Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
angelcia wrote:Fedra, w sumie to dobrze (chyba) mieć tak częste wizyty, bo ma się większą kontrolę nad maluszkiem. Chyba, że ma się jakies schorzenia, to oczywiście koniecznośc i w ogóle nikomu czegoś takiego nie życzę. Miałas wysoka betę, ja w zeszłym tygodniu w czwartek bodajże miałam 1076.
Mandragora dobrze wiedzieć, że jesteś lekarzem. Można wyłapać wiele cennych wskazówek
Jestem po in vitro a do tego w zeszlym roku stracilam malenstwo i musze byc pod scisla kontrola lekarza...
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualny
-
Nie przepraszaj bo nie masz za co przeciez sie nie obrazilam
W srode sie okaze mam nadzieje ze bedzie dobrze choc wiadomo strach jest...
I dlatego ja na razie o wozku i innych rzeczach nie mysle za bardzo sie boje rozczarowania ewentualnego...Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 czerwca 2014, 18:26
2015 Nati
2017 Suzi -
Dora, trzymam zaciśnięte kciuki, żeby jakimś cudem to okazała się błędna diagnoza.
Myślę, że wszystkie nie takich sytuacji się spodziewały po forum, ale pamiętajmy, że czynnie i biernie same je tworzymy i to w naszych rękach jest możliwość wykreowania takiej atmosfery, żeby wszystkie się czuły dobrze.
Widać, jak w każdej relacji - trzeba się dotrzeć Poza tym mam wrażenie, że niektóre z nas przyzwyczaiły się do wątków w których wcześniej pisały i do których mają sentyment (np. na różowej stronie) a tam się raczej takie sprzeczki nie działy… no ale widać hormony na stronie fioletowej robią swoje
Justa za Ciebie także trzymam kciuki…
Fedra, wizyta niebawem, obstawiam rękę do odcięcia, że będzie brzdąc w pęcherzu tym razem.. Niech będzie, że prawąWiadomość wyedytowana przez autora: 16 czerwca 2014, 18:29
Fedra lubi tę wiadomość
-
Sebza cos w tym jest bo janadal jestem na dwoch watkach po rozowej stronie ale ciezko rozstac sie z Dziewczynami z ktorymi pisze sie juz prawie dwa lata a kilka z nich zna sie nawet prywatnie i racja moze trzeba sie dotrzec
I nie stawiaj na szali swej reki bo jakby cos poszlo nie tak to niechcialabym Cie miec na sumieniu17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Fedra również mam wizytę w środę na godz. 14:40
mam nadzieje, że obie wystawimy zdjęcia z usg na którym będzie widoczny zarodekFedra lubi tę wiadomość
-
Sebza nie wiem czy to hormony, raczej myślę że to różnica charakterów i to ze może niektóre osoby za mało od życia po tyłku dostały.
Na różowej stronie nie ma awantur. Tam się wszystkie szanują i siebie słuchają. Tu nie. I przykro mi z tego powodu. Obawiam się ze spokój tu nigdy nie zagości.ako99, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyFedra wstaw na jakiś hosting np. wrzucaj.net i wstawiaj linki.
Luty niby daleko, a zarazem w zasięgu naszej ręki. Ja również dam sobie obciąć rękę, a nawet więcej Kochana, że brzdąc będzie widoczny i silny - dla Ciebie po tym, co przeszłaś.Fedra lubi tę wiadomość
-
Kurcze Laski zebyscie bez konczyn czasem nie zostaly
Zycze Wam na dalszy wieczor duzo spokoju samych pozytywnych objawow ciazowych i dystansu bo hormony to fatalny doradcaWiadomość wyedytowana przez autora: 16 czerwca 2014, 19:10
ako99 lubi tę wiadomość
2015 Nati
2017 Suzi -
angelcia wrote:Nie pamiętam kiedy ostatni raz bylam taka wsciekla!
Co do detektora- nie kupuje, nie będe sie niepotrzebnie stresowac... Groszku masz racje z tym co piszesz. Badania prenatalne, nie robię. Zbyt duży stres, powiedza cos nie tak i co, całą ciąże sie stresujesz i dołujesz, one nie są w 100% pewne, rodza sie i zdrowe dzieci po takich prenatalnych złych diagnozach. A przeciez nawet gdyby.. To przeciez urodzicie i bedziecie kochac jeszce mocniej, Kazda z Was juz zakochana jest w swojej Fasoli i sie jej nie pozbędzie mimo wszystko ! Ale jestem pewna, ze kazda z Nas urodzi sliczna i zdrowa dzidzie Inna kwestia tak jak pisze Cath.. Ale kazda zrobi jak uwaza
Dora , trzymam za Was kciuki, lekarz na pewno się pomylił jestes w dosc wczesnym stadium moze po prostu maja słaby sprzet i nie widzi jeszce fasolaka Kochana głowa do góry, w szpitalu powiedza , że lekarz sie pomylil gleboko w to wierze :****!!! Jestesmy z Wami :*
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 czerwca 2014, 19:19
-
nick nieaktualny
-
dora8201 wrote:dziewczyny ja i Groszek prosimy o kciuki, dobre słowo i wszystko co może pomóc - po wizycie mam skierowanie do szpitala z podejrzeniem ciąży pozamaciznej...
-
Fedra wrote:To bedzie moja 3 wizyta tydzien temu byl tylko pecherzyk 11mm przy becie ponad 7000 licze ze teraz juz bedzie zarodek bo inaczej osiwieje...
Fedra lubi tę wiadomość