X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Mamusie luty 2015 ;)
Odpowiedz

Mamusie luty 2015 ;)

Oceń ten wątek:
  • Januszkowa Autorytet

Wysłany: 15 października 2014, 15:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej:)
    Saro- wszystko będzie dobrze, dbaj o siebie i maluszka. Jeszcze tylko kilka miesięcy i tez będziemy na takim etapie jak twoje szpitalne koleżanki, pozdrawiam Cię serdecznie- moja koleżanko z różowej strony ovu!!! :)

Słoneczna u mnie dzisiaj też pomidorowa, chyba mamy podobny gust kulinarny, bo zdarzało się, że robiłyśmy tez leczo w tym samym czasie:)

Ja też mam problemy ze znalezieniem odpowiedniej pozycji do snu, cebuszka mi nie odpowiada, przestałam jej używać, może się jeszcze przyda przy dziecku.

słoneczna 85 lubi tę wiadomość

16.02.2015 Powitaliśmy na świecie Natalkę :)
    z789jaq.png
  • Fedra Autorytet

Wysłany: 15 października 2014, 15:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gosiak wrote:
    Fedra, a co tak oficjalnie - dzień dobry, do widzenia ;)
    Ja robię obiad, zaraz zjem i będzie pół godzinki dla słoninki, tfu, dla Janinki :) czyli pójdziemy pospać :D

Bo moj dobry humor skonczyl sie z dniem wczorajszym a dzisiaj jestem jakas wypompowana :/

17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz <3
    2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • słoneczna 85 Autorytet

Wysłany: 15 października 2014, 15:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u mnie wyszla pyszna:)
    Sue- ale u Ciebie wiesci sie roznosza;) nie ma co:)

ok ja spadam na warszaty bo jeszcze dojazd.

bede wiecozrkiem i poczytam co naskrobalyscie;)

a jutro przypomne sie o trzymaniu kciukow za nasza wizyte:)

ide w obcislym swetrze, zeby nikt nie mial watpliwosci ze jestem w ciazy:D bo jak naloze cos luznego to pewnie by sie zastanawiali :)

Penelope, Januszkowa, Bietka lubią tę wiadomość

atdcqtkf2affvuei.png
  • Penelope Autorytet

Wysłany: 15 października 2014, 15:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Januszkowa, to jak znajdziesz jakąś dogodną pozycję do spania to nie omieszkaj się podzielić :)
    Januszkowa wrote:
    Ja też mam problemy ze znalezieniem odpowiedniej pozycji do snu, cebuszka mi nie odpowiada, przestałam jej używać, może się jeszcze przyda przy dziecku.

Sue, Januszkowa lubią tę wiadomość

34bwyx8dpc6f9ojv.png
  • Lara 82 Autorytet

Wysłany: 15 października 2014, 15:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No u mnie też pomidorowa:-):-)

Januszkowa lubi tę wiadomość

relge6yd3cl8y0me.png
  • Lara 82 Autorytet

Wysłany: 15 października 2014, 15:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cebuszka też mi się do spania nie sprawdziła, ale w dzień do leżenia przed telewizorem jest super :-)

relge6yd3cl8y0me.png
  • Sue Autorytet

Wysłany: 15 października 2014, 15:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    słoneczna 85 wrote:
    u mnie wyszla pyszna:)
    Sue- ale u Ciebie wiesci sie roznosza;) nie ma co:)

ok ja spadam na warszaty bo jeszcze dojazd.

bede wiecozrkiem i poczytam co naskrobalyscie;)

a jutro przypomne sie o trzymaniu kciukow za nasza wizyte:)

ide w obcislym swetrze, zeby nikt nie mial watpliwosci ze jestem w ciazy:D bo jak naloze cos luznego to pewnie by sie zastanawiali :)

Sloneczna, zaznaczyłam na fb po prostu :) zadba inna moja koleżanka nie ma o to pretensji :)

