Mamusie luty 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyNo i pisze ze szpitala .. leżę właśnie podłączona pod ktg które niby nie wykazuje skurczy ale lekarz powiedziała ze ważniejsze co ja mówię niż co sprzęt na tym etapie pokazuje , pokazałam te zdjecie jak miałam taki krzywy brzuch i od razu ze do szpitala No i mam mieć tez leczone moje zapalenie pęcherza .. nie wiem , martwię się , brzuch cały czas boli oby z dzidzia wszystko OK
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Mayolin ja jutro zaczynam 23 tc
Justa u mnie ez tak czasem widać wypchnięcie jak sie położę na płasko to jest zjeżdżalnia tam gdzie głowa. Wczoraj Leon miał głowę po prawej a dzis już lewa
Wróciliśmy dzis do Krakowa i smogowego powietrza spałam 14-17 a teraz zabieram sie za sprzątanie bo jutro warsztaty . Maz w końcu zdecydował sie pójść ze mną a dzis już mu sie nie chce . Jutro tez mamy 40-tke koleżanki wiec sie niezły dzien szykuje.
Młody dał sie poczuć tatusiowi
Lena chciałam cos Ci napisać...ale zapomniałam
-
Justa1994 wrote:No i pisze ze szpitala .. leżę właśnie podłączona pod ktg które niby nie wykazuje skurczy ale lekarz powiedziała ze ważniejsze co ja mówię niż co sprzęt na tym etapie pokazuje , pokazałam te zdjecie jak miałam taki krzywy brzuch i od razu ze do szpitala No i mam mieć tez leczone moje zapalenie pęcherza .. nie wiem , martwię się , brzuch cały czas boli oby z dzidzia wszystko OK
-
nick nieaktualny
-
Justa, trzymaj się. Lez jak najwięcej i bądź dobrej myśli. Wszystko będzie dobrze :-*
Ja na razie bujaczek odpuszczam, młodej kupiłam mate do leżenia a jak trochę podrosnie to mam zamiar kupić leżaczek.Gameta , starania od 2012 r.
Jagna
[/url]
-
A jeśli chodzi o wagę przebijam wszystkich. +8 do przodu. Na buzi robię się okrąglutka. Od ponad tygodnia waga ani drgnie ale przedtem w ciągu 2 tyg 2 czy 3 kilo mi przybyło. Moja kuzynka mówiła mi, że też tak miała. Miesiąc ciszy a potem nagle kilka kilo do przodu, znowu kilka tyg ciszy znów sporo do przodu. Musze czekoladę ograniczyć a może jak szkołę rodzenia zacznę to też będzie inaczej.Więcej ruchu to i waga słabiej przyrastać będzie.
Przybrana Mama dla Młodego
Aniołek [*] - 12.10.2015 - 8 tc
Aniołek [*] - 16.01.2017 - 9 tc -
nick nieaktualnyszwesta80 wrote:Justa do lekarza jedź. Lepiej dmuchać na zimne.
Już jestem w szpitalu
A ja przytyłam Max 1 kg i wazę z 49 kg przy 165 próbuje przytyć i nic
Ps tylko ja chyba jestem tak głupia żeby przy moich problemach cieszyć się z ktg jak mocno słychać bicie serduszka , pielęgniarka mówiła ze bardzo łatwo wychwyciło jak na ten tydzień ciążyWiadomość wyedytowana przez autora: 20 października 2017, 19:02
Tokarzynka lubi tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny
Nie zdaze Was nadrobić, wrocilam ze szpitala właśnie,bo we wtorek z rana trafilam tam z krwawieniem.
A teraz mam leżeć,biorę dupka i magnez i modlę się zeby jak najdłużej wytrwać,zwłaszcza ze historia może się powtórzyć przez to łożysko.Jestem wykończona psychicznie.
Mam nadzieje ze u Was ok,trzymajcie się.
09.2016 laparo+histero endomenda,torbiel,przegroda macicy -
Kurczę Justa zmartwilaś mnie tym... U mnie się też robi czasami taka bułka, mały jest ułożony poprzecznie i tam ma głowę, no i czasami mi tam się gdzieś wepchnie. Tylko, że u mnie też pewnie większy trochę, ale dopytam się we wtorek na wizycie. Jedynie co to u mnie raczej nie boli, zesztywnieje na chwilę, ale ta kulka wędruje po brzuchu tam gdzie mały się poukłada. Zwiększę dawkę magnezu na wszelki wypadek, no i tak biorę śladowe ilości. Mam nadzieję, że szybko Cię puszczą do domu i to fałszywy alarm :*
Kasiarzyna bidulku, odpoczywaj! Dacie radę :*mały książę
-
Justa ja w poprzedniej ciazy taki brzuch miałam chyba 3 tygodnie. Podawali progesteron w dawkach pgromnych ... jak coś chciała wiedzieć więcej zapraszam na priv.
Głowa do góry ważne ze jestes pod opieka!!! -
kasiarzyna wrote:Cześć dziewczyny
Nie zdaze Was nadrobić, wrocilam ze szpitala właśnie,bo we wtorek z rana trafilam tam z krwawieniem.
A teraz mam leżeć,biorę dupka i magnez i modlę się zeby jak najdłużej wytrwać,zwłaszcza ze historia może się powtórzyć przez to łożysko.Jestem wykończona psychicznie.
Mam nadzieje ze u Was ok,trzymajcie się. -
Justa trzymajcie się! Dobrze że jesteś pod stałą opieką teraz! Dużo odpoczywaj i staraj sie nie stresować! Wszystkie trzymamy mocno za Was kciuki!
-
Kasiarzyna! Wy tez sie trzymajcie! Wierze ze wszystko bedzie w porządku i Ty teZ musisz! Odpoczywajcie i dalej rośnijcie- jak najdłuzej!
-
nick nieaktualnyMalineczka, też miałam dokładnie takiego gluta, co Ty i podobne podejrzenia. Była wizyta na IP i choć okazało się, że to absolutnie nic poważnego, to warto było to sprawdzić, dla świętego spokoju.
Justa, a szyjka jak? Trzymamy mocno kciuki!
Kasiarzyna, a co tam u Was się wydarzyło, skąd krwawienie? Oby to była już przeszłość i teraz było tylko lepiej!