Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć kochane:*
Lula gratuluje Synusia i witaj kolejna Mamusiu w klubie hehe:D
Katiś Twoja Pola jest prze przesłodkaZakochałam się
<3<3 Jak wyraźnie wszystko widać!! No i faktycznie mała kluseczka,mój synuś mierzył 17cm pod koniec sierpnia,jakoś w 18tygodniu hehe.
Olcia też się martwię kochana,napisz co się z Wami dzieje,mam nadzieje ze to fałszywy alarm i jest wszystko ok:**
Topola co za lipa z tym Twoim zwolnieniem... W ciąży nie powinno się wieszać firan i wchodzić na drabinę/ A dla nich to takie normalne:( Zrob tak jak dziewczyny wyżej podpowiadały, jak nie chca dać po dobroci to wymuś jakoś :-* symulacja w dobrym celu:-)
aaa to moja dzidzia taka nocna:)Po mamusi,kocham noc<3 Mam łożysko na ścianie tylnej moze tez dlatego tak mocno czuje jego obecność
Dziewczynki gratuluje udanych wizyt i zdrowych dzidziulkow:-**!!
My dzis po szkole rodzenia z Cath,pierwsze zajęcia za nami:)) Bylo bardzo przyjemnie i milo,szybko zleciało,troche sie poruszałyśmy i oczywiście słuchałam poloznej z otwartą buzia,bo ja takie dziecko we mgle,laik pod każdym względem dzidziusiowym:) Jest nas tylko5 ,wiec grupka sympatycznie mala. I jeśli mogę Wam polecić -to 23tydzien to wcale nie jest za szybko na rozpoczęcie takich zajęć,jak dla mnie idealny czas bo mam jeszcze sily na ćwiczenia i siedzenie tam:))
Buziaki miłego wieczorku,Angelcia gdzie jesteś zaraz "Na wspólnej" się zaczyna:)!!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 września 2014, 19:57
LadyDi lubi tę wiadomość
-
I my też już po
U nas też wszystko bardzo dobrze
Na początku nasze szczęście nie chciało pokazać kim jest ale pod koniec Pan Doktor nie miał wątpliwości i będzie SYNECZEK
))) MEgaaaaaa szczęśliwa jestem
)))
justta, gusiaa, słoneczna 85, Penelope, lula88, LadyDi, megg, Lara 82, sebza, maja35, Bietka, Sewerynka, kasia_1988, Januszkowa, Sue, Fedra, Laurka, Angélique89, asia888 lubią tę wiadomość
-
Patrycja gratuluję syneczka, coś nam obrodziło
Ja też mam łożysko na tylnej ścianie i bardzo wyraźnie czuję ruchy i kopniaki, to chyba tak właśnie jestzmykam pokimać, na razie i miłego weekendu, może zajrzę jak będzie czas
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 września 2014, 20:15
Patrycja20, Sewerynka lubią tę wiadomość
-
Hej. U mnie źle jestem w szpitalu. Całkowicie mi się skrocila szyjka a była 4.3 cm. Czekamy moze uda się założyć szew. Muszę leżeć. Trzymajcie za nas kciuki proszę
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 września 2014, 20:16
Mama Aniołka - Szymuś [*] 26.09.2014r. - 19tc
Mama Mai - mój cud ( 15.02..2016) - 2920g 52cm - 38tc cc
Mama Kingi - drugi cud ( 28.06.2018) - 3940g 56cm - 40tc cc -
Topola rozumiem ze takie sa tam procedury co do zwolnien, a czyw pracy nie moglabys sie dogadac na jakas lzejsza prace? To nie jest dobre takie skakanie po drabinie wieszanie firan i niewiadomo co jeszcze? Moze by Ci jakas alternatywe znalezli tak bys miala co robic ale tez sie nie przemeczala?
-
O kurde Olcia... kciuki zaciśnięte.. I tak Ci się skróciła bez żadnych dolegliwości? Czyli ten wodnisty śluz świadczył o skracaniu? Kurde.. ale jaki jest powód tego, że ta szyjka z takiej długiej się skraca tak szybko?
Współczuję Ci, ale w szpitalu jesteś bezpieczna. Będą wiedzieli co robić. -
Skraca się bez powodu i bez objawów skrocila się praktycznie cala. Rozwarcie mam na 3cm. Czekają aż się wszystko obkurczy
Zobaczymy.Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 września 2014, 20:59
Mama Aniołka - Szymuś [*] 26.09.2014r. - 19tc
Mama Mai - mój cud ( 15.02..2016) - 2920g 52cm - 38tc cc
Mama Kingi - drugi cud ( 28.06.2018) - 3940g 56cm - 40tc cc