• Sue Autorytet

Wysłany: 15 października 2014, 16:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A, jestem madrzejsza, bo odpisalam jej w serdeczny sposob:) nie chce sie z nią kłócić, bo po co :)
    Moze cos jeszcze z tego bedzie :)

• Gosiak Autorytet

Wysłany: 15 października 2014, 16:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sue wrote:
    A, jestem madrzejsza, bo odpisalam jej w serdeczny sposob:) nie chce sie z nią kłócić, bo po co :)
    Moze cos jeszcze z tego bedzie :)
    Podziwiam :)
    Ja się dzisiaj też dowiedziałam od znajomej, że jedna ze wścibskich dalekich znajomych zapytała ją o mnie - czy jestem w ciąży, bo mnie widziała w jakimś sklepie i czy biorę ślub w takim razie i czy znam płeć.
    Ale na szczęście tamta znajoma super sobie poradziła i stwierdziła, że skoro taka ciekawa, to powinna się mnie spytać bezpośrednio :>

justta, Sue, Januszkowa, Pia Gizela, Lara 82, cath, Fedra lubią tę wiadomość

3jgxe6hhizjw14o1.png

relgh371sm3wo78r.png
  • Sue Autorytet

Wysłany: 15 października 2014, 17:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No chyba jednak nic z tej naszej przyjaźni nie bedzie, bo ona ma focha na 150!
    Masakra, nie ogarniam czasami kobiet :)

• Bietka Autorytet

Wysłany: 15 października 2014, 17:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sara nar obyś szybko mogła wrócić do domu:)

Ja dziś miałam wyjść z mężem z domu w końcu na jakiś spacer, ale on pół dnia śpi...

Ja n obiad zrobiłam zupę krem z brokułów, a na deser ciasteczka amarantusowe, ciekawe czy będą dobre ;)

c7hyim7.png
  • Carola55 Autorytet

Wysłany: 15 października 2014, 17:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sue, nie przejmuj sie, na ludzi czasem trzeba wziasc poprawke, szczegolnie jezeli potrafia cie czasem olac. Ja na FB nie pisalam o ciazy a wszyscy prawdziwi znajomi juz dawno wiedza.

Ja od jakiegos czasu narzekam na bol plecow i niestety nie jest lepiej. Bede sie przymierzac do poduchy na noc aby takze znalezc dobra pozycje. Polozna doradzila mi aby najpierw sprawdzic czy w ogole bedzie mi sie to podobac, wiec mozna albo zwykla podozke najpier wlozyc miedzy nogi a jak sie chce taka dluga poduche, to zrolowac sobie dodatowa koldre i zobaczyc czy jest lepiej ;) potem ewentualnie mozna zakupic 'profesjonalna' poduche

na9fxa5.png
  • Topola Autorytet

Wysłany: 15 października 2014, 17:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Też się chętnie dowiem o jakiejś wygodnej pozycji do spania bo śpi mi się kiepsko ostatnio. Dziś czuję się fatalnie, wszystko mnie boli. Oby mnie przeziębienie nie bralo znowu.

Sebza, tak, ja też coś takiego czuję. Mówiłam o tym mężowi ostatnio nawet. Dokładnie jakby mu zimno było, albo jakby zjadł coś niesmacznego :)

justta lubi tę wiadomość

• justta Autorytet

Wysłany: 15 października 2014, 17:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też ostatnio kiepsko śpię, dzisiaj wstałam z całym karkiem zesztywniałym

Igusia *+ 26.11.2012
    259v26j.png
    ht1npi6.png
    PL*Gang 18+
  • Rudasek Autorytet

