Mamusie luty 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja się dzisiaj wybrałam do sklepu, wyszlam z domu i się zastanawiałam jak chcę wszystko załatwić. Duszno mi było jak cholera, słabo, ale jakoś dałam radę dojść i wrócić. Teraz leżę, bo znowu jakieś delikatne brązowe plamienia się pojawiły.
-
Paula. wrote:Bylas juz ostatnio wpisana i dalej widniejesz na liscie nie kumam
Wybacz, mój błąd. Ciągle patrzylam na listę na stronie pierwszej, a zapomniałam, ze dziewczyna która założyła wątek juz dawno się z niego usunęłaPaula. lubi tę wiadomość
-
Właśnie musimy cos z tym zrobic bo kazdy wpada w błąd i to jest męczące. Pisze do niej pod jej wykresem na ovu ale ona jakas jest dziwna nie chce nikogo obrazac ale zachowuje sie jak dziecko 3-letnie...Moj wczesniaczek z 33tc
Aniołki: 02.2015 & 06.2016 -
rosann wrote:Moja poducha już jest, po pierwszej przymiarce czuje, że to będzie wielka miłość
Ja kupiłam tą https://moleo.pl/product-pol-8206-Lulando-Poduszka-dla-kobiet-w-ciazy-Flamingi-czarno-biale-Szary.html
Ale w zasadzie nie miałam wyboru bo na Amazonie aż tak dużego wyboru nie ma, a jak jest to ceny takie, że fiu fiuuuuuu
W każdym razie tą którą wzięła ma na Amazonie bardzo dużo pozytywnych opiniiWiadomość wyedytowana przez autora: 4 lipca 2017, 13:07
Paula. lubi tę wiadomość
-
Ja kupiłam i próbowałam w pierwszej ciąży i mi nie podeszła. W łóżku przeszkadzała, potem próbowałam używać do karmienia i też niewygodnie, pozbyłam się potem. Może jakąs kiepską kupiłam, nie wiem. Teraz nie kupuję na pewno.Aniołki: 01.2010 11tc; 04.2017 11tc
Córcia 12.2010
-
Paula. wrote:Dziewczyny a ten detektor to on jest bezpieczny dla maluszka? Ja tam nie zamierzam tego kupowac bo dla mnie to zbut duzo stresu by było
Jedynie o tej poduszce juz myslalam od pierwszej ciazy najwyzsza pora chyba kupic
Ktoras z Was pisala czy stosujemy jakies kremy na rozstepy? I chyba nie bylo odzewu wiec podbijam bo sama juz mysle zeby cos kupic tylko nie wiem co
Ja kupiłam olejek przeciw rozstepom już i smaruję już jakieś 2 tygodnie piersi, ponieważ im tez grożą rozstępy, a mnie swędzą, więc coś się dzieje.
A resztkę z dłoni wsmarowuję już w brzuch, nie zaszkodzi, a nawilżyPaula. lubi tę wiadomość
Aniołki: 01.2010 11tc; 04.2017 11tc
Córcia 12.2010
-
Paula. wrote:Dziewczyny a ten detektor to on jest bezpieczny dla maluszka? Ja tam nie zamierzam tego kupowac bo dla mnie to zbut duzo stresu by było
Jedynie o tej poduszce juz myslalam od pierwszej ciazy najwyzsza pora chyba kupic
Ktoras z Was pisala czy stosujemy jakies kremy na rozstepy? I chyba nie bylo odzewu wiec podbijam bo sama juz mysle zeby cos kupic tylko nie wiem co
Palmers krem i balsamPaula. lubi tę wiadomość