Mamusie luty 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
a88 wrote:Gruzinowa, zaokragla sie w gore, jestes w 10 tygodniu.1 szczescie 7 lat
2 szczescie 2 latka
3 szczescie Wanessa 1 rok
odmawiajmy modlitwe do sw. Rity -
Aida wrote:Cześć dziewczyny. Mam termin na 15 luty. Upragniona ciąża po 3,5 roku. A jak wyszła Wam toxoplaxmoza?? Pozdrawiam.1 szczescie 7 lat
2 szczescie 2 latka
3 szczescie Wanessa 1 rok
odmawiajmy modlitwe do sw. Rity -
Dziewczyny, te delikatne bóle to na pewno od rozciągającej się macicy. Myślę, że nie ma się co martwić
Aczkolwiek jeśli są mocne to reagujcie!
Mnie to tak zazwyczaj delikatnie "ćmi" w tym brzuchu, ale to chwilowo i też zazwyczaj albo wieczorem albo rano. -
nick nieaktualnyKacperekIOLiwka, gdyby tak bylo, to jak okreslaloby sie teoretycznie pierwsze dni po zaplodnieniu, np 0+6, zerowy tydzien ciazy?
Wiadomo, ze nikt tak wcześnie tego nie nazywa, ale na chlopski rozum - kazdy zaczety tydzien jest kolejnym trwajacym tygodniem, bo inaczej musielibysmy miec tydzien zero -
Kozamonia, super wiadomość
Będzie mi raźniej z Tobą
kozamonia lubi tę wiadomość
Olga 05.01.2013
IMSI 27.09.16 punkcja; 02.10.16 zamrożono 5 blastocyst (Gameta Rzgów)
10.16 fet 4aa (+), 04.17 fet 4cc (+), cb; 12.16 fet 4aa (+), poronienie zatrzymane 8tc
24.05.17 fet 3bc, 3cc (+); 22.06.17 biją dwa serduszka
Nela i Tymon 09.01.2018
-
Czarna_kawa wrote:Cześć Dziewczyny!
Papierówka,bardzo mi przykro...
U mnie kolejna nieprzespana noc,znowu jak zombi chodzę...łapią mnie bóle podbrzusza nad ranem i wzdęcia okropne...czy wy tez fak macie?Jakas rada oprócz nospy? -
gruzinowa dama wrote:Ja własnie wyczytałam, że dziewczyna jest w 12 tc a serduszko jej dziecka przestało bić w 9 a tylko 3 dni nie bolał jej brzuch i myślała że tak ma być.... 3 tyg. z martwym dzieckiem👩31 👨🏼33 👧8 & 🐈🐈⬛
Moj wczesniaczek z 33tc - 19.12.2017r.
Aniołki: 02.2015 & 06.2016
Starania przy PCOS i innymi genetycznymi gadami.
1 cs z pomocą medyczną (aromek + ovitrelle). Ogólnie staramy się ponad rok czasu. -
Dziewczyny a czy w ogólnym badaniu moczu macie info. o osadzie? ja wcześniej miáłam jak stwierdzono ślad erytrocytów i leukocytów. teraz mam je w normie i brak wyników dot. osadu...
co do bólu brzucha to u mnie raczej związane jest z jelitami i tym że wcinam non stop:)06.05.17 - IUI Gameta, 16.06.17 - okruszek z serduszkiem:)
[/url]
-
nick nieaktualny
-
Zmieniając temat.
Zdarza wam się już tzw. ciążowy mózg?
Wczoraj robiłam sałatkę na kolację. I sałatę trzy razy myłam i wysypywałam z powrotem do brudnego zlewu. Dopiero za czwartym razem zajarzyłam co robię.
A z dwa tygodnie temu miałam ochotę na sałatkę jeżynową. Ugotowałam wszystko i uszykowałam do krojenia a pot em przez kilka minut patrzyłam się na wszystko jak krowa na malowane drzwi bo nie wiedziałam po co to wszystko zrobiłam.a88 lubi tę wiadomość
Przybrana Mama dla Młodego
Aniołek [*] - 12.10.2015 - 8 tc
Aniołek [*] - 16.01.2017 - 9 tc -
nick nieaktualny