Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Katiś, haha, no żeby nam Ci nas Panowie ojców nie zaczęli szukać jak tak się doliczać zaczną i im się zgadzać nie będzie
Katiś wrote:No mój sie dziwił, że ledwo zaszłam w ciążę i już byłam w 5 tyg, w sumie to dziwił się tez że jak nie byłam w ciąży jeszcze to juz byłam w 2 tygodniu ( nie rozumie, że to sie liczy od daty miesiączki ) -
Kasia, fajnie jak już się wie że to to
Ja dziś pierwszy raz rano czułam i widziałam jak mały przesunął dwa razy nóżkę (chyba, bo dosłownie pod samym pępkiem) z jednego miejsca w drugie, przejechał mi po skórze od wewnątrz, super uczucie, dlatego aż koszulkę podniosłam, i zrobił to znowu, fajny widok
kasia_1988 wrote:Kochana chciałabym Wam się pochwalić... czuje ruchy... wczoraj ok 22 jak lezałam płasko na plecach to mała harcowała z 5 min i właśnie dzisiaj rano tez poczułam jak miałam rekę na brzuchu.... cudowne uczucie...Lara 82, kasia_1988, Januszkowa, Fedra lubią tę wiadomość
-
No właśnie Vel, ciężko to zakumać i tyle, dlatego nie wiem już sama co Ci poradzić i co powinnaś zrobić
No nie możesz tego tak zostawić i musisz do skutku znaleźć lekarza, który z pełną odpowiedzialnością i kompetentnie odpowie na wszystkie nurtujące Cie pytania. No i przede wszystkim co oznacza taki rodzaj łożyska jaki masz, jakie mogą być tego konsekwencje i zagrożenia i czy w ogóle są itd.
Trzymam kciuki, że znajdziesz kogoś w Trójmieście, ja ze śląska więc Ci niestety nie pomogę.
I na pewno wszystko będzie dobrzemusi być
-
nick nieaktualnyLara 82 wrote:Sylwia a gdzie można kupić ten Fitomed ? W aptece czy jakimś zwykłym sklepie?
Lara 82 lubi tę wiadomość
-
Widzę temat cery, u mnie też nie najlepiej, czerwone przebarwienia mam na policzkach, wkurza mnie to i jakaś taka przesuszona ta skóra, szczególnie pod oczami. Dziś rano szukałam trochę i znalazłam świetne opinie na "www.wizaz.pl" o oliwce Palmer's, coś podobnego do Bio Oil i można stosować z powodzeniem na twarz. Dziś u mnie w jednym sklepie duża promocja Palmersa, a że próbki kremów do ciała (do tej pory w próbkach używałam Palmers Massage Lotion for Stretch Marks) i mi pasuje to rano postanowiłam podjechać. Kupiłam zestaw kremów i będę się teraz oklepywać
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 września 2014, 15:01
sebza, justta lubią tę wiadomość
-
Mam Bio Oli, kupiłam na początku ciąży, lubię bardzo i stosuję na brzuch, piersi, tyłek u uda (kiepsko się tylko dozuje, pompka byłaby super) stosuję wieczorami, ale pewnie się niebawem skończy więc mam już zastępstwo
sebza wrote:U mnie nie ma Palmersa..Ale Bio Oil sprawdza mi się świetnie na brzuch.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 września 2014, 15:30
-
ja też stosuje Bio Oil i Palmersa pierwszą i drugą pozycję z zestawu Penelopy bo nawet nie wiedziałam, że jest olejek. Będe musiała poszukać.
Co do włosów mam super. Rosną i maja połysk podobnie paznokcie rosną jak cholera, ale co do twarzy pozostawia trochę do życzenia. Jest zaczerwieniona i tu i ówdzie pokazuje się czasami jakaś krosta. Niestety...
zdjęcia wstawiam za pomocą strony iv.plPia Gizela lubi tę wiadomość
-
Mi ostatnio lekarz nie majac usg sprawdzal tylko tetno takim mobilnym detektorem i uzywal zelu.... Co do cery i wloso i paznokci to u mnie poezja, wczesniej mialam problematyczna cere a teraz jest taaaaaak sliczna zr az sie nadziwic nie moge, i wlosy mi sie nie przetluszczaja tj zwykle a paznokcie jak marzenie, zawsze lamliwe a teraz twrde ze mozna by sobie zeby na nich lamac
-
Hej dziewczynki! Zrobiłam sobie dzisiaj wycieczkę do mojej siostry (100 km)
i zobaczcie co przywiozłam:)
Wybrałam na razie tylko rzeczy od 0-3 mies. i tylko nadające się zarówno dla chłopca jak i dziewczynki, Cała tona różowych i innych konkretnych dla dziewczynki została jeszcze u niej. Wizyta we wtorek. Wtedy mam nadzieje się dowiem.
http://www.iv.pl/images/66325528785256099145.jpg
Oprócz tego chyba zabiorę od niej ten wózek Quinny, zobaczcie jak wygląda. Gondola jest praktycznie nieużywana, bo mała nie chciała w niej jeździć, płakała. Fotelik musiałabym dokupić, bo jest zniszczony (miała maxi cosi). Jest jeszcze do tego spacerówka, ale dosyć głęboka i średnio mi się podoba, chyba kupiłabym nową. Co o nim sądzicie?
(zdj. robione w piwnicy:) )
http://www.iv.pl/images/89582051480643185857.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 24 września 2014, 18:41
justta, Suri, juska19, sebza, Penelope, Lara 82, lula88, megg, Fedra, Asiaa1201, Sue lubią tę wiadomość
-
Januszkowa zabieraj wozek:)
duzy wydatek Ci odpadnie:)
a ta zupa z cukinii niezbyt dobra wyszla- az mnie zemdlilo .... chyba ja jutro wywale...
bo az odruchh wymiotny mialam.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 września 2014, 19:11
Januszkowa lubi tę wiadomość