Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Sroka chusteczki jedne Pampers w miarę poleca, chyba te białe, nie pamiętam z pewnością nie te różowe oryginalne.
ja się doczytałam u niej że dość chwali "Tesco loves baby". Akurat tesco mam najbliżej tu w UK. a tu ta opinia .
http://www.srokao.pl/2013/11/testujemy-tesco-love-baby-chusteczki.htmlWiadomość wyedytowana przez autora: 15 października 2014, 18:38
-
Ja mam netto w miarę blisko, to będę kupować
Rudasek super, że wizyta udana
Penelope u mnie w Netto te chusteczki są w ciągłej sprzedaży i nie drogo to kupie je później, jeszcze nie terazWiadomość wyedytowana przez autora: 15 października 2014, 18:33
Penelope lubi tę wiadomość
-
Jussta tak z netto, ale też nie są złe z kauflandu i lidla, a nawet najtańsze z reala:)
Ja netto mam blisko pracy, więc kiedyś się wybiorę i zakupię, ale dopiero pod koniec ciąży
zapisałam się do szkoły rodzenia, zaczynam pod koniec listopada, będę już w 32 tyg:) Skończę i mogę rodzić ;pWiadomość wyedytowana przez autora: 15 października 2014, 18:41
justta lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNie sadze, aby chusteczki wysychały.. Po cos w koncu maja date waznosci. Kazda z Nas wybierze jakie beda dla niej najodpowiedniejsze - nie popadajmy w paranoje, na kazdym kroku nasze dzieci bedzie czyhalo jakies zagrozenie.
Penelope, Fedra lubią tę wiadomość
-
Angelcia prawda, ale jak mam możliwość wybrania lepszych i jeszcze tańszych to wolę takie wybrać
a każda i tak zrobi jak będzie uważała i wybierze odpowiednie względem siebie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 października 2014, 18:50
-
Dawaj zdjęcie Gosiak
Ja właśnie dziś wylicytowałam kołyskę na Ebayu z mamas and papas. za jedyne 2 funty, (10 zł). Jutro jadę odebraći też jestem podjarana
Gosiak wrote:A do mnie przyszedł właśnie koszyk z kołyską mathercare kupiony tutaj na bazarku - ale jestem podjaranaWiadomość wyedytowana przez autora: 15 października 2014, 18:53
Bietka, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Bietka, nie mam pojęcia. Ja nigdy w życiu się nie targowałam, nie zbijałam z cen, nie umiałam, ani też nie licytowałam nigdy wcześniej przed ciążą. Widać jakiś instynkt matki się włączył, dla dziecka o wszystko zawalczę hahaha. No jakoś mi się rzeczywiście udaje, póki co, żadnej wtopy.
Angelcia, teraz to o mnie mogą kręcić na TLC, łowczynie ebayowe
Bietka wrote:Penelope jak Ty to robisz, że udaje Ci się tyle wylicytować?Gosiak, Bietka, Carola55, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny