Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja nie dam rady oglądać porodów...ale chyba bede musiala sie jakos przekonac zeby chociaz kilka obejrzec przed wlasnym
lula88 - ja już poinformowalam partnera ze to bedzie tylko i wylacznie jego funkcja chodzic z mala na szczepieniaA ja moge zaczekac w poczekalni
lula88 lubi tę wiadomość
-
No i witam się i ja po wizycie
A więc tak. Pola dalej jest PoląCipuszka na 100%
Ma 16 cm od dupki do główki. Nie wiem ile ma z nóżkami, bo nie mierzyła w całości. Waży uwaga 411 g
Kluseczka nasza
Serduszko bije miarowo ( wykryto u nas tą białą plamkę - wygooglować proszę
, która potem zanika- nic groźnego, ale dr musiała to zapisać), pępowina trójnaczyniowa, brzusio najedzony, żołądek pracuje. Polcia je i sika i znowu je i znowu sika
Machała do nas, uśmiechnęła się. Pani dr chwaliła naszą córeczkę, że bardzo ładna i śliczna
i taka skora do współpracy, bo wszystko pokazywała
Okazało się, że łożysko z tylnej ściany poszło sobie na przednią, ale jest wysoko. Także się nie martwię- no chyba, że ktoś mnie zeschizuje
No i na koniec przedstawiam Wam oficjalnie naszą córeczkę - Pola
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 września 2014, 18:36
lula88, słoneczna 85, justta, Suri, maja35, juska19, LadyDi, Januszkowa, megg, Penelope, Asiaa1201, Lara 82, Sewerynka, przedszkolanka:), kasia_1988, anni_e, sebza, Bietka, Sue, Fedra, Angélique89, asia888 lubią tę wiadomość
Pola
Hania -
Asiaa1201 wrote:Katis piękna córka!! Wy dostajecie takie piękne zdjęcia, a ja płacę tyle kasy i ostatnie zdjęcie dziecka mam z 12 tc, kurdee, dodatkowo placilas za filmik?
Kochana my za badanie płaciliśmy 350 zł ( 230 zł badanie USG+płytka 20 zł + 100 zł 3D)
Koszt niemały, ale stwierdziliśmy, że super mieć taką pamiątkęPola
Hania -
Katis no nie mały wydatek! Ale jak ostatnio miałam polowkowe za 300 zł to niewiem nie mógł na chwilę chociaż przełączyć na 3d lub 4d? Nawet nie dostałam zdjęcia buźki mojego malucha tylko foto główki, kości udowej, brzuszka i serduszka... Na początku jakoś inne miałam odczucie co do doktora, a teraz mi się wydaje, że tak na odczepnego.