Mamusie luty 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny trzymam kciuki, będzie dobrze:-*
Ja dzisiaj z kolei omal nie zemdlalam podczas robienia kanapek, zrobilo mi sie slabo ciemno przed oczami i juz prawie lecialam. Na szczęście maz stał obok i odprowadzil mnie do lozka. Zdarzyly Wam sie omdlenia w ciąży?
-
Dzień dobry dziewczyny
Justa, Kasiarzyna- jesteśmy z Wami! W szpitalu będzie trzeba być tyle czasu żeby było dobrze, mam nadzieję, że wszystko szybko minie i wrócicie spokojnie do domku.
Kasiarzyna- ja byłam na początku II trymestru w szpitalu z krwawieniem, miałam krwiaka. Najpierw 3 dni, później 4. Od początku ciązy duphaston, po szpitalu dodatkowo luteina i Asmag- mam nadzieje, że mój Bartuś mnie nie skopie aż tak, żebym nie musiała znowu do szpitala jechać. -
Biotech wrote:Dziewczyny trzymam kciuki, będzie dobrze:-*
Ja dzisiaj z kolei omal nie zemdlalam podczas robienia kanapek, zrobilo mi sie slabo ciemno przed oczami i juz prawie lecialam. Na szczęście maz stał obok i odprowadzil mnie do lozka. Zdarzyly Wam sie omdlenia w ciąży? -
Dzień dobry Brzuchatki
Dziewczyny, trzymajcie się, macie silne maluchy wszystko będzie dobrze.
Ja od początku ciąży tez mam okropne zawroty, nie zemdlalam ale wczoraj też mało brakowało. Najczęściej dzieje się tak jak jestem w łazience, i stoję w kolejce. W domu to sobie radzę bo jak czuje, że zaczyna mi się kręcić to siadam na tyłku albo idę szybko do łóżka, a w sklepie opieram się o półki i ochroniarz myśli, że ja złodziej i chodzi za mną hihiGameta , starania od 2012 r.
Jagna
[/url]
-
Dzięki dziewczyny za kciuki
Co tydzień mi przychodzi info na maila z BebiKlubu co w danym tyg się dzieje i w 26tc podobno maluch zaczyna podbierac nam coraz więcej żelaza.Mnie wczoraj z osłabienia puscila się krew z nosa,wiec omdlenia to tez normalne na tym etapie,wiec dziewczyny wcinamy szpinak,barszcz,soczewice itp
09.2016 laparo+histero endomenda,torbiel,przegroda macicy -
Dzien dobry.
Dziewczyny bedzie dobrze. Musi byc.
Dzis pochmurno i deszczowo . pojechalismy z eM po znicze . pozniej on na godzinke dobpracy i siedze i sie nudze w domu jego szefostwa.
Miłego dnia zycze wszystkim :*Moj wczesniaczek z 33tc
Aniołki: 02.2015 & 06.2016 -
Dziewczyny, musi być dobrze, nie ma innej opcji! Pozdrawiam Was cieplo :-* choć pogoda u mnie za oknem na pewno taka nie jest
U mnie na razie nie było żadnych zasłabnięć,
Krakowianka, przypomniało Ci sie?Starania od 2012 - 5iui, 4ivf - 8tc[*], 8tc[*]
7 FET 01.06.17 - 27.02.18 córka
8 FET 08.02.19 - 23.10.19 syn -
nick nieaktualnyKurde nawet nie dostaje żadnej No spy ani magnezu okazuje się ze dostaje jedynie luteinę i zastrzyk który jest chyba bardziej na ból niż rozkurczowy który dostaje jak sama poproszę nie tak ze raz czy dwa dziennie .. tylko na zadanie .. także sama Luteina Eh ..
-
Kurde dziewczyny będzie dobrze, musi być! Justa może podpytaj o jakiś magnez w kroplówce, no-spę? Ja wiem ze to szpital, lekarze, niby wiedzą co robić, no ale wiadomo, zasada ograniczonego zaufania. Ja dostałam od początku ciąży no-spe i magnez ZAPOBIEGAWCZO, a Tobie nawet przy skurczach nie podają? Dziwne...
Kasiarzyna ale już lepiej z Wami? Przy tym łóżysku musisz leżeć prawa? Ech nie jest to fajne, ale zobacz jak już jesteście daleko, jeszcze kilka tygodni tak naprawdę i dzidziuś jest już bezpieczny! Oczywiście życzę Ci żeby siedział jak najdłużej, ale w najgorszym przypadku po 30 tygodniu to już naprawdę praktycznie 100% szans! Dostajesz może sterydy na płucka na wszelki wypadek? -
Kurcze co to sie dzieje, że prawie kazda ma jakies problemy w drugim trymestrze i nagle ladujemy w szpitalu lum musimy brać np. Luteine na szyjke:'(
Pytanie do dziewczyn, ktore maja juz dzieci: czy elektryczne aspiratory do nosa sa godne uwagi. Trafiłam no. Na taki firmy hexa. Bo jakos ani opcja podlaczania do odkurzacza ani ciagniecia gilow sila ust do mnie nie przemawia;-)