Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Asiaa1201 wrote:Haloo gdzie się wszystkie mamuśki podziały?
Długi weekend, dużo osób powyjeżdżało Ja też laski się żegnam, wracam do was w sobotę Miłego i udanego długiego weekendu -
Hej jak mamuski się czują?? Moja pierwsza wizyta już w poniedziałek boję się będzie to 5tydz 3dzień ciekawe czy już kropek będzie..!
A co do wagi u mnie 1.5kg mniej... Przez ta okropna biegunkę co miałam..
Wczoraj byliśmy na mieście pochodzić w parku więc tylke się na chodziłam a wieczorem strasznie mnie ciągło tam na dole -
Ja jestem, ale się nie odzywam, bo głowa mi pęka od próby decyzji. Gin mi poleciła zmianę progesteronu ze zwykłego dopochwowego (utrogestan) na formułę żelową (crinone). Do tej pory brałam 3x200mg a teraz tego żelowego ona poleciła mi brać raz dziennie 90 mg. Oczywiście jeszcze tego nie zrobiłam, bo chociaż mi tłumaczyła, że te dawki się równoważą, ponieważ ten pierwszy się wchłania gorzej, żel lepiej itd, to w mojej głowie się to nie mieści i już mam wizję jak mój organizm zalicza spadek progesteronu z uwagi na inną suplementację i interpretuje ten spadek jako powód do zakończenia ciąży…
Nie wiem co mam zrobić….
A tak poza tym to wymioty wczoraj, wymioty rano… Nie wiem czy to już norma będzie dla tego tygodnia, czy to tylko taka jednorazowa przygoda.. We wcześniejszych tygodniach miałam takie pojedyncze akcje, ale nie dwa razy z rzędu..A, dziś dwa kg na minusie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 czerwca 2014, 10:52
-
nick nieaktualny
-
JA dziś też się ważyłam i 1,5 kg mniej. cieszy mnie to bo potem będę tylko tyć więc na razie waga niech idzie w dół Ważyłam 67 przy wzroście 167 Teraz 65,5
A dizś mnie zgaga męczy od ranaWiadomość wyedytowana przez autora: 19 czerwca 2014, 10:58
-
Asiaa1201 wrote:Ja póki co niewybieram się nigdzie w długi weekend, odpoczne sobie w domu...chyba mnie jakieś przeziębienie łapie bo kicham i kicham! A no i zawsze jak mam wolne to wstaje wcześniej! Co mogłabym sobie pospac...! Eh
-
nick nieaktualny
-
CZeść dziewczyny
Ja przytyłam 1kg, ale to chyba dlatego, że cały czas jem i jem, bo dodatkowo rzuciłam palenie.
wydaje mi się, że sporo przytyje w ciąży. Normalnie to waże ok 54kg przy wzroście 164cm.
Jak to jest z opalaniem w ciąży? Tzn chciałam dzisiaj z moim pojechać nad wode, bo on lubi rybki łowić ale nie wiem czy mogę. Z drugiej znów strony całe lato musiałabym w domu przesiedzieć.
Ile macie lat jeśli to nie tajemnica ? -
Opalać się można. Już wczesniej o tym pisałyśmy Nie można w solarium się opalać. A jeśli chodzi o opalanko to najlepiej zakryć brzuch i smarować się kremem z filtrem najlepiej 30 Sewerynka się dużo opala
Ja mam lat 21 a rok po ślubie będzieSewerynka lubi tę wiadomość
-
Ja w tej chwili waże nie całe 61 kg. Bardzo długo ważyłam 54kg ale żuciłam palenie i przytyłam ok.4 kg.Do poprzedniej ciąży z blizniakami ważyłam 57-58 a teraz waga wacha się między 61-62 przy wzroście 162.
Ja skończe w lipcu 36 a po slubie jesteśmy 17.5 rokuWiadomość wyedytowana przez autora: 19 czerwca 2014, 11:28
Sewerynka lubi tę wiadomość
-
maja35 wrote:Ja w tej chwili waże nie całe 61 kg. Bardzo długo ważyłam 54kg ale żuciłam palenie i przytyłam ok.4 kg.Do poprzedniej ciąży z blizniakami ważyłam 57-58 a teraz waga wacha się między 61-62 przy wzroście 162.
Ja skończe w lipcu 36 a po slubie jesteśmy 17.5 roku