Mamusie luty 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Mi lekarz mówił ze dla nich liczą się tylko skończone tygodnie wiec liczy np 9 tydzień I dwa dni i jako 9 tydzień ciąży... ale nie wiem czy każdy lekarz... ciekawe kiedy przejda juz tenudnosci i wymioty ja mam to w kazdej ciazy i w sumie ciezko jest sie wyzbierac po takim wymiotowaniu zamiast cos przybrac chudne.. a w sumie i tak mam niedowage.. jak coś zjeść jak na nic nie mam smakua88 wrote:Gruzinowa, zaokragla sie w gore, jestes w 10 tygodniu.1 szczescie 7 lat
2 szczescie 2 latka
3 szczescie Wanessa 1 rok
odmawiajmy modlitwe do sw. Rity -
Witaj ja będę robić to badanie też dopiero w sumie jestem do tylu z badaniami a to już 11 tydzień i parę dniAida wrote:Cześć dziewczyny. Mam termin na 15 luty. Upragniona ciąża po 3,5 roku. A jak wyszła Wam toxoplaxmoza?? Pozdrawiam.1 szczescie 7 lat
2 szczescie 2 latka
3 szczescie Wanessa 1 rok
odmawiajmy modlitwe do sw. Rity -
Dziewczyny, te delikatne bóle to na pewno od rozciągającej się macicy. Myślę, że nie ma się co martwić

Aczkolwiek jeśli są mocne to reagujcie!
Mnie to tak zazwyczaj delikatnie "ćmi" w tym brzuchu, ale to chwilowo i też zazwyczaj albo wieczorem albo rano.
-
nick nieaktualnyKacperekIOLiwka, gdyby tak bylo, to jak okreslaloby sie teoretycznie pierwsze dni po zaplodnieniu, np 0+6, zerowy tydzien ciazy?

Wiadomo, ze nikt tak wcześnie tego nie nazywa, ale na chlopski rozum - kazdy zaczety tydzien jest kolejnym trwajacym tygodniem, bo inaczej musielibysmy miec tydzien zero
-
Kozamonia, super wiadomość
Będzie mi raźniej z Tobą
kozamonia lubi tę wiadomość
Olga 05.01.2013
IMSI 27.09.16 punkcja; 02.10.16 zamrożono 5 blastocyst (Gameta Rzgów)
10.16 fet 4aa (+), 04.17 fet 4cc (+), cb; 12.16 fet 4aa (+), poronienie zatrzymane 8tc
24.05.17 fet 3bc, 3cc (+); 22.06.17 biją dwa serduszka
Nela i Tymon 09.01.2018
-
Mam dokladnie to samo, najgorzej nad ranem jest albo zaraz po przebudzeniu.. Mi no-spa forte pomaga, magnez no i biore jeszcze dupka.Czarna_kawa wrote:Cześć Dziewczyny!
Papierówka,bardzo mi przykro...
U mnie kolejna nieprzespana noc,znowu jak zombi chodzę...łapią mnie bóle podbrzusza nad ranem i wzdęcia okropne...czy wy tez fak macie?Jakas rada oprócz nospy?
-
Niestety w pierwszej ciazy chodzilam do lekarza na nfz ktory nie robil usg. Ja chodzilam ok. 4 tyg z martwym malenstwem ... Po tym stwierdzilam ze moj ginekolog musi miec USGgruzinowa dama wrote:Ja własnie wyczytałam, że dziewczyna jest w 12 tc a serduszko jej dziecka przestało bić w 9 a tylko 3 dni nie bolał jej brzuch i myślała że tak ma być.... 3 tyg. z martwym dzieckiem
👩31 👨🏼33 👧8 & 🐈🐈⬛
👼02.2015 & 👼06.2016
👶💜 33tc - 19.12.2017
Starania od 2024 (PCOS, problemy genetyczne)
04.2025r - początek cykli stymulowanych (bardzo duże dawki leków a i tak brak owulacji)
08.2025r - stymulacja IVF - czas start
15.08 - punkcja (pobrano 18 kompleksów COC)
16.08 - udało zapłodnić się 8 komórek
20.08 - transfer zarodka 4AB 🍀
Rośnij w siłę Kropku 🍀
27.08 - ⏸️ (bladzioszek)
28.08 - 6.5 mIU/ml 🩸
30.08 - 3,3 mIU/mL 🩸 💔
09.2025 - przygotowanie do II transferu
10.2025 - torbiel. Wstrzymanie starań dopóki torbiel się nie wchłonie.
12.2025 - kontrol u gina czy wchłoneła się torbiel
4 ❄️❄️❄️❄️
W moim sercu jest miejsce, które czeka – pełne miłości, wiary i cichej modlitwy o jeszcze jedno małe życie. -
Dziewczyny a czy w ogólnym badaniu moczu macie info. o osadzie? ja wcześniej miáłam jak stwierdzono ślad erytrocytów i leukocytów. teraz mam je w normie i brak wyników dot. osadu...
co do bólu brzucha to u mnie raczej związane jest z jelitami i tym że wcinam non stop:)06.05.17 - IUI Gameta, 16.06.17 - okruszek z serduszkiem:)
[/url] -
nick nieaktualny
-
Zmieniając temat.
Zdarza wam się już tzw. ciążowy mózg?
Wczoraj robiłam sałatkę na kolację. I sałatę trzy razy myłam i wysypywałam z powrotem do brudnego zlewu. Dopiero za czwartym razem zajarzyłam co robię.
A z dwa tygodnie temu miałam ochotę na sałatkę jeżynową. Ugotowałam wszystko i uszykowałam do krojenia a pot em przez kilka minut patrzyłam się na wszystko jak krowa na malowane drzwi bo nie wiedziałam po co to wszystko zrobiłam.
a88 lubi tę wiadomość

Przybrana Mama dla Młodego
Aniołek [*] - 12.10.2015 - 8 tc
Aniołek [*] - 16.01.2017 - 9 tc -
nick nieaktualny