Mamusie luty 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny dzis moj syn skonczyl 9m, czuje sie jakby byl z nami od zawsze!! Jak sobie pomysle, ze zostalo jeszcze az 6,5 miesiaca ciazy to... wcale mi sie to nie podoba. Chociaz ta ciaze znosze duzo lepiej niz pierwsza. Moze dlatego ze Mlody nie daje mi sie uzalac nad soba
ale jakos nie potrafie ogarnac tego jak czas leci, a tak jakby troche sie dluzy
Z bardziej przyziemnych i nieciazowych spraw, to zrobilam dzemiki z porzeczki czarnej i czerwonej i delikatna nalewke z porzeczki czerwonej (moze bedzie na chrzciny;)) a teraz padam na pyszczek, dobrej nocki -
Hejooo
Wczoraj spotkalo mnie milego to ze moja przyjaciółka urodziła
Co do piersi to mnie bolą przy dotyku, moj narzeczony ma praktycznie zakaz ich dotykania. No i bolą jak zakladam stanik lub zdejmuje. Tez musze myslec o nowych stanikach bo w starych juz mi piersi wyplywaja a w takich co kupilam sobie w ostatnim czasie juz nie wiele brakuje
Dzis sie podglądamy z Groszkiem
Trzymam kciuki za wszystkie wizytymarmi, kuzka lubią tę wiadomość
👩31 👨🏼33 👧8 & 🐈🐈⬛
Moj wczesniaczek z 33tc - 19.12.2017r.
Aniołki: 02.2015 & 06.2016
Starania przy PCOS i innymi genetycznymi gadami.
1 cs z pomocą medyczną (aromek + ovitrelle). Ogólnie staramy się ponad rok czasu. -
nick nieaktualnyA ja nam dzisiaj życzę Dziewczyny, żeby dla każdej z nas to był dobry dzień, bez zbędnych zmartwień
I żebyśmy, tak jak któraś słusznie wczoraj zauważyła, zwracały uwagę nawet na te małe, dobre rzeczy, które dzieją się wokół nas w zasadzie codziennie, trzeba tylko chcieć je dostrzeca88, kuzka, Paula. lubią tę wiadomość
-
Anieńka wrote:Dziewczyny dzis moj syn skonczyl 9m, czuje sie jakby byl z nami od zawsze!! Jak sobie pomysle, ze zostalo jeszcze az 6,5 miesiaca ciazy to... wcale mi sie to nie podoba. Chociaz ta ciaze znosze duzo lepiej niz pierwsza. Moze dlatego ze Mlody nie daje mi sie uzalac nad soba
ale jakos nie potrafie ogarnac tego jak czas leci, a tak jakby troche sie dluzy
Z bardziej przyziemnych i nieciazowych spraw, to zrobilam dzemiki z porzeczki czarnej i czerwonej i delikatna nalewke z porzeczki czerwonej (moze bedzie na chrzciny;)) a teraz padam na pyszczek, dobrej nocki
Mnie dziś pierwszy raz nie wymiotowalo ciekawe czy przechodzi czy po prostu temu ze przekosilam rano kanapkę od razu.. miłego dnia dla wszystkich1 szczescie 7 lat
2 szczescie 2 latka
3 szczescie Wanessa 1 rok
odmawiajmy modlitwe do sw. Rity -
AnienkaMi też się zdaje ze tą ciążą szybko leci... martwię się ze jak urodzie trzecie będę miała mało czasu dla pozostałych a najbardziej córeczki która jest jeszcze malutka i wisi na mnie bezprzerwy1 szczescie 7 lat
2 szczescie 2 latka
3 szczescie Wanessa 1 rok
odmawiajmy modlitwe do sw. Rity -
Hej ja wczoraj byłam u lekarza wszystko Ok i mam 8tydz a mój bobas ma 1.57cm termin mam jednak na 22.02.2018
proszę o zmianę . Mam pytanie do was ile płacicie za badanie testu podwójnego między 11-13tyh ? 4 lata temu miałam za darmo na NFZ a teraz niby mam płacić m... dodam ze mam 31lat
-
Co do porannych mdłości to nawet zaleca się, aby przy łóżku trzymać jakieś migdały, biszkopty czy sucharki i zjeść je zaraz po przebudzeniu, nawet na półleżąco. Podobno pomaga, ale ręki nie dam sobie uciąć bo problem mnie nie dotyczy...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lipca 2017, 08:50
marmi lubi tę wiadomość
-
motylkova wrote:Witajcie
Powodzenia na dzisiejszych wizytach
Mam pytanie : czy wasi mężowie / partnerzy chodzą z wami na wizyty? Planuje żeby dopiero na prenatalne wziąć męża...
ChodząTzn. był na pierwszej wizycie i na ostrym dyżurze. Na kontroli już nie i w przyszłym tygodniu też nie pójdzie bo go po prostu nie będzie. Ale generalnie bardzo się do tego garnie, a skoro mu zależy to nie zabraniam mu chodzić ze mną
-
Monic88 wrote:Ja jeszcze wczoraj mialam najczarniejsze myśli, że dziecko pewnie nie żyje, a ja właśnie nic nie czuje
I jak na USG wczoraj zobaczyłam całkiem już widocznego ludzika to wręcz nie moglam uwierzyć! I od tej pory postanowilam przestać sobie wkrecac najczarniejsze scenariusze i zacząć się cieszyć upragnioną ciaza. Jak coś sie ma stać to i tak sie stanie, a robimy wszystko żeby bylo dobrze, reszta w rękach losu. A nasze dzieci zasługują na to,żeby w nie wierzyć i dopingować od początku
Jeszcze chwila i najgorszy czas za nami, wytrzymamy do tego 13 tygodnia!
Magdalena -
nick nieaktualny