Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
tak jak na suwaczku 7tydz 1dzien
a ja nie rozumiem tego co jest napisane na tej kartce a gina nie pytalam z przejecia, ani wymiarow ani wieku ciazy dokladnego bo GA(AUA) jest 7w3d a GA(LMP) JEST 7W1D
1.23CM ma maluszek, a gdzie jest oznaczenie pecherzyka?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 czerwca 2014, 17:31
-
ja bylam w 5tyg (4tydz4dzien) i pusty pecherzyk byl, lekarz powiedzial ze za minimum tydzien mam przyjsc zeby zobaczyc czy jest zarodek bo dopiero w szostym tygodniu moze byc widoczny
nie dostalam nic poza recepta i zdjeciem usg a co z tym zaswiadczeniem dla becikowego?
EDIT
OKEJ JUZ WIEM WG USG WIEK CIAZY TO 7TYDZ 3DZIEN, A WG MIESIACZKI 7TYDZ 1DZIEN
ktory bardziej prawdopodobny ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 czerwca 2014, 17:42
-
umówić się zawsze możesz, lekarz przynajmniej potwierdzi ciążę możliwe że coś zobaczysz nawet ale nie nastawiaj sie bo to chyba jeszcze moze byc za wczesnie, ale nie chce byc wyrocznia bo sama niewiele się na tym znam
ja poszlam na nfz i nic nie płaciłam -
Witam,
po dzisiejszej wizycie - 6+2dni moge dolaczyc do Was, zarodek ma 6mm, serduszko bije:) a nasza droga do zostatnia rodzicami nie byla latwa, czekalismy jkuz na invitro.... a tu taki CUD:) od tej wizyty obiecalam sobie, ze nie bede juz sie denerwowac, dostalam duphaston, poza tym folik, jod, euthyrox i witamina D- nie moge jeszcze uwierzyc w to co sie stalo i tak sobie dzisiaj pomyslalam, zeby nie bylo zimy stulecia, bo maluchowi trzeba bedzie cieple futerko zafundowac:)PatrycjaP, ako99, Fedra lubią tę wiadomość
"Być może dla świata jesteś jedynie człowiekiem, lecz dla nas Twoich rodziców jesteś całym światem"
Dwa wymarzone Cuda(czki) - Laura 13.02.2015 i Adaś 23.02.2017 -
w 11cs sie udalo:) ale od lutego juz wiedzielismy ze czeka nas invitro wiec odliczalismy czas do rozpoczecia procedury..."Być może dla świata jesteś jedynie człowiekiem, lecz dla nas Twoich rodziców jesteś całym światem"
Dwa wymarzone Cuda(czki) - Laura 13.02.2015 i Adaś 23.02.2017 -
Motylku gratuluję to musi być najpiękniejszy dźwięk świata słyszeć swojego maleństwa:) mi serduszko puści do posłuchania na następnej wizycie, czyli w 11 tyg, jak byłam w 6 to stwierdził że za wcześnie choć serduszko biło.
Gusia ja też tak miałam na początku mega sytosc i brak apetytu jednak minęło mi i od tygodnia pochlaniam wszystko co wpadnie mi w ręce:D będę gruba torba:D
witam nowe mamusie:*motylek@ lubi tę wiadomość
-
Ale Wam zazdroszczę, a ja wizytę kolejną mam dopiero 16 lipca.
cath lubi tę wiadomość
Mama Aniołka - Szymuś [*] 26.09.2014r. - 19tc
Mama Mai - mój cud ( 15.02..2016) - 2920g 52cm - 38tc cc
Mama Kingi - drugi cud ( 28.06.2018) - 3940g 56cm - 40tc cc -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja ma pierwszą wizyte 14 lipca. Kurde strasznie senna jestem juz od paru dni wrrrrr ale przyjme wszystkie dolegliwosci na klate byle by wszystko było ok. Wziełam sobie dzisiaj wolne w pracy i posiedze sobie w domku
Moja bratowa tez jest w ciązy w 5 tyg.i wczoraj zaczeła troche plamic.Mam nadzieje,ze wszystko będzie ok.Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 czerwca 2014, 10:42
-
Jak tam z waszą wagą? Ja schudłam 1 kg co mnie akurat cieszy,bo nie zdazyłam schudnąć po poprzedniej ciąży a w 4 miesiące przytyłam 6 kg i jadłam jak szalona a teraz nie mam chęci na nic.