Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja już dziś po wizycie
I tak jak się wyśniło - będzie synek...
Przyznam się po cichu, że zastanawiałam się, jaka by to była niespodzianka, jakby wyszło, że córcia...! Do tej pory starałam się myśleć o dzidziusiu bez nastawiania się na płeć. Mimo, że przeczuwałam chłopaka. A teraz... nie ma w zasadzie wątpliwości i to takie dziwne uczucie, że już się wie
Lara 82, Katiś, MoniaP, Bietka, Gosiak, sebza, juska19, betty85, megg, Januszkowa, LadyDi, olcia87, Sue, angelcia, kasia_1988, Mamaliye, Fedra, przedszkolanka:), MistrzyniWKochamCieMisiu, Francuska25, asia888, Sewerynka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Sue wrote:Gosiak, jak tam po fryzjerze?
Dzisiaj bardzo miło, bo pytał jak się czuję i kiedy mam terminI życzył wszystkiego dobrego.
Mamaliye, Fedra, Sue lubią tę wiadomość
-
A ja robię sobie sandwicze z polędwicą sopocką i serem, polane Heinzem, wiem straszne zło, ale przynajmniej chleb nie jest tostowy tylko żytnio - pszenny na zakwasie wiejski kwadratowy
Nic więcej nie mam na swoje usprawiedliwienieWiadomość wyedytowana przez autora: 12 września 2014, 19:13
-
Witajcie ; )
Jestem tu nowa i trochę nie w temacie, ale mam nadzieję że szybko wejdę w temat, dogadamy się i dowiem się paru ciekawych i przydatnych rzeczy ; ) . Zwłaszcza, że to jest moja pierwsza ciąża, nie ukrywam trochę się boję .
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 września 2014, 19:39
Mamaliye, LadyDi, Fedra, Sue, Francuska25, Sewerynka lubią tę wiadomość
-
Gosiak wrote:A ja robię sobie sandwicze z polędwicą sopocką i serem, polane Heinzem, wiem straszne zło, ale przynajmniej chleb nie jest tostowy tylko żytnio - pszenny na zakwasie wiejski kwadratowy
Nic więcej nie mam na swoje usprawiedliwienie
Gosiak mniam mniam jesteś usprawiedliwionaJa uwielbiam żółty ser taki podgrzany jest super
Gosiak lubi tę wiadomość
-
Jestem tutaj chyba najmłodszą przyszłą mamą, mam 19 lat i jestem 19 tygodniu ciąży ; ) . Płci jeszcze nie znam, choć w najbliższym czasie powinnam się już raczej dowiedzieć
.
Jestem z Wrocławia, obecnie się nadal uczę w Liceum, mam dość skomplikowaną sytuację ale nie narzekam i wierze, że dam rade ; )
truskawkax25, Lara 82, juska19, Fedra, Mamaliye, lula88, Sue, kasia_1988, MistrzyniWKochamCieMisiu, asia888, Sewerynka lubią tę wiadomość
-
Gosiak a wiesz, że tak mnie zainspirowałaś tym zdrowym jedzeniem, że weszłam dziś do naszych delikatesów a tam kącik " Dobra Kaloria", no więc poszalałam i kupiłam sobie prażone pestki dyni (choć to często jadłam, ale te widać są takie ładne czyściutkie niepołamane), Owsiankę królewską (taką z amarantusem), Amarantuski z malinami(takie zdrowie ciasteczka) i chlebek z amarantusem
Nieźle co
!!!!
Gosiak, Mamaliye lubią tę wiadomość