Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczyny, podczytuję was od kilku dni ale dopiero dziś po wizycie zdecydowałam się napisać. Mój termin wg OM to 4.02.2015 a wg USG 2.02.2015. Widziałam dziś serduszko. To moja druga ciąża. Mam nadzieję ze tym razem zakończy się sukcesem.
Trzymam kciuki za was wszystkie!Januszkowa, Fedra, słoneczna 85, cath, justta, sara_nar lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
PAti gratulacje :*
Asiaa z "ciekawych objawow" mam chyba wszystkie nawet te które mi dzień uprzykrzają i nie moge nic zrobic. Zgaga, mdłości to chyba takie najbardziej wkurzające A jak u ciebie to wygląda? No i chyba tak wychodzi że mamy "najstarsze ciąże" -
Witajcie dzięki za kciuki widziałam naszą małą Kuleczkę i biło jej serduszko, według usg 6tydz i 6 dz czyli podobnie jak w OM, jestem przeszczęśliwa, wszytko ok u nas, ginka przepisała mi zapobiegawczo luteinę pod język (jestem po poronieniu zatrzymanym w styczniu, puste jajo) teraz wygląda wszytko na to, że się uda i wierzę w to mocno, cieszę się bardzo
Witam nowe mamusie lutowe i trzymam kciuki za następne wizytyJanuszkowa, Fedra, sebza, olcia87, cath, słoneczna 85, Asiaa1201 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJanuszkowa, to że mam przymiarkę niestety nie oznacza, że cokolwiek z tego będzie. Po prostu za dużo kasy poszło na tę 'błyskotkę' żeby ją olać Z resztą D wyszedł z domu przed tym, jak napisałam Wam o naszej wojnie.. i do tej pory go nie ma. Pewnie siedzi u mamusi i żal się jak mu źle... Szkoda tylko, że wcześniej mu było dobrze (nie będę mówić kiedy, niech sobie każda dopowie swoją wersję)
Z resztą nie wiem sama, bo suknia ma fason princesski = jest obcisła bardzo w talii, brzuchu etc i nie wiem czy EWENTUALNIE... nie będzie za bardzo ściskać brzucha, albo.. czy nie będzie na tyle już duzy (13tc) żeby się w nią nie zmieścić?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 czerwca 2014, 21:05
-
Dziewczyny dzięki za super odzew. Czuję się fatalnie. Mam chyba wszystkie możliwe objawy... Chodze po domu z moim nowym przyjacielem - miską...Pozatym nie mogę sie wyleczyć z przeziębienia.
Gratulacje justta:)
Jak chcecie to mogę jeszcze po marudzić o mega wielkich i bolących cyckach które mi przeszkadzają (zawadzam o nie!!! - czuje sie jak jakis cyborg), zgadze , sikaniu co chwila, zawrotach głowy, usypianiu o 20 na kanapie, mega dziwnych snach - zaczynam sie siebie bać itd itp
-
angelcia wrote:Januszkowa, to że mam przymiarkę niestety nie oznacza, że cokolwiek z tego będzie. Po prostu za dużo kasy poszło na tę 'błyskotkę' żeby ją olać
Z resztą nie wiem sama, bo suknia ma fason princesski = jest obcisła bardzo w tali, brzuchu etc i nie wiem czy EWENTUALNIE... nie będzie za bardzo ściskać brzucha, albo.. czy nie będzie na tyle już duzy (13tc) żeby się w nią nie zmieścić?
To moja suknia
Fedra, sara_nar lubią tę wiadomość