Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Januszkowa wrote:Mam pytanie odnośnie tej grupy na facebooku. Jeśli się do niej zapisze to czy u moich znajomych może sie pojawić taki komunikat, że dołączyłam do tej grupy? I czy będzie to gdzieś widoczne u mnie na profilu, że jestem w tj grupie? Nie chce na FB żeby wszyscy wiedzieli, że zostanę mamą w lutym.
NieJanuszkowa lubi tę wiadomość
-
Bietka, brzunio rzeczywiscie piękny!
Wracam wlasnie z fitnessu dla ciężarówek, oj, poczuje jutro nogi i tylek, poczuje
Vel, dzieki za ten pomysł z ceneo, moze gdzies tania aptekę znajdę we Wro!
Moje cycki rosną jak dzikie, nie mieszczę sie w żaden stanik! Moj jest przeszczesliwy, jak mam bluzkę z dekoltem to nawet z nim pogadać nie moge, bo sie nie skupia na rozmowie, tylko biuście
Mysle, ze co najmniej te 2kg na plusie to mam w biuście:)
Co do zachcianek, to musiałam wejść do almy i kupic śledzia! Jade do domu a najchętniej otworzylabym pudełko i zjadla juz teraz!
A co do kiszonek, to zjadlabym kapuśniak!
Jakie macie plany na wieczor?
Ja sama dzis, bo moj na warsztatach basowych z Nathanem Eastem w Berlinie. Jutro znow wyjeżdża, w październiku ma chyba ze 20 grań. Ciekawe czy wypadnie mu granie w moj poród:)
-
Ja wiem, że mimo moich chęci będę karmiła krótko, nie mam prawie wcale sutków, moja mama ma identycznie i mówiła, że karmiła mnie i moją siostrę tylko po 2 tygodnie i tak musiała dokarmiać butelką, bo i my męczyłyśmy się i mama, więc wyboru nie mam, a ja rozmiar miałam C a teram mam F masakra
mam nadzieję, że już mi nie urosną za dużo
Mama Aniołka - Szymuś [*] 26.09.2014r. - 19tc
Mama Mai - mój cud ( 15.02..2016) - 2920g 52cm - 38tc cc
Mama Kingi - drugi cud ( 28.06.2018) - 3940g 56cm - 40tc cc -
dobra ktora z Was jest w tej grupie ???
ja sie wlasnie dolaczylam
niech ktos mnie klepnie ;p -
Olcia, ale to chcesz odciągać pokarm czy w ogole nie da rady raczej?
Wczoraj położna na tych warsztatach mowila, ze nie liczy sie czy bedziemy karmić piersią czy butelka, wazne, zeby robic to z miłością i czułościąmowila tez, ze dziecko czuje nasza zlosc i frustracje jak nie wychodzi, wiec trzeba sie tez wyluzować.
A moze sie uda:) a jesli nie, to na pewno nic sie nie stanieFedra lubi tę wiadomość
-
jak się da to będę odciągać, mam nadzieję, że mi się uda
Sue wrote:Olcia, ale to chcesz odciągać pokarm czy w ogole nie da rady raczej?
Wczoraj położna na tych warsztatach mowila, ze nie liczy sie czy bedziemy karmić piersią czy butelka, wazne, zeby robic to z miłością i czułościąmowila tez, ze dziecko czuje nasza zlosc i frustracje jak nie wychodzi, wiec trzeba sie tez wyluzować.
A moze sie uda:) a jesli nie, to na pewno nic sie nie stanieWiadomość wyedytowana przez autora: 19 września 2014, 19:53
Sue lubi tę wiadomość
Mama Aniołka - Szymuś [*] 26.09.2014r. - 19tc
Mama Mai - mój cud ( 15.02..2016) - 2920g 52cm - 38tc cc
Mama Kingi - drugi cud ( 28.06.2018) - 3940g 56cm - 40tc cc -
Aaa sluchajcie
Mowilam Wam ze kiedys czytalam, ze MamaMil jest super na rozstepy
Moj facet wylal mi palmersowa oliwke i musialam kupic nowa a w gemini juz nie bylo takiej wiec zaopatrzylam sie w ta co kiedys czytalam MamaMil
zapach super, aplikacja super, konsystencja rowniez, cena zbliza 20 z kawalkiem za 150ml ale jest dosc rzadka wiec wydajna
i sprawdzilam czy MamaMil jest na tej analizie kremow na rozstepy srokao
http://www.srokao.pl/2011/03/analiza.html
niestety nie ma, ale w komentarzach dziewczyna poprosila o analize skladu dla kremu MamaMil
i przyszla odpowiedz
Sroka17 kwietnia 2013 16:49
Całkiem niezły skład wiele składników "mocno" nawilżających" godny uwagi
skoro krem jest super to oliwka musi tez byc ale dla pewnosci napisalam do niej mejla jeszcze
takze polecam Wam oliwke MamaMil jak Wam sie juz BabyDream znudziniektorych BabyDream drazni zapach, jedna laska na 3miescie napisala, ze miala po nim rozstepy.. nie wiem, ale MamaMil to napewno fajna alternatywa
-
słoneczna 85 wrote:Katiś jakie suszone grzyby:) wlasnie ogladam Twoj profil:)
a jak to? juz jestes na grupie?
mnie nikt nie przyjal -
nie nie jestem , tylkowyswietlaja sie czlonkowie i poznalam ze zdjecia:)
nie dolaczylam, chyba wole pozostac anonimowa niz znajomi mieli by mnie odszukac:)
bo sobie nie popisze o intymnych sprawach jak bedzie widnialo moje nazwisko:)
tu to co inneego:)
Gosiak, Lara 82 lubią tę wiadomość
-
słoneczna 85 wrote:nie nie jestem , tylkowyswietlaja sie czlonkowie i poznalam ze zdjecia:)
nie dolaczylam, chyba wole pozostac anonimowa niz znajomi mieli by mnie odszukac:)
bo sobie nie popisze o intymnych sprawach jak bedzie widnialo moje nazwisko:)
tu to co inneego:)
ja mam od tego fake profil
dolaczylam ze swojego ale ogolnie jak cos sobie kminie po fejsie co nie chce zeby inni widzieli to wlasnie z fake'a -
juska znalazlam Cie
ale masz słodziaka synusia
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 września 2014, 20:03
juska19 lubi tę wiadomość