X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Mamusie luty 2015 ;)
Odpowiedz

Mamusie luty 2015 ;)

Oceń ten wątek:
  • Gosiak Autorytet

Wysłany: 1 października 2014, 20:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój przecież już robi pozwolenie na strzelbę i mówi, ze jak bedą koledzy przychodzić do Janeczki, to będzie czyścił strzelbę ;)

Suri, Fedra, asia888 lubią tę wiadomość

3jgxe6hhizjw14o1.png

relgh371sm3wo78r.png
  • Gosiak Autorytet

Wysłany: 1 października 2014, 20:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Suri, racja smutne jest to jak się widzi całe rodziny gdzieś w knajpce i każde wpatrzone w swojego smartfona.

Suri, truskawkax25 lubią tę wiadomość

3jgxe6hhizjw14o1.png

relgh371sm3wo78r.png
  • Atakasobiejedna Autorytet

Wysłany: 1 października 2014, 20:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, melduje że wrociłam w połówkowego :)
    Wszystko w porządku, organy prawidlowo wyksztalcone, widzialam nawet pełny żołądek i nerki, pracujace komory serca, mózg, itd. :D A waży prawie 500g :)
    Iiii jest element zaskoczenia, czyli jednak bedzie chłopak, jestem jeszcze w szoku ;) Nawet dostalam zdjecie siusiaka na dowód haha, mam tez zdjecie twarzyczki w 3d, płytki nie bralam bo wg mnie 100 zł za nią to lekka przesada. Chyba jestem do bólu praktyczna :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 października 2014, 20:28

Suri, Lara 82, Gosiak, LadyDi, lula88, justta, Bietka, Fedra, juska19, megg, kasia_1988, Januszkowa, sebza, asia888, Sewerynka, Angélique89 lubią tę wiadomość

Mutacja heterozygotyczna A1298C genu MTHFR (trombofilia wrodzona)
    Starania o nr 2: 3 x cb

dqpro7esxqkrk97e.png
  • lula88 Autorytet

Wysłany: 1 października 2014, 20:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Vel dziewczyny mają rację to zależy od wychowania niekoniecznie musi być jak te baby u Ciebie w pracy. One po prostu zazdroszczą, boją się o posadę albo widzą kogoś kto może coś podkablować. Pamiętam jak ja byłam w nowej pracy to dopiero jak mnie poznały po jakimś czasie współpracownice otworzyły się i powiedziały że bały się o to że być może jakaś rodziną jestem albo że będę donosić bo wiadomo jak w pracy jest nie wszyscy muszą o wszystkim wiedzieć. Vel musisz jakoś to wytrzymać do czasu L4. Trzymam kciuki by ci te babeczki odpuściły i nie siały głupich plotek.

Vel lubi tę wiadomość

74dianli2i9bz1yz.png
    ckaidqk3z796gr05.png
  • Vel Autorytet

Wysłany: 1 października 2014, 20:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fedra wrote:
    Vel to zycze Twojemu powodzenia co do tego typu wychowania zeby tylko nie uzyskal odwrotnego efektu ;)
    Moj od poczatku twierdzil ze Mloda do zakonu wysle jak tylko 13 lat skonczy a teraz stwierdzil ze On ja lepiej upilnuje ;) ehhh faceci :)

on jest pod tym wzgledem beznadziejny.. ja jestem osoba baaardzo liberalna i tolerancyjna, dla mnie kazdy inny, wszyscy rowni i kazdemu wolno robic wszystko na co ma ochote i nie ma prawa sie tego skrytykowac tak dlugo jak dlugo to nie wyrzadza krzywdy nikomu innemu

i takie dziecko chcialabym wychowac... takie zeby tak z nim rozmawiac zeby samo potrafilo dokonac wlasciwych wyborow i zeby samo potrafilo odrzucic to co zle a nie dlatego, ze ja mu kaze i byc tolerancyjnym wobec innych ludzi i zauwazylam ze najwiekszym bledem rodzicow jest to ze zlewaja swoje dzieci i ich nie sluchaja w ogole tego co one do nich mowia, ja swoje dziecko bede sluchac i ze wszystkim z nia rozmawiac od najmlodszych lat i nie bedzie zadnych tematow tabu jak seks itp.. wszystko oczywiscie odpowiednio do wieku mam zamiar mowic, tlumaczyc, sluchac i tratowac ją jak rowna sobie zeby zawsze mogla powiedziec mi o wszystkim i nie wstydzic sie przyjsc do mnie nawet z najbardziej wstydliwa informacja

a on jest konserwatywny i najlepiej by dziecko do kosciola prowadzil i wpajal wartosci a la kaczynski ! bleeeeeeeeee

nie wiem jak sie dogadamy w tej kwestii... czas pokaze

Gosiak, Suri, LadyDi, Fedra lubią tę wiadomość

zjk3p18.png

Lutówko 2015 dopisz się :) >klik<
  • LadyDi Autorytet

Wysłany: 1 października 2014, 20:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Vel wrote:
    Mnie to przeraza... bo Moj to pod tym wzgledem jest jak z sredniowiecza... on juz do mnie robi awantury o to co bylo zanim go poznalam i na nic mi nie pozwala, a corka.. to bedzie miala przesrane i on to sam powtarza.. i ja to wiem. zadnych imprez, zadnego wychodzenia z domu, zadnych kolezanek, do 18stki nie wyjdzie na zadna impreze napewno. On sie cale zycie w takim towarzystwie obracal, ze doskonale wie jak faceci traktuja takie dziewczyny i jakie laski teraz są i napewno bedzie ja chowal na taka co w zyciu miala najlepiej tylko jednego faceta i wybije jej z glowy wszelakie rozrywki i kluby.

O matko Vel, normalnie jakbym slyszala swojego Wiktora.. :D moze to jakas rodzina albo cos :D Ja mu caly czas powtarzam, ze tak sie nie da, ale on sie ze mna kloci, ze on ja upilnuje i jak bedzie kombinowac to ja do szkoly bedzie odprowadzal i odbieral :D Smieje sie z tego strasznie, bo wiem, ze tego nie da sie zobic, a jego to wtedy tak denerwuje, ze az w szoku jestem jak on sie tym juz przejmuje. No i nie martwi sie tymi poczatkowymi etapami zycia, czyli pieluchy, kapanie, karmienie, tylko cnota. :D

Atakasobiejedna gratulacje i witamy w gronie dziewuszek! :*

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 października 2014, 20:34

Vel lubi tę wiadomość

l22nvcqg92okt7oh.png
    zrz63e5eewkz1txu.png
    cd9bvfxmaqytvn8o.png
  • Suri Ekspertka

Wysłany: 1 października 2014, 20:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja to znowu jestem flegmatykiem a partner cholerykiem ;)Mysle ze doskonale wiecie jakie cechy osobowosci posiadaja te typy :D Mi odpowiada jego charakter. nie moglabym byc z kims takim jak ja o takim samych charakterze. Przeciwienstwa sie przyciagaja ;)
    Ciekawa jetem na kogo poda sie baby ;)

oar8ugpj0xvubjt5.png
  • Atakasobiejedna Autorytet

Wysłany: 1 października 2014, 20:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    LadyDi wrote:

Atakasobiejedna gratulacje i witamy w gronie dziewuszek! :*

Hehe coś źle zrozumiałaś, będzie chłopak :) Ale dziekuje ze powitanie ;)

Gosiak lubi tę wiadomość

Mutacja heterozygotyczna A1298C genu MTHFR (trombofilia wrodzona)
    Starania o nr 2: 3 x cb

dqpro7esxqkrk97e.png
  • justta Autorytet

Wysłany: 1 października 2014, 20:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Atakasobiejedna gratuluję SYNECZKA <3 i super że wszytko ok

Igusia *+ 26.11.2012
    259v26j.png
    ht1npi6.png
    PL*Gang 18+
  • LadyDi Autorytet

Wysłany: 1 października 2014, 20:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Atakasobiejedna wrote:
    Hehe coś źle zrozumiałaś, będzie chłopak :) Ale dziekuje ze powitanie ;)

oj, hahhhahaha, o tych corkach czytalam i pisalam i jakos zamroczenia mozgu dostalam i tak wyszlo. Przepraszam, gratuluje CHLOPAKA :* Przepros syna ode mnie za zniewiescienie go ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 października 2014, 20:49

Atakasobiejedna lubi tę wiadomość

l22nvcqg92okt7oh.png
    zrz63e5eewkz1txu.png
    cd9bvfxmaqytvn8o.png
  • Asiaa1201 Autorytet

Wysłany: 1 października 2014, 20:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gratuluję ;);)

atdcanliuj218uui.png
    l22ndf9hdqcjnu93.png

• Bietka Autorytet

Wysłany: 1 października 2014, 20:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gosiak wrote:
    Mi mama zawsze powtarzała, że córkę się chowa dla siebie a syna dla innej kobiety. I faktycznie mój brat nie ma takiego kontaktu z rodzicami i wcale im nie pomaga, nie myśli o tym. Mój M. Z kolei stawia mnie na pierwszym miejscu i mama nie ma za dużo do powiedzenia. Coś w tym jest.

