Mamusie luty 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Monic88 wrote:Na NFZ mam zapisane USG na przyszły tydzien, ale nie wiem jakie to w sumie ma być, czy zwykłe czy prenatalne, ale pani mówiła, że będzie jeszcze dopochwowo. A typowo na prenatalne zapisałam się na koniec lipca prywatnie w najlepszej klinice w Katowicach jeśli chodzi o te badania, także może jak mają super sprzęt to tłuszczyk im już nie będzie przeszkadzał
I myślicie żeby na prenatalne już zabrać męża???
Ja własnie będę szukać gdzie mogę zrobić prenatalne, bo tam gdzie chodzę do lekarza niestety wszyscy będa na urlopie. O jakiej klinice piszesz? Bo jestem z Katowic.Aniołki: 01.2010 11tc; 04.2017 11tc
Córcia 12.2010
-
nick nieaktualny
-
Mi poleciła żona kuzyna klinikę Krzysztof Sodowski http://sodowski.pl/ podobno najlepsza jest Agata Włoch, ale ja zapisałam się do kogokolwiek, są pierwszą placówką w Polsce, która zaczęła się zajmować diagnostyką płodu i wszyscy lekarze są certyfikowani pod tym kątem. Najważniejsze, że mają doświadczenie i dobry sprzęt. Chyba najdroższa klinika z tymi badaniami, ale mam nadzieję, że będzie warto
Ja wczoraj pochłonęłam miskę popcornu, aż wstydTo nie była miska a micha!! Ale miałam taką chcicę, że sam się normalnie sypał do buzi hihihi
-
cześć dziewzynki :*
zaraz Was nadrobię, ale najpierw pochwalę się wizytą.
Miałam usg już przez brzuch, więc mężowi pozwoliłam wejść i widziałam jak się wzruszył.
Oto nasz dzidziuś, ma 3,7cm i macha rączką
podczas usg tak jakby podskoczył dwa razy i zamachał rączkami i nóżki pokazał, chyba czuł, że na niego patrzymy
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/16cedb07931a.jpg
Prenatalne 31go lipca.szwesta80, a88, Katowiczanka, kuzka, kasiarzyna, marmi, Paula., Promyczek_91 lubią tę wiadomość
starania od 2015 roku
-
Ja też dzisiaj po wizycie.
Dziecko ma 2,18 cm, wszystko wygląda w porządku.
Termin jednak na 15 lutego, prosze o poprawę
Czuję sporą ulgę, bo własnie kończe kluczowy dla mnie tydzień, w którym dwa razy serce przestało bić.
Pani doktor podwoiła mi dawke luteiny z powodu bóli podbrzusza.
Prenatalne na początku sierpnia, tylko musze się gdzies umowić.
marmi, Paula., nadziejka88, Promyczek_91 lubią tę wiadomość
Aniołki: 01.2010 11tc; 04.2017 11tc
Córcia 12.2010