Mamusie luty 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny. Luźna propozycja
Co myślicie zeby założyć sobie grupe ne fb? Jakas tajna zebysmy tylko my do niej nalezaly?
Nawet w nazwie nie musi byc nic zasugierowane z ciaza bo np wiem po sobie ze nie chcialabym zeby wszyscy moi znajomi zobaczyli juz teraz ze jestem w ciazy chociaz im blizej slubu tym czesciej moja mama slyszy pytania czy bedzie babcia... To juz slubów bez wpadki nie ma? Slub planowany prawie 2 latamarmi, Talla lubią tę wiadomość
Moj wczesniaczek z 33tc
Aniołki: 02.2015 & 06.2016 -
Jestem zdecydowanie za zamknięta grupą na fb. Dużo bardziej odpowiada mi opcja zamknietej grupy niż całkiem otwartego forum.
Paula. lubi tę wiadomość
Olga 05.01.2013
IMSI 27.09.16 punkcja; 02.10.16 zamrożono 5 blastocyst (Gameta Rzgów)
10.16 fet 4aa (+), 04.17 fet 4cc (+), cb; 12.16 fet 4aa (+), poronienie zatrzymane 8tc
24.05.17 fet 3bc, 3cc (+); 22.06.17 biją dwa serduszka
Nela i Tymon 09.01.2018
-
Magduśka wrote:Mam duża ochotę na owoce, a to w zasadzie cukier więc może przez to tak się zaokrągliłam. To 2 miesiąc a ja przytyłam 3 kg. Boję się pomyśleć co będzie pozniej
To postaraj się jeść te owoce, które mają niski indeks glikemiczny. Spokojnie mozesz jeść truskawki, borówki, maliny, agrest, jabłka.
Olga 05.01.2013
10.16 fet 4aa (+), 04.17 fet 4cc (+), cb; 12.16 fet 4aa (+), poronienie zatrzymane 8tc
Nela i Tymon 09.01.2018
-
jomi81 wrote:Jestem zdecydowanie za zamknięta grupą na fb. Dużo bardziej odpowiada mi opcja zamknietej grupy niż całkiem otwartego forum.Moj wczesniaczek z 33tc
Aniołki: 02.2015 & 06.2016 -
Witajcie , lot minal bezproblemowo. Przed lotem najadlam sie do syta, a ze go mialam wieczorem, Wiec moj brzuch byl wzdety . Zrobil sie wyjatkowo duzy przed tym lotem , ze ludzie widzac mnie zaczeli przepuszczac . Bylam mile zaskoczona .
Obecnie mam rano brzuch plaski , A wieczorami jak bym conajmniej byla w 20 tyg. -
U mnie jest to samo wieczorem dużo bardziej wzdety ale i rano już nie jest taki płaski. Na razie przytyłam 1 kg, ale ciagle bym jadła słodycze wczensiej uwielbiałam pistacje, im bardziej słone tylko lepsze a dzisiaj rano zjadłam i cały czas mnie mulilo ... i tak się martwię ile przytyje od tych słodyczy muszę chyba zacząć ograniczać a przed chwila zjadłam cała tabliczkę czekolady :o xd
Co do grupy na fb tez uważam, ze super pomysł -
Lupusowa wrote:Witajcie , lot minal bezproblemowo. Przed lotem najadlam sie do syta, a ze go mialam wieczorem, Wiec moj brzuch byl wzdety . Zrobil sie wyjatkowo duzy przed tym lotem , ze ludzie widzac mnie zaczeli przepuszczac . Bylam mile zaskoczona .
Obecnie mam rano brzuch plaski , A wieczorami jak bym conajmniej byla w 20 tyg.
Mam tak samo. Tyle że rano jest malutki a wieczorem już o wiele większy.
Super ,że lot bez problemów minął.
Przybrana Mama dla Młodego
Aniołek [*] - 12.10.2015 - 8 tc
Aniołek [*] - 16.01.2017 - 9 tc -
U mnie póki co minus 2 kg, ale brzuch duży i piersi robią się też imponujących rozmiarów. Nogi za to jak patyki.Olga 05.01.2013
Nela i Tymon 09.01.2018
-
Paula, w sumie fajny pomysł z tą grupą, szczególnie, że serwery belly nadzwyczaj często nie dają rady. Ale zdecydowanie jestem za nazwą, która nie sugeruje ciąży, bycia mamą itp. Nikomu prawie jeszcze nie powiedzieliśmy, więc nie chcielibyśmy, żeby ktoś dowiedział się przypadkiem
Co do wychodzenia na prostą z objawami, miałam super spokojny tydzień - mdłości minęły, nic mnie nie bolało, dosłownie zero objawów, a od wczoraj wszystko wróciło chyba za wcześnie się ucieszyłam. Doszły też delikatne kłucie i ciągnięcie w brzuchu, praktycznie cały dzień, to pewnie ta powiększająca się macica.
Miałam też pierwszą, prawdziwą, ciążową zachciankę, taką, że po prostu musiałam to mieć na już, bo nie mogłam sobie miejsca znaleźć!
Nie wiem skąd mi się to wzięło, ale zjeździliśmy dziś z mężem 3 sklepy w poszukiwaniu...majonezu kieleckiego!
Oczywiście, jak go wreszcie znalazłam, to cudownie mi się go odechciałoPaula., kuzka, Talla lubią tę wiadomość
-
Jezeli ktos chce dolaczyc do naszej grupy lutowych mam na fb zapraszam najpierw do napisania do mnie wiadomosci prywatnej tutaj wtedy podam link
Jesli ktos ma zyczenie to zapraszamWiadomość wyedytowana przez autora: 2 lipca 2017, 20:53
kuzka, jomi81, Talla lubią tę wiadomość
Moj wczesniaczek z 33tc
Aniołki: 02.2015 & 06.2016