Mamusie luty 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Moj narzeczony jeszcze przed wizyta chcial zalatwic swoje jakies sprawy. Podjechalismy pod sklep z czesciami samochodowymi a na przeciwko jest hospicjum. No i na przeciwko mnie musial samochod pogrzebowy podjechac i jakiegos umarlaka zabieral grrr
ja to mam szczescie...
👩31 👨🏼33 👧8 & 🐈🐈⬛
Moj wczesniaczek z 33tc - 19.12.2017r.
Aniołki: 02.2015 & 06.2016
Starania przy PCOS i innymi genetycznymi gadami.
1 cs z pomocą medyczną (aromek + ovitrelle). Ogólnie staramy się ponad rok czasu. -
nick nieaktualnyNie no, nie czuję się źle, ot lekko przejedzona. Z siostrą mamy takie powiedzenie w podobnych sytuacjach, że to koniec, już nigdy przenigdy nic nie zjem
ale wiadomo, najdalej na drugi dzień robimy się głodne
Ja jakoś bardzo w sumie nie grzeszę. Raz zjadłam pizzę, teraz kebsa, raz batona, czasem jakaś drożdżówka wpadnie.
O dziwo nie brakuje mi tych rzeczy, a muszę przyznać, że przed ciążą lubiłam tego typu dania.
Teraz za to jestem workiem bez dna jeśli chodzi o nektarynki, to mój prawdziwy ciążowy must have -
nick nieaktualnyPaula, przykre. Ja też jestem wyczulona teraz na takie sytuacje
Zaraz Twoja wizyta, już czekasz?
Meggi, jak masz możliwość to przedzwoń do przychodni i dopyraj, bo wydaje mi się, że nawet przy glukozie z krwi kobieta z ciąży nie musi być na czczo, ale warto się upewnić. -
marmi wrote:Paula, przykre. Ja też jestem wyczulona teraz na takie sytuacje
Zaraz Twoja wizyta, już czekasz?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lipca 2017, 15:21
👩31 👨🏼33 👧8 & 🐈🐈⬛
1 cs z pomocą medyczną (aromek + ovitrelle). Ogólnie staramy się ponad rok czasu. -
Ja dziś zrobiłam pierwszy zakup ciążowy. Adapter do pasów w samochodzie dla kobiet w ciąży. Spędzam za kierownicą całe dnie więc uważam to za niezbędnik. Już założony i jestem bardzo zadowolona dolna część pasa już nie uwiera brzuszka więc polecam.
9.02.2018 - synek
Aniołek 02.2017 - 03.2017 cp - usunięcie jajowodu -
Paula. Tak tak już po wizycie byłam później na shoppingu i na spacerze i obiad robiłam;p
Maluch ma 1.5cm więc dziś równy 8 tc;) mam całą listę badań krwi plus mocz całe szczęście na Medicover, wizyta 27 lipca w moje imieninyPaula., marmi lubią tę wiadomość
-
Ja juz po wizycie. Maluszek ma prawie 4cm i rozwija sie prawidlowo. Nastepna wizyta 2-go sierpnia i bedzie to juz z usg genetycznym. Luteine mam brac jeszcze 2-3 tygodnie i odstawic. Nie musze juz sie ograniczac do lezenia. Wiec wreszcie troche zycia bede miala
Anne92, hannaha, Czarna_kawa, kozamonia, a88, Elaa.1234, marmi, Kłosia, kolka, kuzka, sunset06, kasiarzyna lubią tę wiadomość
👩31 👨🏼33 👧8 & 🐈🐈⬛
Paula. wrote:Ja juz po wizycie. Maluszek ma prawie 4cm i rozwija sie prawidlowo. Nastepna wizyta 2-go sierpnia i bedzie to juz z usg genetycznym. Luteine mam brac jeszcze 2-3 tygodnie i odstawic. Nie musze juz sie ograniczac do lezenia. Wiec wreszcie troche zycia bede miala
Tylko takie wiadomości chcemy czytać! SuperPaula., kuzka lubią tę wiadomość
-
Bylam juz tak glodna a moj narzeczony mial ochote na kebaba. Ja sobie wzielam frytki z miesem i zjadlam tylko troche ale tez jakas taka pelna sie zrobilam. Kiedys to cala porcje na raz potrafilam zjesc hehe
jeszcze tylko do rossmanna i wreszcie do domu. Jak na jeden dzien chyba duzo atrakcji
marmi lubi tę wiadomość
👩31 👨🏼33 👧8 & 🐈🐈⬛
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny