Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Angelcia mój jest raczej miękki, czasami jak leże na plecach to robi się twardszy, ale zaraz znowu miękki no i zauważyłam że jak mam pełny pęcherz to brzuszek twardnieje, nie wiem czy tak ma być
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 października 2014, 20:12
angelcia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Angelcia, ja mam tak samo jak Justa
Jak wystawiasz te ubranka, to daj jakiegos linka co? Chętne zobacze co tam macie
Gosiak, ja tez wlasnie sie zastanawiam nad takim koszem. Łóżeczko w sypialni a to w salonie:) i dzidziek moze grzecznie spac
-
W ogóle nie brałam pod uwagę kosza, ale jak pomyślałam że w nocy będę chodziła do drugiej sypialni np. co dwie godziny na karmienia to przecież i tak będę do łóżka przychodziła, więc chyba lepiej na początku mieć taki kosz koło łóżka na noc i wtedy beż łażenia tylko cyk, do łóżka, karmienie, i do kosza itd. Tylko pod względem własnej wygody zdecydowałam że jednak kupię kosz. W drugiej sypialni nie mam fotela czy łóżka więc musiałabym nosić z pokoju do pokoju by siąść i nakarmić. Mam też składane podróżne łóżeczko które będzie na dole, też żeby nie latać lub jak mąż będzie zostawał w domu sam i pracował z domu, żeby miał na oku.Sue wrote:Gosiak, ja tez wlasnie sie zastanawiam nad takim koszem. Łóżeczko w sypialni a to w salonie:) i dzidziek moze grzecznie spac
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 października 2014, 20:30
Gosiak lubi tę wiadomość
-
hej ja po badanu
mały ma sie dobrze wazy juz 471 gram
wszystkie organy w normie
łożysko na tylnej scianie wysoko
mały tez akrobata mail nogi na glowie - moze zalozymy drużynę ?
szyjki mi nie sprawdzil.... wam na polowkowych sprawdzali?
Penelope, justta, Lara 82, Bietka, Gosiak, Fedra, Januszkowa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySue wstawilam je tutaj:
https://bellybestfriend.pl/forum/po-narodzinach/sprzedam-kupie,2212,3.html
Poki co na allegro mi sie nie chce, moze a nóz zejda..
Megg to z moja córka powinien stworzyc duet, bo to tez akrobatka. Na polowkowych mi nie sprawdzali szyjki.Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 października 2014, 20:33
megg lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Baaa
zebym tylko nie musiala byc jedna z ych mamusiek w " kto poslubi mojego syna" hahaha
w nagrode kupie mu kocykhttp://allegro.pl/babyono-kocyk-dwuwarstwowy-minky-plusz-promocja-i4677172965.html
Gosiak, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNawet nie strasz, ten program jest odrażający :o Dzisiaj z kolezanka rozmyslalysmy, czy sa faktycznie tacy dziani i maja takie chawiry czy wynajete te domy..
Bo w sumie.. tacy bogaci a dziewczyny musialy spac na materacach..
megg lubi tę wiadomość
-
Megg gratulacje
Ja mam mieć pożyczoną taką kołyskę na 4 miesiące(tylko bez tych falbanek:
http://allegro.pl/piekna-kolyska-z-karuzelka-sweet-melody-gratis-i4679365522.html
Choć myślę, że nawet jeśli będzie dzidzi przy mnie to na karmienie nocne i przewijanie będę wychodzić no bo jak 2 razy w nocy czy trzy mam wstawać to jak mój mąż się wyśpi do pracy ?
Ale wiem, że takie kołyski są super, fakt, że to tylko pierwsze 3-4 miesiące dopóki dziecko nie zacznie się wiercić i przekręcać. Można je wszędzie ze sobą zabrać do łazienki, kuchni i nie trzeba co chwila biegać i sprawdzać do łóżeczka. Szczególnie w tym pierwszym okresie gdy mama i dziecko uczą się siebie nawzajem.
Koleżanki mi bardzo zachwalałyWiadomość wyedytowana przez autora: 15 października 2014, 20:52
angelcia, megg, justta, Fedra lubią tę wiadomość
-
ten program jest tak glupi ze az go ogladam czasem hhe
nie no to chyba jest wyreżyserowane, chyba....
przedszkolanka fakt nie zauwazylam, szukam dalejktos poleca jakis kocyk?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 października 2014, 20:53
przedszkolanka:) lubi tę wiadomość