Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć Vel
Fajnie, że wróciłaś
Ja kurs mam już zrobiony, muszę tylko zdać egzaminA to wcale nie jest takie proste
Liwia, piekne imię! I raczej mało popularne, więc też extra
Dobrze, że się udało z pracą, a na L4 idź, polecam. Ja już nie żałuję, że jestem. Już nie mam wyrzutów sumienia.
Ominęło Cię kilka kłótni, w sumie miałabyś dużo do nadrabiania
A kiedy połówkowe?
-
Witajcie dziewczyny
Piękne zdjęcia brzuszkówJa wczoraj zauważyłam że już nie mam jak zakrywać tego brzuszka a wszystkie ciuchy zawsze miałam obcisłe i teraz to już w ogóle:)
Wczoraj chyba przebierałam się przed wyjściem z 6 razy
Vel wreszcie do nas wróciłaś
Dziewczyny macie też problem ze spaniem? Zawsze lubiałam sobie pospać. A teraz czesto budzę się o koło 3 i trudno mi zasnąć. -
truskawkax25 wrote:Dziewczyny macie też problem ze spaniem? Zawsze lubiałam sobie pospać. A teraz czesto budzę się o koło 3 i trudno mi zasnąć.
-
Witam:) Chciałam dołączyć do Was:) Aktualnie jestem w 18 tygodniu ciąży i nudzę się na L4. Poza tym czekam (raczej) na Synusia:)
O ile dla kota mojego imię znalazło się raz dwa, tak Synuś pozostaje nadal Synusiem
I bardzo Wam zazdroszczę połówkowego! Ja na swoje muszę poczekać jeszcze miesiąc!słoneczna 85, Gosiak, angelcia, Sue, asia888, LadyDi, Fedra, Angélique89, Penelope, Lara 82, megg, Sewerynka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLara, a moge wiedziec dlaczego musisz miec taka diete? Bo nie wiem czy coś przeoczyłam czy jak...
Sue a co jest złego w wystającej pupie? Niejedna chciałaby taką mieć. Najwazniejsze, ze zachowałaś figurę
VEEEL!!!!!!!!! W koncusliczny brzuszek, podobny do mojego - ja na niego mowie balonik, bo jest tak na dole brzucha.. A jak leze to tym bardziej tylko na dole odstaje.
Dzulietta, super brzuszek
Co do prawa jazdy - jestem wkurw..., nie zła, a wkurw... Bylam dzisiaj odebrac prawko po zmianie danych - zaznaczam, ze mialam prawo jazdy bezterminowe. Kur.. MIALAM! Zajebiscie, mam sobie prawo jazdy teraz wazne jedyne 15 lat, bo jakiemus gburaskowi w rządzie sie tak podobało.. i za 15 lat znowu będę musiała zapłacić za lekarza i za wyrobienie tego chujskiego plastiku.. Juz nie wspomne, ze jakosc NOWEGO prawa jazdy jest gorsza niz dowodu - zaloze sie, ze jakby moj maz mial taki plastik to zlamalby go po 2-3 tygodniach noszenia portfela w kieszeni na dupie.. MOJ GNIEW NIE ZNA GRANIC.. Czemu odbieraja nam cos, co kiedys nam przyznali?! -
Pia Gizela wrote:Witam:) Chciałam dołączyć do Was:) Aktualnie jestem w 18 tygodniu ciąży i nudzę się na L4. Poza tym czekam (raczej) na Synusia:)
No i napisz coś więcej o sobie - to Twoje pierwsze dziecko? Czym się zajmujesz, ile masz lat, itp
-
nick nieaktualnyPia Gizela wrote:Witam:) Chciałam dołączyć do Was:) Aktualnie jestem w 18 tygodniu ciąży i nudzę się na L4. Poza tym czekam (raczej) na Synusia:)
O ile dla kota mojego imię znalazło się raz dwa, tak Synuś pozostaje nadal Synusiem
I bardzo Wam zazdroszczę połówkowego! Ja na swoje muszę poczekać jeszcze miesiąc!
Może opowiesz coś o sobie?Gosiak lubi tę wiadomość