Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnycath wrote:Ja na swoim ślubie też miałam princesskę i można ją poluzowac wiec nie przejmuj się na zapas
To moja suknia
jesteście piękną parą, suknie miałaś wspaniałą Ja będę miała kilka warstw tiulu. Bukiet będzie amarantowy także jakoś to będzie.
Pati - możesz marudzić, a co do koleżanki miski.. mam nadzieję, że mnie ominie, bo nie lubię oddawać pokarmu 'tą' stroną.cath lubi tę wiadomość
-
Ja na szczęście z miska nie chodze, ale tez jest nieciekawie. Więc współczuję i mam nadzieję, ze szybko ci przejdzie :*
Dziękuję wam My wg mieliśmy kolor zielony jako kolor przewodni i jeszcze ślub cywilny w plenerze, ponieważ ja nie mogę kościelnego Do tego miałam wianek tutaj na zdjęciu jeszcze nie miałam go nałożone -
Eh jutro musze isc w koncu na badania, znowu kasa poleci... Ale co tam, wazne zeby fasolka byla zdrowa A w srode w przyszlym tyg mam kolejna wizyte, ciekawe czy znowu bede miala usg
-
A mnie endokrynolog odpisał że po wynikach bety i progesterony ciąża wydaję się być w dobrym stanie A tsh - mam zwiększyć euthytrox, ciekawe co jutro powie gin. SUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUPER justta.
justta lubi tę wiadomość
Mama Aniołka - Szymuś [*] 26.09.2014r. - 19tc
Mama Mai - mój cud ( 15.02..2016) - 2920g 52cm - 38tc cc
Mama Kingi - drugi cud ( 28.06.2018) - 3940g 56cm - 40tc cc -
Dzięki dziewczyny, ja puki co narazie też się nie witam z miską i dobrze, chociaż czasami mnie muli.
Atakasobiejedna ja będę miała wizytę za 3 tygodnie dopiero, w tym czasie to już dzidzia ładnie podrośnie
Cath pięknie wyglądaliście
Januszkowa ty rónież pięknie wyglądałaś jak księżniczkaWiadomość wyedytowana przez autora: 16 czerwca 2014, 21:17
cath lubi tę wiadomość
-
Angelcia nie martw się. U mnie przed slubem też mieliśmy gorsze dni - człowiek jest zestresowany wszystkimi przygotowaniami. A u was doszła jeszcze ciąża. Sporo do uniesienia naraz. Wierzę ze wszystko się powoli ułoży i bardzo gorąco i szybko się pogodzicie:)
-
nick nieaktualny
-
Też oglądam Warsaw Shore na necie JA oglądam i nie mogę uwierzyć że to serio się dzieje. JA osobiście dużo przeklinam ale tam to jest masakra. Tym ludziom chyba musieli kupę forsy zapłacić. Pokazywać się w telewizji z takim zachowaniem masakr a:D
-
Dziękuję za przywitanie
Jest wiadomość od Dory znamy się z innego wątku
Wszystko jest dobrze, widać pęcherzyk narazie bez lokatora ale ważne że to nie ta poza maciczna.Fedra, Januszkowa, cath, sebza lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
angelcia wrote:ulzylo mi na wiadomość o Dorze.
Macie jakiś faworytów w Warshaw Shore? Ktoś Was irytuje?
Ja tez dużo przeklinam, nie wiem w ogole po co, ale dalej to robie.angelcia lubi tę wiadomość
-
justta wrote:
Atakasobiejedna ja będę miała wizytę za 3 tygodnie dopiero, w tym czasie to już dzidzia ładnie podrośnie
No wlasnie u mnie miedzy wizytami bedzie 2 tyg, ale pozniej juz bede chodzic co 3 tyg, tak gin mowil. Ostatnio na usg widzial jeszcze jakies krwiaki i dlatego mam brac dalej luteine, to moze ta wizyta tak szybko zeby to skontrolowac. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWlasnie, lekarze już zlecili Wam badania? Ja mam nadzieje, ze na następnej wizycie zostane 'wygoniona' na badania. To będą chyba najlepsze badania w moim zyciu (to już podchodzi pod obsesję).
Ostatnio na bete tak mi kobiet pobrała źle krew, że mam siniaka do dziś - a nie mam w ogóle tendencji do zasiniaczeń...