Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja póki co nie wybieram się nigdzie, mam wesele za tydzień i w sierpniu gdzie miałam być swiadkowa razem z mężem, ale że względu na ciążę musiałam odmówić, a mąż został, także i tak i tak będę siedziała obok państwa młodych taki wydatek, że nie mogę sobie pozwolić na wakacje niestety ;( ... Ale napewno wybiorę się na dłuższy czas na wieś na dzialeczke do babci pooddychac świeżym wiejskim powietrzem
Fedra lubi tę wiadomość
-
Asiaa1201 wrote:Ja póki co nie wybieram się nigdzie, mam wesele za tydzień i w sierpniu gdzie miałam być swiadkowa razem z mężem, ale że względu na ciążę musiałam odmówić, a mąż został, także i tak i tak będę siedziała obok państwa młodych taki wydatek, że nie mogę sobie pozwolić na wakacje niestety ;( ... Ale napewno wybiorę się na dłuższy czas na wieś na dzialeczke do babci pooddychac świeżym wiejskim powietrzem
My w tym roku 3 wesela Sie towarzystwo rozchulało. Za 2 tygodnie idziemy Fasola bedzie na swojej pierwszej imprezie
Fedra lubi tę wiadomość
-
Dziewczynki piszcie jak tam po wizytach, bo już się doczekać nie mogę tych pięknych opowieści ja dopiero 23/06/2014 mam wizyte, a jutro Endokrynolog... Zglupieje do poniedziałku...
Boję się bo nie mam żadnych objawów oprócz wrażliwych bolacych piersi i bólu podbrzusza rano (lekki) no i sennosci
-
nick nieaktualnyJa mam 23 i 24 egzamin zawodowy, ale jakos się nim nie przejmuje.
Bardziej interesuje mnie 27.06 - i moja wizyta i przymiarka sukni boże, powtarzam się już chyba 10 raz, ale tak mnie ekscytuje wizyta u Gina, ze chyba oszalejeFedra lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
mandragora wrote:Sebza nie wiem czy to hormony, raczej myślę że to różnica charakterów i to ze może niektóre osoby za mało od życia po tyłku dostały.
Na różowej stronie nie ma awantur. Tam się wszystkie szanują i siebie słuchają. Tu nie. I przykro mi z tego powodu. Obawiam się ze spokój tu nigdy nie zagości.
Chyba na każdym forum na początku są pewne "zgrzyty", ale na prawdę potem wszystko się uspokaja i więzi się zacieśniają - przykład? Moje "Listopadówki" - tam wogóle nie ma kłótni, każda opinia jest szanowana i nie próbujemy na siłę nikogo przekonać do "naszej" racji
ZObaczycie, Wam też się ułoży, heheFedra, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
No my z Sewerynką bawimy się za dwa tygodnie na jednym weselichu Więc nasze fasole będą miały dosyc tańców jak na jedną noc
My na wakacje też nie możemy sobie pozwolić praca męża Ale za to jedziemy w lipcu na zlot samochodów na 3 dni wiec chociaż tak sobie odpoczniemy (mam na myśli wdychanie spalin i palonych gum) Dla kazdego cos miłegoAsiaa1201, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny