Mamusie luty 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Ladychocolate,ja tez miałam dziś wizytę i stres był,bo objawy zelżały,ale niepotrzebnie się martwiłam,parametry dobre,maluch fikał,u Ciebie tez będzie wszystko dobrze
powodzenia!
Jiwa,za Ciebie tez kciukasy trzymam,znam te nerwy przed wizyta,zawsze wtedy coś wymyślam,na szczęściie mam świetnego lekarza,który potrafi mnie uspokoić
Lilka1984,gratuluje kochana!Super wieści
Jak pisałam wyżej,wróciłam z wizyty,maluch ma już prawie 5 cm wiec urósł ku mojej wielkiej uldzetak się ładnie ustawił,ze lekarz powiększył obraz i widziałam piękny nosek i nawet kości szczęki i podniebienia no szok...nawet zmierzył ten nosek
chyba będzie po mamusi,bo jakiś zadarty mi się wydawał
serducho nadal miarowe i szybkie,przeciągał się bąbel i prostował co zaobserwowaliśmy pierwszy raz i po raz pierwszy również miałam usg przez brzuszek potem,żeby jeszcze raz zmierzyć dzidzie i sprawdzić przeziernosc
i najważniejsze pobrali mi dziś krew do badań genetycznych...14.08 będę miała wyniki i dowiem się czy będzie siusiak czy muszelka
mam nadzieje,ze zapomnę w pracy na chwile o tych wynikach i wreszcie się uspokoje,bo pracując bałam się zaszkodzić maleństwu,ale on jest siłaczem jak mama i daje radę
jestem z niego dumna
cały czas na nogach,upał,a on pokazuje,ze będzie dobrze i żebym się nie martwiła
rośnie mi mały skarb
sunset06, lilka1984, marmi, Katowiczanka, kasiarzyna lubią tę wiadomość
-
Ja musialam przerwac swoje sprzatanie, bo poszlam do lazienki i zobaczylam mała plmke w kolorze kawy z mlekiem na wkladce. Oczywiscie stres. Ale ciesze sie ze jutro wizyta. Oby tylko sie nie rozwinęło dalej bo nie chcialabym wyladowac w szpitalu i zrezygnowac z badan genetycznych. Dlatego juz do samego wieczora tylko leze.👩31 👨🏼33 👧8 & 🐈🐈⬛
Moj wczesniaczek z 33tc - 19.12.2017r.
Aniołki: 02.2015 & 06.2016
Starania przy PCOS i innymi genetycznymi gadami.
1 cs z pomocą medyczną (aromek + ovitrelle). Ogólnie staramy się ponad rok czasu. -
Paula. wrote:Ja musialam przerwac swoje sprzatanie, bo poszlam do lazienki i zobaczylam mała plmke w kolorze kawy z mlekiem na wkladce. Oczywiscie stres. Ale ciesze sie ze jutro wizyta. Oby tylko sie nie rozwinęło dalej bo nie chcialabym wyladowac w szpitalu i zrezygnowac z badan genetycznych. Dlatego juz do samego wieczora tylko leze.
Odpoczywaj dużo, sprzątanie poczekaNie martw się, jutro zobaczysz maluszka.
Paula. lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Odpoczywam kochane, póki co chyba jednorazowy incydent.
Już oznajmiłam swojego eM ze jak wroci to czeka go praca czyli sprzatanie po mnie👩31 👨🏼33 👧8 & 🐈🐈⬛
Moj wczesniaczek z 33tc - 19.12.2017r.
Aniołki: 02.2015 & 06.2016
Starania przy PCOS i innymi genetycznymi gadami.
1 cs z pomocą medyczną (aromek + ovitrelle). Ogólnie staramy się ponad rok czasu. -
Paula. wrote:Odpoczywam kochane, póki co chyba jednorazowy incydent.
Już oznajmiłam swojego eM ze jak wroci to czeka go praca czyli sprzatanie po mnie
Ja wczoraj wstałam po nocy z taką "kawą z mlekiem", ale to jakiś jednorazowy incydent był bo po dzień dzisiejszy jest spokój -
nick nieaktualny
-
Czesc dziewczynki ja tez juz po wizycie
Maluszek ma 8,52 cm puls 153, (14t3d wg usg)wiercił się niemiłosiernie mimo ze nie jadlam czekolady przed wizytachyba strzelił focha, bo głownie obracał się do nas tyłem
zdjęcia 3d nie mamy bo pokazał nam pupsko
to juz 2 lekarz ktory sugeruje chłopaka
Mocz mam jutro powtórzyć,bo przed pobraniem się nie umylam..mam drobna infekcje grzybicza i dostalam nystatyne.I ciśnienie mnie zdziwilo,130/70 a zawsze miałam max 120, mam nadzieje ze przez nerwy i upal...
Sex zabroniony,mam nisko łożysko ale kazała się nie przejmować,szyjka długa
Życzę Wam samych dobrych wieści z wizytKatowiczanka, Paula., szwesta80, marmi, jiwa, Czarna_kawa lubią tę wiadomość
09.2016 laparo+histero endomenda,torbiel,przegroda macicy -
kuzka wrote:Dziewczyny ile czekałyście na wynik Pappa. Bo u mnie mija 2 tydzień, a lekarz się nie odzywa
09.2016 laparo+histero endomenda,torbiel,przegroda macicy -
kuzka wrote:Dziewczyny ile czekałyście na wynik Pappa. Bo u mnie mija 2 tydzień, a lekarz się nie odzywa
Sam wynik krwi byl na drugi dzien, ale na opis od lekarza czekalam tydzień. -
nick nieaktualny
-
Właśnie przez 20 minut szukałam auta na parkingu Galerii.
Już miałam zgłaszać kradzież na policji. Chciałam podejść do ochrony i uświadomiłam sobie, że szukam nie na tym poziomie co trzeba.
Ciążowy mózg znów atakuje.kuzka, kasiarzyna, marmi, Paula., Kłosia, Czarna_kawa lubią tę wiadomość
Przybrana Mama dla Młodego
Aniołek [*] - 12.10.2015 - 8 tc
Aniołek [*] - 16.01.2017 - 9 tc -
Hej dziewczyny u mnie już 11t 3 dzien ale osłabienie daje się we znaki i ciągłe mdłości. W poniedziałek powrót do pracy po urlopie i po wizycie w następny czwartek planuje poinformowac w pracy o ciąży. Szczerze to mam ochotę pójść na l4 bo w pierwszej ciąży się nie oszczędzałam a teraz chciałabym się nacieszyc ciąża
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 sierpnia 2017, 19:33
Gosia
Wiksuia 5 lat mój największy skarb
Aniołek * 4 kwietnia -
a88 wrote:Dziewczyny, kurde, moj optymizm ma kryzys. Boje sie tych prenatalnych jak jasna cholera...
Przytulcie Głupią Babę, bardzo prosze...
Strach ma wielkie oczy, cycki do góry wszystko bedzie dobrze -
nick nieaktualny
-
Ja miałam 2 tyg temu wizytę i lekarz był w szoku że mam macicę na wysokości 20 tyg ciąży. Fakt minął rok od poprzedniej ale odrazu zasugerował cystic fibrosis ( mukowiscydozę). Zleciła mi badania genetyczne pod tym kątem i czekam na wynik. Mam nadzieję że wszystko będzie dobrze, a że ciąża prowadzona w USA to mam nadzieję że oni poprostu trzymają się procedur żeby czegoś nie przeoczyć, nie sądzić się...
Nie wiem...