Mamusie luty 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny powiem wam że zaczynam poważnie panikować. Rano piersi znów sflaczałe. Dopiero po progesteronie do ciążowej normy wróciły. Ryczeć mi się chce. Boję się że jutrzejsze USG pokaże że znów jest źle...
Przybrana Mama dla Młodego
Aniołek [*] - 12.10.2015 - 8 tc
Aniołek [*] - 16.01.2017 - 9 tc -
Szwesta, nie nastawiaj się negatywnie.
Ja mam dni, kiedy piersi są sflaczałe, mam takie, gdzie są mega napuchnięte, że woda z prysznica sprawia ból.
Po prostu ilość hormonów ciążowych waha się w organizmie w ciągu dnia i z dnia na dzień. Tyle.
Nie pomożesz sobie czarnymi myślami -
Anne92 wrote:Daj znać jak poduszka i skąd zamawiają Zastanawiam się nad kupnem tego cuda
Anne ja to zamawiałam na Amazonie, właśnie taką w kształcie litery C o jakiej pisze kuzka Wypróbuję i dam znać
Szwesta spokojnie, proszę. Musisz znaleźć w sobie wiarę w to, że wszystko jest OK! Twój spokój jest teraz bardzo potrzebny maluchowi -
Elaa.1234 wrote:Ja niestety na brzuchu tez nie mogę spać, ale głównie przez piersi które mnie wtedy strasznie bolą. Oprócz tego jak leżę rozciągnięta z wyprostowanymi nogami to po chwili pobolewa mnie brzuch jak przed okresem, ale nie tak mocno tez tak macie ?
Ja dziś 18:30 wizyta serduszkowa, oby bylo, juz musi...
-
nick nieaktualny
-
Ela, trzyman kciuki
Ja ostatnio też unikam spania na brzuchu. Raz, że cycki bolą, a dwa, że brzuch sie tak dziwnie naciąga. Ale w sumie w mniejszym lub większym stopniu to naciąganie czuję w każdej pozycji.Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lipca 2017, 11:03
-
Mi właśnie tez przechodzi jak zginam nogi i leżę na boku, wiec może to przez rozciągająca macice ? mam taka nadzieje . Usg za tydzień w środę, będę w 9t6 dniu i dopiero lekarz założy mi kartę ciąży ... juz się nie mge doczeka ! A jednocześnie stresuje jak każda z Was
-
Szwesta spokojnie wszystko bedzie dobrze. Kazda ciąża jest inna i kazda inaczej reaguje. Bedzie dobrze. Najwazniejsze teraz pozytywne myslenie. Zajmij sobie czyms mysli. Ja wygrzebalam starą wykreslanke slow jeszcze nie zrobiona wiec sobie rozwiązuje i nie myśle o zadnych zmartwieniach.
marmi lubi tę wiadomość
Moj wczesniaczek z 33tc
Aniołki: 02.2015 & 06.2016 -
A ja jestem zła. Ostatnim razem jak byłam u ginekologa potwierdzić ciążę, to kazała mi się zarejestrować na 10.07. Poszlam do rejestracji, a one mi tam mówią, żebym dzwoniła tydzień przed wizytą, bo to odległy termin. No to ja dzwonie i chce się zarejestrować na 10.07 a ona do mnie, ze juz nie ma terminów i ze zapisuje mnie na 12.07. Niby tylko dwa dni różnicy, a nerwy zzeraja mnie od środka, czy z maluszkiem wszystko w porządku, czy rośnie, czy jest serduszko..
-
Magduśka wrote:Szwest, nie zamawiaj się. U mnie również rano flaki, a wieczorem biust takie jaki mógłby juz zostać dlugo po ciąży.Szwesta, kto prowadzi Twoja ciaze, jeśli mogę spytac?
Dr Lech
Przybrana Mama dla Młodego
Aniołek [*] - 12.10.2015 - 8 tc
Aniołek [*] - 16.01.2017 - 9 tc -
To faktycznie chora sytuacja. Mój lekarz wyznacza mi terminy, a jeśli nie ma miejsca to mam wchodzić między pacjentkami bez rejestracji. To może komfortowa sytuacja, bo wiem, że będę przyjęta tego dnia co potrzebuje, ale z drugiej stronie zawsze jest u niego poślizg i kwitniesz przed gabinetem.Magdalena
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny a ten detektor to on jest bezpieczny dla maluszka? Ja tam nie zamierzam tego kupowac bo dla mnie to zbut duzo stresu by było
Jedynie o tej poduszce juz myslalam od pierwszej ciazy najwyzsza pora chyba kupic
Ktoras z Was pisala czy stosujemy jakies kremy na rozstepy? I chyba nie bylo odzewu wiec podbijam bo sama juz mysle zeby cos kupic tylko nie wiem co
Moj wczesniaczek z 33tc
Aniołki: 02.2015 & 06.2016 -
Ja po raz kolejny polecę bloga srokao, pomoże w świadomym wyborze preparatu
Ja kupiłam właśnie na podstawie rekomendacji z bloga mleczko marki rossmann, ale jeszcze ani razu nie użyłam. Nie wiem czemu, jakoś mam opory... zresztą ja nigdy nie byłam z tych, co się regularnie balsamują, może dlatego.
Myślę, że od 2 trymestru zacznę używać.