Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
no powiedzial ze chlopak bo miedzy nogami byly jajka i siusiak-to bylo usg 2d takie nienajnowsze. roznie moze byc no ale mowil ze tak.
8 pazdziernika mam polowkowe na 3d wiec sie pewnie utwierdze w tym przekonaniu.
no ale moze okazac sie ze to pepowinka tak nam wlazla:)
mi obojetne w sumie.
( nie ukrywam ze chcialabym parke miec w zyciu)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 września 2014, 14:59
-
no pewnie tak- na 99 % tak sobie mysle:)
zrobilam pierwsza kawe od czasu chyba szostego tygodnia. taka z ekspresu bo zasypiam. malutka.
mam nadzieje ze nie zaszkodzi:)
a wy normalnie pijecie kawe? ja zawsze bylam kawoszem ale odzwyczailam sie w ciazy.
-
Ja piję czasami kawę sypaną ale powiem szczerze że mi teraz nie smakuje, mąż mi kupił specjalną sypana bezkofeinową i stoi bo nie mogę tego smaku kawy sypanej przecierpieć, a byłam niezłym kawoszem przed ciążą
A spoko taka kawa od czasu do czasu nie zaszkodzi maluszkowiWiadomość wyedytowana przez autora: 25 września 2014, 15:09
-
nick nieaktualny
-
ja tam dalej na Minky napalona jestem
Katiś wrote:Ja byłam napalona na pościel z minky, ale mój zapał jakoś zmalał. Postawiłam na marke Motherhood - rożek z wkładem kokosowym, model wrzosowy http://allegro.pl/rozek-z-wkladem-kokosowym-motherhood-i4634934057.html
Z tej marki chcę kupić jeszcze kocyk bawełniany, pieluchy bawełniane i flanelowe i rożek do karmienia- oczywiście wszystko w barwach wrzosowych -
Justa, jak szłam na połówkowe to miałam imię dla dziewczynki wybrane na 100 procent, dla chłopca nie miałam..... okazał się chłopiec, a imienia nadal nie ma...justta wrote:A ja mam problem z imieniem dla dziewczynki
no nie mogę znaleźć odpowiedniego, na razie mam takie typy Gabi(Gabriela), Kaja, Pola, nie wiem jeszcze co na to mój M, dzisiaj przyjedzie z pracy to się okaże, bo dla chłopczyka mamy wybrane Leoś
Słoneczna miłego dnia w pracy i zaglądajjustta lubi tę wiadomość
-
Słoneczna, ja przed ciążą piłam 3, 4 kawy dziennie. Odkąd jestem w ciąży piję jedną dziennie, od czasu do czasu dwie, dziś będą dwie czuję. Czytałam o jakichś normach i jakiejś tam ilości kofeiny nie powinno się przekraczać (niby nawet do 3 filiżanek dziennie można), do tego dochodzi jeszcze herbata która zawiera kofeinę, wtedy chyba trzeba wypośrodkować. A że ja herbaty w ogóle nie pijam więc na tyle kawy sobie pozwalam od początku.
słoneczna 85 wrote:no pewnie tak- na 99 % tak sobie mysle:)
zrobilam pierwsza kawe od czasu chyba szostego tygodnia. taka z ekspresu bo zasypiam. malutka.
mam nadzieje ze nie zaszkodzi:)
a wy normalnie pijecie kawe? ja zawsze bylam kawoszem ale odzwyczailam sie w ciazy.Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 września 2014, 15:37
-
Byłam u lekarki i nie dała mi 100% zwolnienia. Dała za to 60% co oznacza, że będę teraz pracować na 40% etatu. Niby fajnie, tylko że co to za różnica czy pracuję krócej czy dłużej jeśli mam te same zadania które jest mi za ciężko wykonywać.
Muszę Wam ponarzekać, że zła jestem trochę. Mam dość, wszystko mnie wkurza. -
Czekam na informacje od wizytujacych!
Jezuuu, od 12 mylam i porzadkowalam lodowko-zamrazarke, a raczej dwie. Padam na twarz. Jak dla mnie to najgorsza robota ever!
No to slabo Topola ;/ A czemu nie chciala dac na 100%?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 września 2014, 17:02