To moja mama nie wychowała żadnej swojej córki dla siebie( a ma ich sporo), ale za to synków taak i to bardzo;p

Mój K. też mówił, że jak będzie miał córę, to będzie musiał pilnować jej cnoty, bo wie jacy chłopcy są;) Dlatego cieszy się, że syn pierwszy bo będzie dbał o młodszą siostrę i chronił ją;p

Vel ja też zawsze mam dystans do nowych pracowników w zakładzie, bo już nie raz spotkałam się z tym, że nowa jest m.in po to by nas kontrolować i strzelać z ucha pracodawcy;) więc się nie dziw, że one na początku takie są. Tyle, że ja nie jestem chamska w stosunku do nowych, tylko po prostu robię swoje bez spoufalania się z nimi:)

c7hyim7.png
  • Asiaa1201 Autorytet

Wysłany: 1 października 2014, 21:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie "ciche dni" dzień 2
    Jakieś podchody stara się robić, zagaduje
    A ja nie ugięta!! I dobrze...

Leżę w wyrku już, i ten mały bombel daje mi
    Tyle radości tymi kopniakami, że jakoś lepiej mi przejść przez te ciche dni z moim
    wiem że nie jestem sama, podwójna siła ;)

Januszkowa, Fedra, Sewerynka lubią tę wiadomość

atdcanliuj218uui.png
    l22ndf9hdqcjnu93.png

• juska19 Autorytet

Wysłany: 1 października 2014, 21:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Vel kurcze to Twoja corka bedzie miala ciezkie zycie z Tata :)
    znam przypadki gdzie tatus chcial chronic coreczki zero imprez zero wychodzenia w sumie zero wszystkiego co sie dalo i w wieku 14 lat okazalo sie ze jest w ciazy na zlosc tatusiow zrobila bo miala dosc zabraniania wszystkiego
    Wydaje mi sie ze zmieni podjescie jak mala sie urodzi :)

relge6yd0kju1g7d.png
  • juska19 Autorytet

Wysłany: 1 października 2014, 21:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asiaa1201
    Faceci najpierw broja a pozniej podchody sa skad ja to znam :)

relge6yd0kju1g7d.png
  • przedszkolanka:) Autorytet

Wysłany: 1 października 2014, 21:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    znowu się wtrące- wybaczcie, czy sprawdzacie swoje szyjki same (tak jak niektóre może robiły to podczas starań)?

Moje szczęścia <3
    74di2n0ak6fycgla.png

relg20mmmizyz3er.png
  • bella84 Autorytet

Wysłany: 1 października 2014, 21:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi ta moja mloda chyba po pecherzu skacze bo czuje ciagle parcie niemal juz w ostatnie 40 min bylam 3 razy i czuje ze zaraz znowu pojde:/ i

wnidjw4za4vtypx5.png
    f2w39n73lydzw63x.png
  • bella84 Autorytet

Wysłany: 1 października 2014, 21:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja nie sprawdzam szyjki bo nie umiem.. Przy staraniach probowalam ale mi chyba nie wychodzilo:p

wnidjw4za4vtypx5.png
    f2w39n73lydzw63x.png
  • Gosiak Autorytet

Wysłany: 1 października 2014, 21:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    przedszkolanka:) wrote:
    znowu się wtrące- wybaczcie, czy sprawdzacie swoje szyjki same (tak jak niektóre może robiły to podczas starań)?
    Nie sprawdzam, nawet nie wiem jak ;)

3jgxe6hhizjw14o1.png

relgh371sm3wo78r.png
  • Suri Ekspertka

Wysłany: 1 października 2014, 21:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez sama nie sprawdzam . nie wiem jakby to mialo wygladac ...

oar8ugpj0xvubjt5.png
‹‹ 745 746 747 748 749 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Histeroskopia skuteczna metoda diagnostyki i leczenia niepłodności

Histeroskopia to metoda, która pozwala wykryć i wyleczyć niektóre przyczyny niepłodności: polipy macicy, zrosty, mięśniaki. Histeroskopia diagnostyczna czy histeroskopia zabiegowa - kiedy warto zdecydować się na zabieg?  Jak wygląda histeroskopia? W którym momencie cyklu wykonuje się zabieg? Jakie mogą być skutki uboczne? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Plamienie i krwawienie międzymiesiączkowe - najczęstsze przyczyny

Czym najczęściej jest spowodowane plamienie lub krwawienie międzymiesiączkowe? Jak odróżnić plamienie od krwawienia z pochwy? Czy brązowe plamienie przed okresem to niepokojący objaw? Kiedy warto skonsultować się z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Badania prenatalne w ciąży, czym są i czy warto je robić

Pojęcie badań prenatalnych nie dla wszystkich jest zrozumiałe. Często kojarzone jest wyłącznie z inwazyjnymi badaniami prenatalnymi płodu i tym samym utożsamiane jest z ryzykiem utraty ciąży. Postrzeganie to jest zupełnie błędne. Czym zatem są badania prenatalne, kto powinien je wykonywać i czy są one bezpieczne dla dziecka?

CZYTAJ WIĘCEJ