Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
megg wrote:A co się dzieje na grudniowkach ?
A szyjkę mierzy się przez badanie ginekologiczne czy przez usg dopochwowo?megg lubi tę wiadomość
-
u nas na warsztatach wczoraj pokazywali bezplatna szkole rodzenia
w sumie spoko jak sa miejsca to moze sie zapisze bo niedaleko mnie
Sylwia bo jak napisalam o tej czarnej w okularach wczoraj to napisalas ze o niej slyszalas? w jakim sensie? bo nie skumalam -
nick nieaktualny
-
Mierzona jest przez usg dopochwowe i można też mniej więcej ręcznie. U mnie dwa tygodnie temu miała 4.3cmMama Aniołka - Szymuś [*] 26.09.2014r. - 19tc
Mama Mai - mój cud ( 15.02..2016) - 2920g 52cm - 38tc cc
Mama Kingi - drugi cud ( 28.06.2018) - 3940g 56cm - 40tc cc -
A wczoraj już całkowicie się skurczyła i rozwarcie 4cm nie dało rady utrzymać ciążyMama Aniołka - Szymuś [*] 26.09.2014r. - 19tc
Mama Mai - mój cud ( 15.02..2016) - 2920g 52cm - 38tc cc
Mama Kingi - drugi cud ( 28.06.2018) - 3940g 56cm - 40tc cc -
olcia87 wrote:Dzięki za kciuki.ale żegnamy się z wami. Mój synus dziś zasilił grono aniolkow. Trzymam za was kciuki
olcia87 lubi tę wiadomość
-
olcia87 podczytuję Was codziennie - nie udzielam się ale też jestem lutówką. Łzy same mi płyną po policzku. Dokładnie w tym samym dniu ciąży jak Ty straciłam swoją Córeczkę w kwietniu tego roku
wiem doskonale co czujesz. Żadne słowa teraz ani nigdy nie umniejszą Twojego bólu...fizyczny za chwilę zniknie, ale ten psychiczny pozostanie na długo... - mimo wszystko nie poddawaj się Kochana i walcz!! Będzie ciężko ale poradzisz sobie! Jestem z Tobą całym sercem i współczuję bardzo!! Takie sytuacje nie powinny nas spotykać