Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Pocieszam się tym, że nie ja pierwsza i nie ostatnia będę miała dziecko i mam sierść w domu, więc jakoś damy radę. Ale wiecie jak to jest muszę czasem pomarudzić- albo raczej zabić czas, który został do połówkowego
justta, Patrycja20, Fedra, Penelope lubią tę wiadomość
Pola
Hania -
Słoneczna ja polecałam. Zauważyłam, że ten rożek nie ma usztywniacza pod pleckami maluszka. Zastanawiam się czy to jest konieczne. Różne są opinie. Niektóre rożki mają miejsce na takie wkłady twarde, które się wyciąga.
Z tymi moimi ciuszkami od siostry jestem strasznie wkurzona. Trudno, będę musiała kupić nowe, ale szkoda, że tyle ładnych rzeczy pójdzie do wyrzucenia, bo nawet nie dałabym takich jakiejś ubogiej rodzinie. Nie wiedziałam, że stęchlizna to grzyb:/ MASAKRA:/ Ble...
Justa słodkie te Twoje kociaki.justta lubi tę wiadomość
-
A ja mam problem z imieniem dla dziewczynki
no nie mogę znaleźć odpowiedniego, na razie mam takie typy Gabi(Gabriela), Kaja, Pola, nie wiem jeszcze co na to mój M, dzisiaj przyjedzie z pracy to się okaże, bo dla chłopczyka mamy wybrane Leoś
Słoneczna miłego dnia w pracy i zaglądajPenelope lubi tę wiadomość
-
Właśnie patrzylam na porodówkę na TLC gdzie babeczka urodziła czworaczki. Oczywiście kiedy podłożyli wzruszającą piosenke to się poryczałam. Oczywiście pogładziłam swój brzuch i w odpowiedzi dostałam solidnego kopniaka
Boże jak ja kocham to nasze dziecko !!! Ok ide sie myć. Trzymajcie kciuki !!! Dam znać wieczorkiem
Januszkowa, justta, Asiaa1201, Penelope, Fedra lubią tę wiadomość
Pola
Hania -
Poczytałam trochę o tej stęchliźnie, może się udać zniwelować zapach, tylko czy będę miała pewność, że nie ma w ubrankach grzybów... Chyba wolę nie ryzykować. Tak się tego nawąchałam, że cały czas czuje ten zapach.
Justa imię Gabriela jest bardzo ładne, moja bliska kuzynka ma córeczkę Gabi. Jest śliczną i mądrą 5-latkąBlondynka z ciemnymi oczami.
Katiś trzymam mocno:*Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 września 2014, 14:01
justta lubi tę wiadomość
-
lula88 gratki !!!!
a te ubranka wygotowac/ wymrozic/ uzyc jakiejs silnej chemii?
ja swoje ciuchy tez wszystkie musze wyprac w wys temp bo mieszkalismy w mieszkaniu z wiglocia I tez czuc wilgoc w nich ale jakos wytepie przeciez nie wyrzuce calej ogromnej szafy ciuchow)
-
kasia_1988 wrote:Dziewczyny byłam na tescie obciązenia glukoza... ohydztwo... walczyłam 2 h aby nie zwymiotować. Przed glukoza babka kuła mnie 7 razy zanim znalazła dobra żyłe... myslałam ze zemdleje... pozniej wypicie tego obrzydlistwa i po 2 h kolejne 2 kłucia. mam dosyć dzisiaj a dopiero 12. Jeszcze depilacja o 14 i 15 fryzjer... grr...
ja glukozę pilam miesiąc temu i to 75 a nie 50 i byla dobra oczywiście z wciśnięta cytryna. Tez sie balam. Ale byla bardzo dobra
-
dla dziewczynki mialam Alicja- podoba mi sie tez Hania
albo moze Maja?
ja juz w pracy. duza milka kupiona:) dzis promocja w zabce
i cos mnie wzielo na gruszki- tylko nie takie klapsy a twarde spiczaste - chyba KOnferencje;
maja35 lubi tę wiadomość