Wysłany: 15 października 2014, 17:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej Babeczki :)
    my po wizycie :) nam troche zeszło, jak to na miescie :)
    no wiec tak: Mały uparciuch odwrócił sie dupa i ni hu hu nie dał sobie spbaczyc buzki, wiec zdjęc zero :)
    waży 590gram :)
    a ja przybrałam 7 kg :) jezusieeeeee :):)
    poza tym wszystko oki, szyjka oki, brzuchol oki :) pan Dr kazał mi brac asmag czy cosik takiego i wszystko jest git :)
    dał skierowanie na glukoze, mocz i krew i wypisał zaswiadczenie do szkoły rodzenia :)

Pytałam o śluz, ma byc, wiadome nie moze nas zalewac dzien w dzien bo tzn ze jest jakis przeciek itd ale ma byc sluz i juz :)
    jesli chodzi o nospe to moj Gin pozwolił,,...np idac w sobote na wesele kazał mi zarzyć dwie :D zeby mnie nic nie ciagło, nie bolało itd :)

Lara 82, angelcia, Penelope, Gosiak, Januszkowa, megg, słoneczna 85, Fedra, Aagnieszkaa lubią tę wiadomość

" Potrafimy kochać i marzyć, dlatego wszyscy jesteśmy zwyciężcami "
    relg3e5e4usdxs8f.png
    f2w3ugpjxbbrbi8m.png
  • Asiaa1201 Autorytet

Wysłany: 15 października 2014, 17:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczynki w "Piotr&Paweł" są chusteczki nawilżane PAMPERS sensitive lub fresh clean 6-cio pak za 23,99 zł!!

atdcanliuj218uui.png
    l22ndf9hdqcjnu93.png

• Rudasek Autorytet

Wysłany: 15 października 2014, 18:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurka wodna u mnie nie ma tych sklepów :(

" Potrafimy kochać i marzyć, dlatego wszyscy jesteśmy zwyciężcami "
    relg3e5e4usdxs8f.png
    f2w3ugpjxbbrbi8m.png
  • Topola Autorytet

Wysłany: 15 października 2014, 18:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A czy przypadkiem któraś tytaj nie pisała, że te chusteczki Pampers miały bardzo kiepską opinię jeśli chodzi o skład chemiczny? Nie jestem pewna, ale tak mi się coś kojarzy.

• Asiaa1201 Autorytet

Wysłany: 15 października 2014, 18:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    One mają bardzo dobrą opinie, nie wyobrażam sobie innych chusteczek używać dla niemowlaka ;)

atdcanliuj218uui.png
    l22ndf9hdqcjnu93.png

• justta Autorytet

Wysłany: 15 października 2014, 18:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Opinie o chusteczkach:

http://www.srokao.pl/2013/01/analiza-chusteczki-nawilzane.html

Igusia *+ 26.11.2012
    259v26j.png
    ht1npi6.png
    PL*Gang 18+
‹‹ 871 872 873 874 875 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Mikroelementy dające makro-poprawę męskiej płodności

Dowiedz się, które mikroelementy odgrywają kluczową rolę w kontekście męskiej płodności. Na co zwracać uwagę i których składników nie powinno zabraknąć w diecie przyszłego taty? 

CZYTAJ WIĘCEJ

11 najczęstszych pytań o IUI, czyli inseminacja w pigułce

Czym jest inseminacja? Kiedy warto skorzystać z tej metody? Dla kogo jest szczególnie polecana? Jaki jest koszt inseminacji? Jakie są szanse na zajście w ciążę po zabiegu inseminacji? Odpowiedzi na 11 najczęstszych pytań o inseminację. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Karuzela łóżeczkowa, która rośnie razem z dzieckiem

Karuzele do łóżeczka to nie tylko dekoracja – pomagają stymulować zmysły malucha i wspierają jego rozwój. Kolorowe, poruszające się elementy przyciągają uwagę dziecka, rozwijając wzrok oraz koordynację. Dodatkowo, delikatna muzyka i spokojne ruchy karuzeli mogą działać kojąco, pomagając maluchowi w wyciszeniu się przed snem.

CZYTAJ WIĘCEJ