Mamusie luty 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
No wlasnie nie pamoetam alemialam premie uznaniowa wliczana na konto i premia jak to uznaniowa nie zawsze byla taka sama wiec tu jest pies pogrzebany bo noe wiadomo jaka srednia dzqonilam do Pani z Zusu i mi powiedziala ze mam poczekac do pelnego miesiąca i wtedy przeliczuc jak to wyglada a teraz wg moich obliczen wyplate dostalam za 15 dni a wg jej za 13 wiec jiz sama nie wiem
-
aiwlys wrote:Mam bardzo intymne pytanie. Czy Wam też spadło libido na tym etapie? Dodatkowo stosunek nie sprawia mi takiej przyjemności.. mimo, że w środku jest wszystko jak było. Przykro mi jakoś z tego powodu i widzę, że mojemu też nie jest z tym wesoło. Nie wiem co jest grane..
mam wrażenie, że jestem na bardzo ukrwiona w środku i ciągle mnie coś drapie. A może to tylko od luteiny?
Generalnie i tak teraz przy kochaniu się uważamyżeby nie było za głęboko, żeby nic mnie nie bolało w jajnikach - takie cackanie się.
-
Ja w tej ciąży, podobnie jak w poprzedniej, mam bardzo duże libido
Niestety poszaleć mogliśmy tylko przez miesiąc, bo w pierwszym trym z racji krwawień był zakaz, a teraz z powodu szyjki. No i pani dr powiedziała, że do końca ciąży nie powinniśmy współżyć
Olga 05.01.2013
IMSI 27.09.16 punkcja; 02.10.16 zamrożono 5 blastocyst (Gameta Rzgów)
10.16 fet 4aa (+), 04.17 fet 4cc (+), cb; 12.16 fet 4aa (+), poronienie zatrzymane 8tc
24.05.17 fet 3bc, 3cc (+); 22.06.17 biją dwa serduszka
Nela i Tymon 09.01.2018
-
nick nieaktualnyMy się mocno ograniczamy przez moją skłonność do infekcji, pomimo że żadnych odgórnych zakazów od lekarza nie mamy. Ale radzimy sobie w inny sposób, także bliskości nam nie brakuje
a samo libido u mnie bardzo chwiejne - raz jest silne, raz zerowe, ogólnie jednak się zmniejszyło.
Gosiakk, to chyba rzeczywiście trzeba poczekać do pełnego miesiąca. Ewentualnie tę kwotę, którą otrzymałaś podziel na 13 i to co wyjdzie pomnóż przez 30 - tyle powinnaś dostać we wrześniu. -
Łączę się w bólu z wszystkimi, które mają bana na współżycie
w stosunku do pierwszego trymestru to jestem teraz zwierzak, ale co z tego, jak nie można... ale takie "przytulanki macanki" też sąfajne... przypomniały się młodocine czasy
Lekarz mi ostatnio na Sorze powiedział, że na moją histerię związaną z utrzymaniem ciąży najlepiej zapisałby duze piwo lub dobry sex, ale i jedno i drugie jest surowo zabronione
Ja też lubię ciuchy z Tesco - ichenej marki F&F - naprawde fajne rzeczy można wyhaczyć... a jakie ciuszki dla Maluchów.. piękne kombinezony
trzymam kciuki za wizytujące dzisiajmarmi lubi tę wiadomość
-
Dzieki kuzka ze napisalas za mnie co mama ginekolog mowila
Ja wlasnie czekam w poczekalni do kosmetyczki na paznokcie. Zakladam sobie juz na slub ciut wczesniej zeby przyzwyczaic sie bo z rok nie nosilambylam zapisana na 11 a opoznienie jak u lekarza na nfz
👩31 👨🏼33 👧8 & 🐈🐈⬛
Moj wczesniaczek z 33tc - 19.12.2017r.
Aniołki: 02.2015 & 06.2016
Starania przy PCOS i innymi genetycznymi gadami.
1 cs z pomocą medyczną (aromek + ovitrelle). Ogólnie staramy się ponad rok czasu. -
A my teraz sobie nie folgujemy ..
generalnie ja nie mam tam nie wiadomo jakiej chcicy i pewnie bym się obeszła bez tego.. Ale jak już do tego dochodzi to powiem Wam , że jest lepiej niż przed ciążą. Pewnie przez to , że wszystko mocniej ukrwione
-
Rafaello wrote:a miałaś stałą pensję przez całe 12mc? może o to chodzi
-
No u nas zakaz na współżycie, a moje libido raczej i tak słabe, ale to może ze względu na Dzidka, że się o niego boje, to mózg wyparł myśl o seksie
Ale boje się jak to będzie po roku, taki powrót do seksu po tak długim czasie jest pewnie...Dziwny...Sama nie wiem, taki drugi pierwszy raz
Ciuszki też kupuję w bonprix, ostatnio były fajne promocje na spodnie ciążowe, za ok 50zł, to już fajna cena.
-
Witam Was
Kilka dni mnie nie było tzn nie udzielałam się ale zaglądałam co jakiś czas czy wszytsko w porządku u Was ..
My juz po chrzcinach mojego synka ,było miło ale również byłam zmęczona ...Teraz mam mniej czasu w siedzeniu i pisaniu ale tak to jest jak się ma dzieci w domu .. Tymbardziej jak za chwilę rusza szkoła..ZGROZA ... Wyprawka zakupy porządki w ubraniach.. Jak jadę do supermarketu po wyprawkę to przy wejsciu już jestem zmęczona nie znoszę takich zakupów ...
Ogólnie na samą myśl o szkole już mi słabo poranne wstawanie pospieszanie i codziennie rano mój krzyk z kuchni "Kacpeeer ile mam cie budzic do szkoły się spóznisz ,dlaczego buzi nie umyłeś ..Kuba zęby umyj itd itdi całe te szykowanie i jeszcze małego też wyszykować i ja z mega brzuchem ...yyych
A popołudniu i wieczorem będe słuchać "Mamo zapomniałem Ci powiedzieć na jutro musze miec do szkoły pastele to nic ze jest 21,00 mama zawsze coś wymyśli.."Mamo pomoz mi w tym projekcie ,mamo dasz mi do szkoły jutro 5 zł,mamo zapomniałem powiedzieć jutro mam mecz trener nam ostatnio mówił musisz mnie zawieźć " Raaatuunku
Dziewczyny te co nie mają jeszcze dzieci w domu wszystko przed Wami :p
Gratuluje dziewczyny udanych wizyt czytam,że niektórym z dziewczynek pokazują się męzczyźni..Ciekawe jak bedzie u mnie chciałabym aby została jednak córka ,a jak nie to za jakiś czas stworze mini drużyne piłkarską i nauczę się gotować dobrze a tanio bo z czasem nakarmić tyle facetów w domu to dla mnie mega wyczyn
Miłego dnia kochane -
Marmi,to my w klubie sportowych butów widzę i ciuchów,ja lubię taka sportowa elegancję np
mam cała szafkę takich butów,bo uwielbiam
wygoda dla mnie to podstawa,nie mogę się męczyć ani w butach,ani w ubraniu
dzisiaj np w pracy zestaw pod tytułem adidasy,dresik (spodnie) tshirt i narzutka sportowa 3/4 rękaw w pistacjowym kolorze z super dużym kapturem
Jeśli chodzi o przytulanki,to drugi semestr lepszy,ale tez bez szału,bo uważam i mam czasem właśnie jakieś obtarcia albo momentami jakieś bóle,wiec delikatesik się ze mnie zrobił,a mój ma wysokie libido wiec mam nadzieje,ze jakoś wyrównamyszyjka długa wiec nie ma przeciwskazan póki co
jomi81, marmi, Promyczek_91 lubią tę wiadomość
-
Kasiaa, masz dwójkę czy trójkę dzieci? W jakim wieku?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 sierpnia 2017, 12:50
Olga 05.01.2013
10.16 fet 4aa (+), 04.17 fet 4cc (+), cb; 12.16 fet 4aa (+), poronienie zatrzymane 8tc
Nela i Tymon 09.01.2018
-
Czarna_kawa wrote:Marmi,to my w klubie sportowych butów widzę i ciuchów,ja lubię taka sportowa elegancję np
mam cała szafkę takich butów,bo uwielbiam
wygoda dla mnie to podstawa,nie mogę się męczyć ani w butach,ani w ubraniu
dzisiaj np w pracy zestaw pod tytułem adidasy,dresik (spodnie) tshirt i narzutka sportowa 3/4 rękaw w pistacjowym kolorze z super dużym kapturem
To i ja do tego klubu dołączam. Kocham sportowe buty, nienawidzę szpilek. Do pracy na sportowo nie mogę, ale przeforsowałam dżinsy, top/koszulę i płaskie buty. Eleganckie ciuchy i szpilki zakładam tylko kiedy już naprawdę muszę.
Czarna_kawa, marmi lubią tę wiadomość
Olga 05.01.2013
Nela i Tymon 09.01.2018
-
Jesli chodzi o moje libido to moze i wzrosło bo przy staraniach to juz tragedia sie robila. A teraz niby jest ale wiadomo taki lęk o dziecko jest. Niby nic mu sie nie stanie ale to taki stan psychiczny w glowie siedzi👩31 👨🏼33 👧8 & 🐈🐈⬛
Moj wczesniaczek z 33tc - 19.12.2017r.
Aniołki: 02.2015 & 06.2016
Starania przy PCOS i innymi genetycznymi gadami.
1 cs z pomocą medyczną (aromek + ovitrelle). Ogólnie staramy się ponad rok czasu.