Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Lula i Carola piękne brzuszki
Madziutek a jakie miałaś PH? A czytałam jeszcze że tętno maluszka zdradza jakiej jest płci, niższe chłopiec, koło 140, a wyższe dziewczynka, ale czy to prawda jest to nie wiemWiadomość wyedytowana przez autora: 6 września 2014, 13:19
-
za pierwszym razem 6 a dzis odebralam wyniki to 7 mialam i nastawilam sie ze to dzis uslysze.
ja cos mowilam o dziewczynce ale szczerze mowiac to mi calkowicie obojetne. bo nie mamy dzieci i jestesmy baddzo szczesliwi ze narazie wszystko sie dobrze rozwija i rosnie nasza kruszynka ;*justta, Fedra lubią tę wiadomość
-
angelcia wrote:Pokaż zdjęcia, jeśli możesz;*
Niestety zdjecie z neta, bo nasz wozek juz pojechal do dziadkowSkłada sie do naprawde niewielkich rozmiarow bez zbednego kombinowania. Łatwo sie np wypina kółka, ale złożylismy stelaz razem ze spacerówka i spokojnie weszla do bagaznika naszego hatchbacka
Gondole mozemy sobie dokupic obojetnie w jakim kolorze chcemy.
Fedra lubi tę wiadomość
-
No to trochę lokalnego patriotyzmu
Wózki TAKO z Częstochowy są dosyć popularne, ale również wczoraj usłyszałam o 2 dosyć dobrych częstochowskich firmach :
http://www.coletto.pl/
i
http://www.roan.pl/
Tak pooglądajcie opinii na razie nie znami nie czytałam na necie
-
nick nieaktualnyJustta ja mam ph 6, nie wiem co oznacza - nie wgłębiałam się w ten temat;p
Lula i Carola - chudzinki rośnijcie, piękne brzusie.
Atakasobiejedna - wygląda na bardzo poręczny, oby się dobrze użytkował.
Ja źle się coś czuję, a za godzine mam gości:/ SWIETNIE POPROSTU...Atakasobiejedna lubi tę wiadomość
-
A ja się dziś od rana naczytałam o fotelikach sam. i o tym, że niektóre są wykonane z toksycznych materiałów, przeszłam płynnie do art. o toksyczności pieluszek jednorazowych i zaczęłam oglądać programy z Reni Jusis o bezpiecznych zabawkach, wielorazowych pieluchach, radziła, żeby kupować wózki używane, bo przynajmniej wywietrzyły się wszystkie toksyczne substancje, itp... I moje plany na razie trochę się zachwiały w posadach... Jej rady brzmią rozsądnie - muszę się zagłębić w temat.
http://dziecisawazne.pl/toksyny-w-pieluchach-jednorazowych/Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 września 2014, 14:46
-
fajnie by było, moja dzidzia daje pomiędzy 150-160
PH nie znam więc nie wiem, jeszcze tylko do wtorkuuuuu :
Gusiaa, Wszystkiego dobrego na nowej drodze życia
Madziutek, na 90 % gratuluję synajustta wrote:Lula i Carola piękne brzuszki
Madziutek a jakie miałaś PH? A czytałam jeszcze że tętno maluszka zdradza jakiej jest płci, niższe chłopiec, koło 140, a wyższe dziewczynka, ale czy to prawda jest to nie wiemjustta, madziutek 23, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyjustta wrote:Angelcia 6 na dziewczynkę
współczuje złego samopoczucia? co dokładnie Ci dolega?
Atakasobiejedna - fajny wózeczek
W sumie nic strasznego w porównaniu do tego, co działo się w pierwszym trymestrze. Ogólne osłabienie, ból z tyłu głowy i w okolicach zatok, troszkę mdło.. PRZEZYJE!! -
nick nieaktualny
-
Gosiak wrote:A ja się dziś od rana naczytałam o fotelikach sam. i o tym, że niektóre są wykonane z toksycznych materiałów, przeszłam płynnie do art. o toksyczności pieluszek jednorazowych i zaczęłam oglądać programy z Reni Jusis o bezpiecznych zabawkach, wielorazowych pieluchach, radziła, żeby kupować wózki używane, bo przynajmniej wywietrzyły się wszystkie toksyczne substancje, itp... I moje plany na razie trochę się zachwiały w posadach... Jej rady brzmią rozsądnie - muszę się zagłębić w temat.
http://dziecisawazne.pl/toksyny-w-pieluchach-jednorazowych/
Wydaje mi sie ze niestety wszystkie "zdobycze" techniki w jakis tam sposob nam szkodza... Ale w przypadku produktow dla dzieci jest to oburzajace, ciekawe czy ktos w ogole kontroluje z czego sa zrobione foteliki, wozkiGosiak lubi tę wiadomość
-
angelcia wrote:Dziewczyny, a powiedzcie mi - w jakich miejscach brzuszka czujecie zazwyczaj ruchy? Czy Wasze maluchy mają takie 'ulubione' miejsca?
Bo ja często odczuwam tak na 7-8cm pod pępkiem i nie wiem czy to maluch czy może coś innego.
Ja dokładnie tez w tym miejscu czuje ruchy dziecka, dosyc nisko pod pepkiemMusze powiedziec ze moj szkrabek coraz smielej sobie poczyna, tak jak kiedys musialam sie skupic zeby poczuc pod dlonia delikatne ruchy wieczorem, tak teraz w ciagu dnia tez mnie smyra, np jak w pracy siedze albo jade samochodem
Ostatnio w pracy poczulam jakby cos mi sie zakotłowało, chyba zrobil fikołka
Fedra lubi tę wiadomość
-
Angelcia, u mnie też w tym miejscuangelcia wrote:Dziewczyny, a powiedzcie mi - w jakich miejscach brzuszka czujecie zazwyczaj ruchy? Czy Wasze maluchy mają takie 'ulubione' miejsca?
Bo ja często odczuwam tak na 7-8cm pod pępkiem i nie wiem czy to maluch czy może coś innego. -
nick nieaktualny
-
juska19 wrote:Dzien dobry
dzis zaczynam nowy tydzien jejku jak to leci szok
gusiaa
Wszystkiego najlepszego na nowej drodze zycie !!!
u mnie dzis slonecznie wiec pewnie bedzie piekny dzien ale spedzimy go w domku bo corcia chora
juska jestesmy chyba w podobnym tyg, juz z atydz 5 mc:)
madziutek gratuluje synka
madziutek 23, juska19 lubią tę wiadomość
-
chyba ktoras dziewczyna chciala real foto z wózka bebetto luca 230 (ciemny szary), dzis bylam w Smyku i akurat tez mysle nad tym modelem i kolorem (jak juz kilka z nas:) ) zrobilam foto wiec ślę
za nim (gondola) jest jasny szary model
ja akurat preferuje model z allegro 3w1 z fotelikiem maxi cosi
wogule super patrzeć jak maz tez zaczyna rozgladac sie za dodatkami dla maluszkaehhh....
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 września 2014, 16:16
justta, Fedra lubią tę wiadomość