Mamusie luty 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Kropeczka85 wrote:Firalka nic z tego nie rozumiem, po co antybiotyki? Ja na tym zdjęciu nieprawidłowości nie widzę! Czemu tego nie przybliżył? Szukał w ogóle serduszka?
Ginekolog przepisał mi antybiotyk bo od tygodnia plamie. Powiedział że pochwa zawsze ma jakieś tam zarazki a krew jest dobrą pożywką dla bakterii i żeby nie uszkodzić fasolki.
A luteina na plamienia... Tylko że godzinę temu już plamię na czerwono. Dzwoniłam do niego i kazał nic ni robić tylko czekać. Powiedział że mogę iść do szpitala ale nic mi to nie da i że trzyma kciuki...
Ja już tracę nadzieje. Brzuch mnie nie boli przynajmniej. Ogólnie objawy ciąży mi ustały, tylko jestem ciepła jakbym miała podwyższoną temperaturę... -
objawy są przeróżne. jedne mają bolące piersi a inne nie mają, tak samo jest z mdłościami, zmęczeniem i zachciankami.... jeżeli coś Ci nie dolega to nie oznacza, że jest coś nie tak:) można tylko zazdrościć że Cię to o minęło.... mnie tak bolą że nawet obcisłe bluzka mi przeszkadza.
Robiłam powtórkę bety....
13.06 -2004mIU/ml
15.05 - 3565 mIu/ml
przyrost 85%Kolorowaola, Pepper, Ewelcia85 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
U nas będzie różnicy 3 lata i 2 miesiące i aż się boję reakcji starszej, bo z niej straszny samolubek. Od września idzie do przedszkola i mam nadzieję, że się troszkę zmieni, bo na sama myśl jestem przerażona.
Pepper, Ewelcia85 lubią tę wiadomość