Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej:)
Saro- wszystko będzie dobrze, dbaj o siebie i maluszka. Jeszcze tylko kilka miesięcy i tez będziemy na takim etapie jak twoje szpitalne koleżanki, pozdrawiam Cię serdecznie- moja koleżanko z różowej strony ovu!!!
Słoneczna u mnie dzisiaj też pomidorowa, chyba mamy podobny gust kulinarny, bo zdarzało się, że robiłyśmy tez leczo w tym samym czasie:)
Ja też mam problemy ze znalezieniem odpowiedniej pozycji do snu, cebuszka mi nie odpowiada, przestałam jej używać, może się jeszcze przyda przy dziecku.
słoneczna 85 lubi tę wiadomość
-
Gosiak wrote:Fedra, a co tak oficjalnie - dzień dobry, do widzenia
Ja robię obiad, zaraz zjem i będzie pół godzinki dla słoninki, tfu, dla Janinkiczyli pójdziemy pospać
Bo moj dobry humor skonczyl sie z dniem wczorajszym a dzisiaj jestem jakas wypompowana
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
u mnie wyszla pyszna:)
Sue- ale u Ciebie wiesci sie roznosza;) nie ma co:)
ok ja spadam na warszaty bo jeszcze dojazd.
bede wiecozrkiem i poczytam co naskrobalyscie;)
a jutro przypomne sie o trzymaniu kciukow za nasza wizyte:)
ide w obcislym swetrze, zeby nikt nie mial watpliwosci ze jestem w ciazy:D bo jak naloze cos luznego to pewnie by sie zastanawialiPenelope, Januszkowa, Bietka lubią tę wiadomość
-
Januszkowa, to jak znajdziesz jakąś dogodną pozycję do spania to nie omieszkaj się podzielićJanuszkowa wrote:Ja też mam problemy ze znalezieniem odpowiedniej pozycji do snu, cebuszka mi nie odpowiada, przestałam jej używać, może się jeszcze przyda przy dziecku.
Sue, Januszkowa lubią tę wiadomość
-
słoneczna 85 wrote:u mnie wyszla pyszna:)
Sue- ale u Ciebie wiesci sie roznosza;) nie ma co:)
ok ja spadam na warszaty bo jeszcze dojazd.
bede wiecozrkiem i poczytam co naskrobalyscie;)
a jutro przypomne sie o trzymaniu kciukow za nasza wizyte:)
ide w obcislym swetrze, zeby nikt nie mial watpliwosci ze jestem w ciazy:D bo jak naloze cos luznego to pewnie by sie zastanawiali
Sloneczna, zaznaczyłam na fb po prostuzadba inna moja koleżanka nie ma o to pretensji
-
Sue wrote:A, jestem madrzejsza, bo odpisalam jej w serdeczny sposob:) nie chce sie z nią kłócić, bo po co
Moze cos jeszcze z tego bedzie
Ja się dzisiaj też dowiedziałam od znajomej, że jedna ze wścibskich dalekich znajomych zapytała ją o mnie - czy jestem w ciąży, bo mnie widziała w jakimś sklepie i czy biorę ślub w takim razie i czy znam płeć.
Ale na szczęście tamta znajoma super sobie poradziła i stwierdziła, że skoro taka ciekawa, to powinna się mnie spytać bezpośrednio :>justta, Sue, Januszkowa, Pia Gizela, Lara 82, cath, Fedra lubią tę wiadomość
-
Sue, nie przejmuj sie, na ludzi czasem trzeba wziasc poprawke, szczegolnie jezeli potrafia cie czasem olac. Ja na FB nie pisalam o ciazy a wszyscy prawdziwi znajomi juz dawno wiedza.
Ja od jakiegos czasu narzekam na bol plecow i niestety nie jest lepiej. Bede sie przymierzac do poduchy na noc aby takze znalezc dobra pozycje. Polozna doradzila mi aby najpierw sprawdzic czy w ogole bedzie mi sie to podobac, wiec mozna albo zwykla podozke najpier wlozyc miedzy nogi a jak sie chce taka dluga poduche, to zrolowac sobie dodatowa koldre i zobaczyc czy jest lepiejpotem ewentualnie mozna zakupic 'profesjonalna' poduche
-
Też się chętnie dowiem o jakiejś wygodnej pozycji do spania bo śpi mi się kiepsko ostatnio. Dziś czuję się fatalnie, wszystko mnie boli. Oby mnie przeziębienie nie bralo znowu.
Sebza, tak, ja też coś takiego czuję. Mówiłam o tym mężowi ostatnio nawet. Dokładnie jakby mu zimno było, albo jakby zjadł coś niesmacznegojustta lubi tę wiadomość
-
hej Babeczki
my po wizycienam troche zeszło, jak to na miescie
no wiec tak: Mały uparciuch odwrócił sie dupa i ni hu hu nie dał sobie spbaczyc buzki, wiec zdjęc zero
waży 590gram
a ja przybrałam 7 kgjezusieeeeee
poza tym wszystko oki, szyjka oki, brzuchol okipan Dr kazał mi brac asmag czy cosik takiego i wszystko jest git
dał skierowanie na glukoze, mocz i krew i wypisał zaswiadczenie do szkoły rodzenia
Pytałam o śluz, ma byc, wiadome nie moze nas zalewac dzien w dzien bo tzn ze jest jakis przeciek itd ale ma byc sluz i juz
jesli chodzi o nospe to moj Gin pozwolił,,...np idac w sobote na wesele kazał mi zarzyć dwiezeby mnie nic nie ciagło, nie bolało itd
Lara 82, angelcia, Penelope, Gosiak, Januszkowa, megg, słoneczna 85, Fedra, Aagnieszkaa lubią tę wiadomość