Mamusie luty 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Promyczek_91 wrote:Prenatalne sa raczej przez brzuszek. Nie slyszalam zeby sie je robilo inaczej...
-
Gruzinowa zamurowało mnie... Bardzo mi przykro tule mocno i zycze szybkiego powrotu do zdrowia fizycznego. Musisz byc dzielna. Jestesmy z Toba.👩31 👨🏼33 👧8 & 🐈🐈⬛
Moj wczesniaczek z 33tc - 19.12.2017r.
Aniołki: 02.2015 & 06.2016
Starania przy PCOS i problemami genetycznymi.
3 cs z pomocą medyczną (aromek + mensinorm) - po HSG antybiotyk Sumamed
16.06 - HSG - prawy jajowod drożny, lewy niedrożny -
Dziewczyny z terminem 14 i 15 piszcie do mnie tu na forum bo robilam aktualizacje listy na telefonie i kogos chyba usunelam. Wiec przepraszam i prosze dajcie znac to poprawie :*👩31 👨🏼33 👧8 & 🐈🐈⬛
16.06 - HSG - prawy jajowod drożny, lewy niedrożny -
nick nieaktualny
-
Gruzinowa, strasznie mi przykro
Miałam nadzieję, że wszystkie dotrwamy...
Pisałyście o wychodzeniu z noworodkiem - moje dziecko z października, praktycznie od razu z nim wyszłam, nie werandowałam (bo uważam, że jest to bez sensu). Na dworze jest codziennie, lekko ubierany, zahartowany i nie choruje. Z drugim zamierzam robić tak samo
Co do prenatalnych - ja robię tylko USG, chyba że coś będzie nie tak to wtedy będę myśleć.
U mnie wczoraj był dzień z fastfoodami - chodziły za mną od kilku dni frytki z Maca i w końcu uległam
katowiczanka - ja robiłam prenatalne w Centrum Zdrowia Kobiety w Kato i byłam zadowolona. W tej ciąży też tam będę robić (dr Orliński, moja ginka bardzo go polecała).marmi lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry
pozniej wł. laptopa to dopisze Was kochane
Ja spytalam gina o te badania z krwi to powiedzial ze zobaczymy jak wyjdzie z usg i wtedy porozmawiamy. Chociaz dla mnie nie bedzie czasu zeby wyrobić się z badaniami bo samo usg mam juz w 13t5d ale dla mnie to nawet lepiej👩31 👨🏼33 👧8 & 🐈🐈⬛
16.06 - HSG - prawy jajowod drożny, lewy niedrożny