Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
może trochę zmienili albo nie wiem. Tego składnika który w linku jest (Diazolidinyl Urea ) zaznaczony jako zły na czerwono w moich składach na butelkach nie ma. Myślę że ulepszyli formułę, a opinia produktu jest z poprzedniej edycji produktu. No nic, olejku jeszcze nie otwierałam, zobaczę jak to będzie z tą pompką
Dzięki, zwrócę uwagę
Vel wrote:no możea pozatym może angielski jest lepszy od polskiego
balsam mi sie podoba naprawde jest przyjemny taki aksamitny ale olejek mnie strasznie wkurzal -
Penelope wrote:może trochę zmienili albo nie wiem. Tego składnika który w linku jest (Diazolidinyl Urea ) zaznaczony jako zły na czerwono w moich składach na butelkach nie ma. Myślę że ulepszyli formułę, a opinia produktu jest z poprzedniej edycji produktu. No nic, olejku jeszcze nie otwierałam, zobaczę jak to będzie z tą pompką
Dzięki, zwrócę uwagę
może ja nie umiem aplikować... ale ja potrzebuje mieć naprawde tłusto żeby czuć że coś wcieram wiec potrzebuje duzo razy psikac, a ze olejek jest gesty to potrzebowalam go duzo, a ze na uda i tylek ciezko psikac prosto to psikalam pod katem i sie zatykalo zaraz bo w rurce nie bylo olejku bo sie rozlewal na boki butelki.. wiec wylewalam na reke a to jest niekomfortowe bo raz ze idzie go wtedy 5 razy wiecej, a dwa ze przelewa sie przez palce
a mamamil ma rzadszy ten olejek i lepiej mi sie nim psika, nic sie nie zatyka i lepiej rozsmarowujejest wygodniejszy dla mnie i ma delikatniejszy zapach
a jak ulepszyli formule to tym lepiejbo ogolnie dobre ma opinie choc kilka osob pisalo ze mialo po nim rozstepy i to mnie zniechecilo ;p
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 września 2014, 20:53
-
Kurcze dziewczyny, ale się boję, mam nadzieję, że tylko schizuję mega. Mam bardzo dużo jakiejś wodnistej wydzieliny z takim ciągnącym się czymś( przepraszam za obrazowość). Cały czas czuje mokro, ten detektor jeszcze nie przyszedł
nie wiem jak ja do jutra do 13:30 wytrzymam.
Mama Aniołka - Szymuś [*] 26.09.2014r. - 19tc
Mama Mai - mój cud ( 15.02..2016) - 2920g 52cm - 38tc cc
Mama Kingi - drugi cud ( 28.06.2018) - 3940g 56cm - 40tc cc -
olcia87 wrote:Kurcze dziewczyny, ale się boję, mam nadzieję, że tylko schizuję mega. Mam bardzo dużo jakiejś wodnistej wydzieliny z takim ciągnącym się czymś( przepraszam za obrazowość). Cały czas czuje mokro, ten detektor jeszcze nie przyszedł
nie wiem jak ja do jutra do 13:30 wytrzymam.
Ja dziś usłyszałam, że to właśnie norma w ciąży. I ja mam bardzo sucho i to jest podobno coś nietypowego. Niektóre dziewczyny bez wkładek się nie ruszają a czasem nawet i podpasek, tyle mają tej wydzieliny. Nic się nie martw. Jeżeli nie masz innych dolegliwości typu pieczenie, swędzenie, szczypanie a wydzielina ma normalny kolor to nie ma powodu do paniki.olcia87 lubi tę wiadomość
-
Lara pytalas o mojego lekarza co mnie wczoraj badal
tu chyba masz odpowiedz na wszystko
http://www.znanylekarz.pl/zbigniew-gawel/ginekolog/gdansk/negatywne#doctor-opinion-stats -
ja sądzę że nie ma się rozstępów "Po" produkcie, tylko albo się ma predyspozycje i można lepiej lub gorzej zahamować. Tak mi się wydaje.Vel wrote:a jak ulepszyli formule to tym lepiej
bo ogolnie dobre ma opinie choc kilka osob pisalo ze mialo po nim rozstepy i to mnie zniechecilo ;p
Sewerynka, Januszkowa, kasia_1988, Lara 82 lubią tę wiadomość
-
Witam sie z Wami mamusie:)
Bietka Sebza Angelique gratuluje syneczków i dolaczenia do ekipy meskiej<3
Gusia wspolczuje Ci nieprzyjemnej wizyty w szpitalu, i mam nadzieję ze Twoja dzidziulka będzie grzecznie czekala do lutego bez stresowania mamusi.
Vel czytam o Twoich przeżyciach i noz sie w kieszeni otwiera na naszą służbę zdrowia... Trzymam kciuki żeby wszystko okazalo sie okej,a te domysły lekarzy o nieprawidłowościach byly tylko złą diagnoza:-* Wiktor nadal jest Wiktorem:)
Penelope śliczne łóżeczko:-) Tez używam Palmersa balsam obecnie:)
Co do ruchów to juz teraz odczuwam je intensywnie,niezależnie od pory dnia. Nad wyraz aktywny jest miedzy 22 a 1:-)) Nocny marek po mamusi:)) Kochane Malutkie stopeczki zaczepiają mamusie<3 A z tymi bolącymi miejscami w brzuchu to mam bardzo często,z reguły nad ranem jak wstane.I kość ogonowa dokucza jak niektórym z Was.Ale dam rade:))
Trzymam kciuki za wszystkie wizytujace maluszki i mamusie jutro:-*** U nas w czwartki nowy tydzieńI zaczynamy szkole rodzenia:))Z ciocia Cath.
Penelope, Fedra, Januszkowa, megg, Angélique89 lubią tę wiadomość
-
Penelope wrote:ja sądzę że nie ma się rozstępów "Po" produkcie, tylko albo się ma predyspozycje i można lepiej lub gorzej zahamować. Tak mi się wydaje.
i tu tez masz racjeale czlowiek zawsze szuka kosmetyku idealnego nawet jesli taki nie istnieje
dlatego jak sie czyta że sie uzywalo cos a potem wystapily rozstepy to mimo wszystko zniecheca
dlatego ja np łącze sobie 3 rozne na zmiane, ktore maja dobre opinie żeby zabezpieczyc sie z kazdej strony nawet jesli z punktu widzenia realnego nie ma to znaczenia
-
No widze ze coraz wicej dzieciaczkow sie jawnia i coraz wiecej daja o sobie znac cudnie
Widze tez ze zbiory tez coraz bogatsze fajnie
Vel Twoje przejscia z NFZ utwierdzaja mnie w przekonaniu ze wole mojego prywatnie gina...
A ja sie niczym nie smaruje brzuch wielki jakbym zjadla pilke do koszykowki i zero rozstepow wydaje mi sie ze to kwestia predyspozycji i kondycji skory choc kto wie moze mi jeszcze wyleza
Ja spiworki bede miec kolderke tez a w czym czy pod czym Natka bedzie chciala spac to sie okaze w styczniu
Co do wozkow i innych rzeczy to ja bym brala wszystko zawsze to mniej wydatkow a mozna naprawde w fajnym stanie rzeczy dostac ...
Co do boli to tez odczuwam juz coraz bardziej bl w plecach i coraz szybciej sie mecze al coz taka kolej rzeczy
Jutro duzo wizyt trzymam kciuki za pozytywne wiesci...
Jutro warsztaty swiadomam mama moj maz na kazdym kroku probuje o nich zapomniec bo nie lubi takich eventowJanuszkowa, Penelope, justta lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Aha Vel pytanko mam czy mozna by bylo dodac jeszcze pod tablka info ile jest juz dziewczynek le chlopcow a ile jeszcze sie nie ujawnilo?
Agnelica robila wczesniej taki wpis i fajnie to wygladalo17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Fedra wrote:No widze ze coraz wicej dzieciaczkow sie jawnia i coraz wiecej daja o sobie znac cudnie
Widze tez ze zbiory tez coraz bogatsze fajnie
Vel Twoje przejscia z NFZ utwierdzaja mnie w przekonaniu ze wole mojego prywatnie gina...
A ja sie niczym nie smaruje brzuch wielki jakbym zjadla pilke do koszykowki i zero rozstepow wydaje mi sie ze to kwestia predyspozycji i kondycji skory choc kto wie moze mi jeszcze wyleza
Ja spiworki bede miec kolderke tez a w czym czy pod czym Natka bedzie chciala spac to sie okaze w styczniu
Co do wozkow i innych rzeczy to ja bym brala wszystko zawsze to mniej wydatkow a mozna naprawde w fajnym stanie rzeczy dostac ...
Co do boli to tez odczuwam juz coraz bardziej bl w plecach i coraz szybciej sie mecze al coz taka kolej rzeczy
Jutro duzo wizyt trzymam kciuki za pozytywne wiesci...
Jutro warsztaty swiadomam mama moj maz na kazdym kroku probuje o nich zapomniec bo nie lubi takich eventow
Fedra u nas jutro bezpieczny maluch i tez ide, moj tez szuka wszelkich wymowek zeby nie isc, nawet powiedzial że ja mam odpuscic bo nie chce zebym sama wracala po nocach a on ma prace na nocke ale mu powiedzialam, ze nie i koniec -
Vel, I też masz rację, jak mi wyjdą rozstępy po ciąży to gdybym była przy drugiej to ani Palmersa ani Bio Oila bym nie kupiła tylko szukała (pewnie niepotrzebnie) innych
więc ja też mam dwa na zmianę póki co (Bio Oil)A teraz już leżę w łóżku cała nasmarowana Palmersem, jak ja lubię ten zapach.
Vel wrote:i tu tez masz racjeale czlowiek zawsze szuka kosmetyku idealnego nawet jesli taki nie istnieje
dlatego jak sie czyta że sie uzywalo cos a potem wystapily rozstepy to mimo wszystko zniecheca
dlatego ja np łącze sobie 3 rozne na zmiane, ktore maja dobre opinie żeby zabezpieczyc sie z kazdej strony nawet jesli z punktu widzenia realnego nie ma to znaczenia