Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
megg wrote:juska jestesmy chyba w podobnym tyg, juz z atydz 5 mc:)
madziutek gratuluje synka
no i ja w przyszl y wtorek zaczynam 5 miesiac) super
taka mnie jakas czulosc dzisiaj wziela ze szczescia ze caly dzien do brzucha gadam)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 września 2014, 16:48
megg, Fedra lubią tę wiadomość
-
Witam Was dziewczyny
ja dzisiaj miałam cały dzień biegania... bo robiłam sesje fotograficzna. Strasznie bolą mnie plecy tez tak macie po całym dniu chodzenia?
A dzisiaj idę na te badania na 18może i ja się dowiem
Gratuluję chłopczykaGosiak, justta, Asiaa1201, Sewerynka lubią tę wiadomość
-
truskawkax25 wrote:Witam Was dziewczyny
ja dzisiaj miałam cały dzień biegania... bo robiłam sesje fotograficzna. Strasznie bolą mnie plecy tez tak macie po całym dniu chodzenia?
Gratuluję chłopczyka
to trzymam kciuki zeby malenstwo pokazalo co tam chowa)
truskawkax25 lubi tę wiadomość
-
truskawkax25 wrote:Witam Was dziewczyny
Gratuluję chłopczykatruskawkax25 lubi tę wiadomość
-
A ja zamiast ciuszkow dla dzidzi, zamowilam dla siebie super sexy bielizne, bo stwierdzilam, ze chce miec cos nowego poki jeszcze nie jestem wielka i tlusta. Paczka jest na poczcie do odebrania, ale poczta juz zamknieta
Zycze wszystkim udanego weekendu, swietnej zabawy, celebrowania milosci, a sama zmykam do pracy.Gosiak, Sewerynka, Fedra lubią tę wiadomość
08.02.2015 Luna
28.07.2017 Gaja
21.09.2019 Enya -
I jestem po
trwało to godzinę
sprawdzili wszystko co możliwe
dzidziuś zdrowy
nawet pogratulował że taki zdrowy
I.... chłopczyk:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 września 2014, 19:34
Gosiak, LadyDi, Penelope, juska19, Sue, justta, Bietka, megg, Sewerynka, madziutek 23, Fedra, Januszkowa lubią tę wiadomość
-
juska19 wrote:megg
nio w podobnymsuper jakos ten czas leci szybciutko teraz
tylko patrzec a juz bedziemy mialy koncowki ciaz
Żebyś Ty wiedziała jak ja już bym chciała grudzień i takie samopoczucie jak mam teraz już by chyba ten cały największy strach minął -
Truskawka, Madziutek gratuluje chłopców! Niech nam rosną zdrowo:)
Mam dzis zły dziencały dzien wymiotuje, leze albo śpię
Wczoraj byłam na kabaretonie, fajnie sie uśmiałam a dzis? Zdycham
P. dzis w teatrze cały dzien, wiec sama sobie musze radzićtruskawkax25 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMegg ten wózeczek jest świetny, mnie się podoba czarny z biała ramą, ale to będzie bardzo niepraktyczne - tzn. boje się, że czerń wypłowieje, a stelaż się poobija gdzieś.. Jak znajdę gdzieś zdjęcia (bo mam) tego lnianego różu lub fioletu to Wam wstawię, ale to chyba mało praktyczny kolorek.
Truskawko, gratuluję chłopczyka, jakie ma chudziutkie rączki;) słodki.
Sue może possij coś miętowego np mentosa, tic taca.
Ode mnie goście już poszli, ale jestem zmęczona.megg, truskawkax25 lubią tę wiadomość
-
Gosiak wrote:Vel, w poniedziałek o 10:00 czekamy na wieści, dłużej Ci chyba nie zajmie
Witam się z rana wcinając żytniego tostami z dżemem gruszkowym bez cukru
Nie bedzie mnie bo musze jechac prosto do pracy i dopiero wieczorem bede mogla napisac
co do wczesniactwa to ja bylam pozniakiem, dwa tygodnie po terminie ;p
nie spieszylo mi sie na ten okrutny swiat
-
angelcia wrote:Mistrzyni gratuluję bycia ciocią, jeszcze trochę i dla Twoich Maleństw znajdzie się multum cioć!;*
Gosiak, hahaha! Rozbawiłaś mnie z tymi spodniami. Myślałam, że takie nosi się tylko 'dla jaj', a tu moda.. Więc jestem niemodna:D
Cath miłej zabawy na weselu i dobrego samopoczucia!
Gusiaa gratuluję, szczęścia życzę na nowej drodze życia!
Oh, dziewczyny ja na szczęście widze na tym moim avatarze torebkę.. ale niezłe macie skojarzenia, brawa dla Was:D
Ja własnie zrzuciłam mojego D z łóżka i czas na sprzątanie, ale najpierw śniadanko - klasycznie płatki z mlekiem. O 15 mamy gości i muszę wcześniej zafarbować sobie włosy, o jak mi sie nie chce.
angelcia ja odrazu zobaczylam torebke :* nie jestes sama