pewien czy matematyczny to dobry pomysł no i żeśmy trochę podyskutowali, fajne to było
Przedszkole ma też grupę żłobkową a dla drugiego dziecka z rodziny jest zniżka 50%
Mieści się obok medicoveru, więc sobie czasem je obserwuję i na razie to mój faworyt -
nick nieaktualny
-
na 90 % synek Nikodem ;* a jaki byl dzis uroczy szok. machal nozkami, raczkami tak sie krecil ze calyczas sie smialismy z niego z lekarzem bo co chcial zmierzyc to ON !! (SWEET;)) sie przekrecal
) ale patrzylismy z roznych pozycji i wszedzie widac bylo siusiaka
)
justta, Carola55, lula88, cath, Gosiak, Lara 82, Sue, przedszkolanka:), Penelope, juska19, megg, truskawkax25, Asiaa1201, Sewerynka, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Gosiaa gratulacje ślubu.. wszystkiego najlepszego dla Was i maluszka, dużo, dużo miłości, zrozumienia i wytrwałości w przeciwnościach życia. I dużo dużo uśmiechu i radości z każdej małej rzeczy i chwili
Madziutek gratulacje chłopcateż bardzo pragniemy i czekamy do 25 na potwierdzenie wstępnej wersji płci