Mamusie luty 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Termin porodu przypada na 11.02
Choc narazie jeszcze staram sie na nic nie nastawiać. Po wczorajszych plamieniach postanowilam odstawić od piersi Młodego. Moja gin niestety jest z tych ktore kaza od razu odstawic od piersi. Ja postanowilam ze jak bedzie wszystko dobrze to bede karmic, ale niestety wczorajsze plamienia mnie przestarszyly i decyzja zapadlam - odstawiam06.2018 - wiadomość o ciąży
06.2017- na świat przychodzi nasz synek
10.2016 - wiadomość o nowej ciazy
08.2016 - poronienie
-
nadziejastru wrote:Ja się rzadko udzielam ogólnie (jak mąż w delegacji mam inne zajęcia na głowie, jak wraca jestem bardziej na bieżąco ), bo nie mam czasu, ale jestem, wiec nie wiem po co nowy wątek
hej, nie zapisywałam się jeszcze do Was (w sumie nie ma na co się zapisywać bo listy brak), ale podczytuję trochę.
Nadziejastru myślę, że zakładając wątek byłaś świadoma że zbierze się tutaj grupa dziewczyn, które będą chciały na codzień wymieniać się informacjami, radością i strachem. Uważam, że jako gospodyni wątku powinnaś spełnić prośbę dziewczyn i zrobić listę na pierwszej stronie a jeśli nie masz czasu pozwól założyć nowy wątek komuś kto zechce się tym zająć.
Pozdrawiam i życzę wszystkim nudnych 8 miesięcy
Ps. fajnie widzieć znajome twarze/avtarkiWiadomość wyedytowana przez autora: 13 czerwca 2018, 12:22
-Mamunia- lubi tę wiadomość
-
Grzechotka2 wrote:DIagnostyka sie zawiesiła, od mojego odświeżania
tak czułam że to przez Ciebie -
Zakładanie grupy nie wiąże się z żadnym tworzeniem listy, chyba, że jest coś nowego w regulaminie, róbcie nową grupę w takim razie, bo ja tego nie ogarne, mam wazniejsze sprawy i jestem w grupie, wtedy, kiedy mogę jestem na tylu grupach i nigdzie takiego czegoś nie ma, że ten kto tworzy wątek ma nakaz czegokolwiek
Ilona87#, Reni lubią tę wiadomość
-
Myślę, że nie ma potrzeby tworzenia nowej grupy Jeżeli ktoś ma czas i chęci niech stworzy listę i podeślę po prostu nadziejastru. Listę mogę stworzyć nawet ja - proszę Was wtedy o podesłanie wiadomości prywatnej z terminem.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 czerwca 2018, 15:20
Ilona87#, Pionerka, nadziejastru lubią tę wiadomość
-
Hejka,
W poniedziałek byłam na wizycie, gin wystawiła skierowania na badania i usg. Liczyłam że usg będę mieć od ręki ale zmienili procedury i usg robi teraz specjalista i z wynikiem idzie się do gin.
Ogólnie chodzę do prywatnej sieci przychodni, pracodawca opłaca mi pakiet, ale widzę że im dłużej działają tym jakość się obniża. Ginekolog mam fajna bardzo miła kobieta. Ze zwolnieniem też nie robi problemu.
Chciałam umówić usg w ramach mojego pakietu ale terminy dopiero na za 2tyg, mimo że w moim mieście jest kilkanaście placówek. Stwierdziłam że nie chce tyle czekać i poszukałam prywatnej wizyty. Udało mi sie umówić tego samego dnia.
Ciesze się że pojechałam bo zobaczyłam malutkie serduszko, dzidzia ma 4,2mm był to 6t2d termin 02.02
Ogólnie nie mam siły przez mega mdłościWiadomość wyedytowana przez autora: 13 czerwca 2018, 15:57
-
nick nieaktualnyMila każda moze napisać na forum, nie trzeba w wiadomości prywatnej.
Super że już słyszałaś serduszko, ja jutro mam wizytę 6t1d, póki co pobolewaja tylko piersi, więc na nic się nie nastawiam. Zaczynam się stresować.
Boje sie bo ostatnio jak bylam w ciąży to nie było nic widać na USG z podejrzeniem pozamacicznejWiadomość wyedytowana przez autora: 13 czerwca 2018, 16:23
-
-Mamunia- wrote:Mila każda moze napisać na forum, nie trzeba w wiadomości prywatnej.
Miła super że już słyszałaś serduszko, ja jutro mam wizytę 6t1d, póki co pobolewaja tylko piersi, więc na nic się nie nastawiam. Zaczynam się stresować.
o której masz wizytę? -
Aliq wrote:Myślę, że nie ma potrzeby tworzenia nowej grupy Jeżeli ktoś ma czas i chęci niech stworzy listę i podeślę po prostu nadziejastru. Listę mogę stworzyć nawet ja - proszę Was wtedy o podesłanie wiadomości prywatnej z terminem.
No ja własnie wczesniej o tym pisałam, że wstawie w głowny wątek jak juz taka lista powstanie, nie wiem jaki jest sens tworzenia nowej grupy, a jesli ktos ma wiecej czasu i jest chetny to super
U mnie progesteron 21,5, w normieAliq lubi tę wiadomość
-
Witam się.
Mój kropek zmienił sobie termin porodu. Wg owulacji wychodzi koniec lutego ale dokladnie dowiem się za 10dni (mam nadzieję) bhcg z 11.06:58,7mlU/ml i z dziś :131,2 mlU/ml